2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon! (tudásbázis)
Halihó csajok!!!
Hol vagytok mind?
Ügyesek vagytok csajok!!
Vettem egy "nevenincs"márkájú lépés-számlálót,(van rajta olyan funkció is, hogy mennyi kalóriát égetsz el)( bár lehet, ez csak kamu-dísz rajta:)
hogy megtudjam, mennyit megyek egy nap, amikor melózom...
Szerintetek ez hasznos kis kütyü? Kinek mi a véleménye?
Megvolt a 28 perc szobabicaj:)!!
Istennő vagyok :))))
Sziasztok!
Megint beindultatok:)
A tegnapi témához(stagnálás)annyit,h.jan.eleje óta stagnálok...:Svagyis 1-2 kg fel le...:(Már nem is törődök vele,mert tuti a pszichiátrián lennék,ha ezzel foglalkoznék...:S:D
Huanita!Nekem a"csúcsom"kevessebb,mint 24 óra alatt +2.9 kg....:S?Ehhez nem tudok,mit hozzáfűzni...
Cilu!Nagyon sokat fogytál már!Gratula!csak így tovább!
Streamline,Luxy!Nektek is gratula,h.megindultak a kg-ok lefelé!csak így tovább:DMegy ez nektek!:D
Freka!Szerintem én is úgy vagyok a fogyással,mint te...Nem tudom elhinni,h.le tudok fogyni...(talán ezért is stagnálok?)Remélem egyszer csak átkattan az agyam,és elhiszem,és akkor senki nem állhat a fogyás és én közém....D:D
Helló!
Nyugi kedves stagnálós, egyik napról másikra 2-3 kilókat "hízós" sorstársaim:)
Engem is rohadtul bosszant a dolog, hogy nem akaródzik úgy istenigazából elindulni a dolog. Ráadásul az elmúlt 5 napban 1-szer sikerült vécére mennem. Még ingerem sem volt eddig többször....na ez a sz.r.
Voltam vérvételen, pikk-pakk megvolt...szerdán lesz eredményem. Ilyenekre vagyok kíváncsi, hogy koleszterin, vércukor, húgysav...
Ma elszánt vagyok...szeretnék egyet szobabiciklizni.....hátha összejön...csak gondoltam előtt hátha összejön a toalett dolog...de úgy tűnik nem....
Egyébként várom a párom....Majd ő bíztat engem...remélem...
Csajszikák! Köszönöm Nektek a sok-sok bíztatást...nagyon jól esett!
Ma megméredzkedtem mázsálós mérleggel is, ami hivatalosan a legpontosabb..elvileg...
81 kg.
Ám legyen. Na bumm:)
Mostantól a mozgásra kell rávennem magamat. Az egyik kolleganőm hívott salsázni jövő hét hétfőre. Lehet, hogy kipróbálom.
No megyek lelkiekben hangolódnom kell a bicajra:)
Puszcsi mindenkinek! Szép napocskát Nektek! Lehet,hogy még visszakukucskálok.
Na, megy ez nekünk!!
Most sajnos mennem kell!
Majd du. leszek. Szép napot mindenkinek!!
Jó reggelt!!
Nagy itt a csend... Tudom, sokan dolgoznak, így én is mindjárt indulok. Várom, hogy kicsit jobb idő legyen, mert jelenleg naggggyon fázom. Ma pedig sokat kell gyalogolnom, ebben a kutya hidegben:(
Szép napot nektek!!
Ja, és képzeljétek 74 kg. vagyok!!!! Hurrá!
(lehet, kellett az a 2 sz. túrótorta:)
Jó éjszakát mindenkinek!!!
Köszönjük a bíztatást, higgyétek el, ez nekem legalább is nagyon sokat segít. Köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki?
- A 2011.7.25. csoport. Avagy fogyókúra indul, szállj be!
- Itt az ősz itt van újra - indulhat a fogyókúra!
- 2010. január 18-tól újból indul az 5 hét 5 kg fogyókúra!
- Holnap kezdem a fogyokurát, lenne kedve valakinek csatlakozni?
- 90 napos diétát kezdek 2013. június 01-től. Gyertek ti is, ha csatlakozni szeretnétek...