2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Én már 5 hós kora azt hiszem, hogy jön a foga Lucának. Képzeljétek, a 3. tubus Dentinox van nálunk már megbontva, és még egy foga sincs.
:-SSSSSS
Amúgy sziasztok!
Sziasztok!
Doni sírdogált éjszaka, egyelőre félig álomban. Be kellett kennem dentinoxszal az ínyét, cumi be és aludt tovább. Azért álmában még sírdogált kicsit, de végül megnyugodott. Rggel 7 után kelt.:)
Egész 7végén pakolgattunk Apával, rengeteget haladtunk, talán sikerül végezni mire megjönnek Apumék. Néha majd benézek, de nincs időm sokat írni meg olvasni.
Szandi tegnap belenéztem a naplódba, annyit írtál, nagyon le vagyok maradva :(((
Sziasztok!
Szuper volt a lagzi!
Éjjel 3-ig voltunk!
Luca iszonyatosan élvezte. Másfél órát aludt a babakocsiban, és pont a menyasszony(menyecske)táncra kelt fel. Át is öltöztettem. Tapsolt, meg járt a lába egész este, csak vigyorgott. :-))
Köszi.:))
Jó éjt!
Jó éjt!
holnap bekukkantok!
Csipketea:
1 teáskanál csipkehús
1 dl víz
(cukor)
A cs.bogyót megmossuk,gyöngyözésig felhevítünk pici vizet majd kihűtjük.A cs.bogyót ebbe a vízben áztatjuk,éppen ellepje!egy éjszakán át.Másnap ráöntjük az 1 dl vizet,felforraljuk,félretesszük míg kihül.
nálunk minden OK:-)
olvasom,jön Doni foga!
Képzeld,van egy kisfiú akivel Nóri néha játszik,és folyamatosan leDoncsizom:-))Amugy Csani(Csanád) a neve:-D
én szoktam csinálni,a Dm-ben veszek bio csipkehúst(szárított)és abból.ha kell a "recept" elküldöm szívesen!!
Amugy sziasztok:-)
Jaj, de jó lenne, ha kis Luca meggyógyulna már!
Hatalmas gyógypuszi neki!!!! :))))))
Sziasztok! De jó, hogy javulgat Luca!
Viki, nálunk nagy kedvenc a cékla! (párolt almával, krumplival, csirkemellel), de bármivel megeszi Berci.
Most már én is remélem. Vasárnap lesz 2 hete, hogy beteg.
Veletek mizujs? Mindjárt kész a vacsi, de van pár percem. :-)
Szegény Luca:(((
Majdcsak javulgat már.
Visszamentünk ma a fülészetre és javult Luca füle! :-)))))))
Viszont ma is hányt, annyira köhögött, és csak 15 percet aludt ma összesen, azt is a karomban.
Sziasztok!
Okés! :)
Hello!
Keltünk éjfélkor, 1-kor, 3-kor és 5-kor.
Luca alszik, nekem már kiment az álom a szememből. :-(
Azóta fent vagyok.
Bébiételekből lehet nekik már adni málnát, epret, aprómagvasokat, mert azokból kiszedik, mondta a doki is és a védőnő is. Csak rendes gyümit nem ehetnek kertből, züldségesből stb.
Nekem pl. Doni szereti az alma-málnát, már elég sokszor evett.
Májat lehetne neki adni simán, csak én nem merek, mivel méregtelenítő szerv elvileg. Azt mondta, hogy rendben, simán ki lehet váltani mással, adjak neki akkor céklát. Persze eddig azt sem kapott. :-D
Áfonyát sem ehetnek?
És málnát? Csak mert van olyan Hippes ital, ami alma-málna. Én eddig a 100%-os almát adtam. Az a másik is mehet?
Sziasztok!
Én tegnap adtam először Máténak tojássárgáját. Én is kivárom mindennek az idejét. Tejterméket csak 1 évesen adok. Annyit mondott nekem a védőnő, hogy gyümölcsökből az aprómagvasokon kívül már mindent kaphat, és a zöldségekből a lencsén és a babon kívül mindent.
Szia!
Sokban egyetértek a védőnénitekkel, de májat miért nem lehet? Persze csak heti 1x. Én elégg lassan haladok ezekben a dolgokban, ti is tudjátok, de májat már én is adok több, mint 1 hónapja. Kb. 4-szer kapott Luca.