2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Jó estét! Hát úgy látom nem csak mi kínlódunk a darabos ételekkel: másnak már villával összenyomott kajcsit kap a gyerkőce mi meg még a miniatűr krumplikon is kiakadunk :DDD Főtt krumpli botmixerrel összenyomva de néha nem sikerül tökélyre. Na a fiam rögtön észreveszi. Érdekes de a babapiskótánál nincs gond. Ma meg a kifli csücskét tépte mint Foxi, persze az az én ebédem lett volna de megosztoztunk rajta. Sőt korábban már a 8 hónapos üveges spagettit is bekebelezte nem is egyszer most meg mint aki visszafejlődik... Nem akar tapsolni, integetni sem tudunk még teljesen (néha azt hiszem leüt a nagy igyekezetében) s vagy fogjuk a bútorokat masszívan vagy fenékre ülőset játszunk. :DDD Na majd csak lesz valahogy. Ja! Inni sem nagyon akar másból mint a cumisüvege. :(
Majd holnap remélem jobb napunk lesz. Pusszantás mindenkinek! Jó éjt!
Sziasztok!
Zsuzska üdv a fórumon!
Nálunk az alvás változó. Van, hogy 2x de van hogy csak 1x alszik. Ma még csak 1x aludt.
Sziasztok!
Köszi:)
A kislányom neve Blanka, a János Kórházban született. Bp-en lakunk a 2. kerületben. Jövő márciusban pedig jön a kistestvér. Kis korkülönbséget szerettünk volna, így 1,5 év lesz. Elég nehéz most, mert szédülök és hányingerem van, viszont állandóan énekelni kell Blankának :)
Még 2x alszik napközben, éjszaka végig alszik, és van 6 foga. 2 hónapja négykézláb mászik, feláll, de még elindulni úgy látom nem szeretne. Akkor érzi jól magát, ha kapaszkodik valamibe. A darabosabb ételt nem fogadja el, öklendezik tőle, szóval még turmixolom az ennivalót :(
Közületek szült valaki a János Kórházban?
Sziasztok!
Képzeljétek, Doncsi elaludt rendesen tegnap délelőtt, ahogy szokott, délben ébredt, ahogy szokott. Vittem aludni a délutáni pihire is 3 után, de csak sírogatott, nyígogatott. Apával néztünk egy gyilkolászós filmet közben, hát ki kellett folyton hozni, nem akartam, hogy a kiságyban zokogva aludjon el.:( Közben próbáltam altatni mindenhol, mindenhogy, végül feladtam, engedtem útjára játszadozni. Kb. másfél órán keresztül próbáltuk altatni. Az egész délutánt végigvihorászta, egy cseppet sem volt nyűgös.
Végül este 8 után került, egyébként rendes időben ágyba, szépen elalukált magának, ahogy szokott! És nem dőlt ki rögtön, hanem még altatta magát! :O
Sziasztok!
Sztem ne aggódj Betti!an olyan baba,akinek 1 éves korára bújt ki az első!Addig kár aggódni!Fog nélkül bizti nem marad Luca:-DD
Szió Zsuzskaa!
Üdv köztünk. Láttam budapesti vagy. Merre laktok?
:))) lehet kicsit vaskalapos vagy.
Tekla ha fáradt bealszik ebéd közben, olyankor leteszem és alvás után odaadom a maradékot :)
Az már nem teljes adag, egy picit csúszik a gyümölcs de nem tragédia.
Jó estét mindenkinek! Remélem mindenkinél minden rendben. Helyzetjelentés: éjszakák változatlanul sz.rok, szerintem ez miatt is vagyok szegény kisfiammal egyre türelmetlenebb, fogacska újabb nincs tehát az össz. szám: 6, amúgy hol angyal, hol ördögfióka... :D Tegnap gyönyörűen evett, hang nélkül (mostanában sok sírás volt kajcsiknál) s az összeset. Ma már megint kezdte délben hogy ő hulla fáradt, még meg sem kóstolta az ebédet de köszöni azt nem kéri de tápi sem kellett. Úgy belelovalta magát az ordításba hogy csak na... Mint akit nyúznak, de most komolyan. Alig bírtam megnyugtatni. Végül hüppögve elaludt. Ezalatt gyorsan elkezdtem csinálni a vegyesvágottat. Na délután s este már nem volt nagy cirkusz. S végül az ebéd is bekerült a pocakba 1/2 3kor. De lehet velem van a baj, vaskalapos vagyok vagy csak nem túl rugalmas de ha kaja van akkor kaja van, majd utána lehet aludni. Gőzöm sincs ha ezt csinálja s délután ébred akkor megkínáljam e főzelékkel vagy együnk gyümit a szokásos időben?! Jaj de nehéz dolgok ezek.... Istenem! Nem rég született most meg lassan rendelhetem a tortáját! :DDD Ja! Bettus! Mi is a 3. Dentinoxnál tartunk de használni nem nagyon akar. Vagy szuper fájdalmaink vannak vagy nem is az a bajunk, mindenesetre ha sír s bekenem az ínyét még nem lesz jobb.
Minden ünneplőnek szép napot! Jó éjt! Pusszantás
Sziasztok! Nálunk a dentinox semmit sem ért...bár alig próbálkoztam vele, mert elég jól átvészeltük a fogakat a chamomillával, meg talán 2 vagy 3 alkalommal kellett Panadolt adnom éjszaka. Amúgy csak nyűgizik olyankor. Pl most is jön neki tuti, eddig 6 van.
Jah, a lagzi nálunk is nagyon jól sikerült, majd írok a naplómba és/vagy teszek fel képet, most nincs kedvem :D
Szia!
Hogy hívják?
Sziasztok!
Csatlakozhatnék hozzátok?
Nekem is 2010 szeptemberében született a kislányom. Kiváncsi lennék, hogy a vele egyidős babák hogyan fejlődnek, mit esznek, hogy alszanak, stb.
Sziasztok!
Remélem jól van mindenki! Fogacskákkal küzdőknek jobbulást. Végre túl vagyok a sulin 3 hét szünet. Most szegény Fanni lett megint vagy még mindig beteg. Olyan a hangja mint a repedt fazék, nyűgös is. Már mikor voltunk a dokinál mondtam a dokinak, hogy valami nem stimmel, piros volt a torka, annyit mondott, hogy C vitamin és orrcsepp. Már több mint egy hónapja ez van, hol jobb, hol rosszabb, most még fogacskához sem tudom kötni.
Nincs. :-(
Nem mndtak semmit, de én már kezdek aggódni.
Nincs foga Lucának????? :))
Legalább nem harap..:-D
De tényleg, a védőnő vagy a doki nem mondta, hogy emeljétek meg a D-vitaminját?
:(((( Szegénykém.
Tekla is hajnalban többször felsírt aztán visszaaludt.