2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia!
Milyen véreredmény lesz, hogy 1 hónapot kell várni az eredményre?
Sziasztok!
Sehol senki? Ma voltunk vérvételen Fannival, második nekifutásra sikerült levenni a vért. Egy hónap múlva lesz eredmény.
Hello!
Anyumék ma elmentek nyaralni, majd együnk etetni a gUSZTIKÁT, MEG AZ aRTÚRKÁT. :-)
NA, A caps lock.
Szia Szandi!
Igen. Nagyon ügyesen csinálja:))) Megy és közben mosolyog 1000-rel.
Mindjárt jövök. Beszélek apával interneten odalent.
Szia Ági!
gyakorolja Máté a lépegetést?
Sziasztok!
Viki már 9 fog? Az szééép:))) Nekünk talán hamarosan jön a felső 2.
Sziasztok!
Viki garatula a foghoz!
Ma reggel tiszta vér volt a kiságy széle,mert Nóri azt harapdálja:-((Amugy nem látok semmit,hogy jönne neki a következő!
Sziasztok!
Hú Viki, nem semmi, már a szemfogak jönnek nálatok. Mi most a két felső kettest várjuk.
De hogy viseli, nyűgös, alszik rendesen?
Nem tudom Annával mi van. Rengeteget aludt az utóbbi időben. Tegnap már úgy, mint régen. Ma meg már 2,5 órája nyomja. Fogaktól lehet aluszékony amúgy?
Sziasztok!
Úgy látom, eléggé pang a fórum....
Doncsinak elindult végre a 9. fogacska, most láttuk reggeli után, hogy szétrepesztette az ínyét a szemfog hegye.:) Bal alsó 3-as.
Amásik 3 szemfog hajszálnyira van csak lemaradva...
Köszi!
Szuper volt!
Megint éjjel 3-ig voltunk. :-)
Én is úgy mennék már lagziba:)
Mire a gyerekek nagyobbak lesznek tuti hogy lesz egy pár esküvő amin mi is ott lehetünk (pl sógoromék v. unokahugomék)
Halihó!
Tegnap strandon voltunk Harkányban 8-ig, aztán utcabál volt, és beálltunk még csárdásozni, Luca is ott volt, este 10-kor értünk haza.
Most jöttem meg a fodrásztól, megint megyünk lagziba 4-kor.
Holnap visszaolvasok, pusza!!!
Sziasztok!
Az éjszakánk megint rossz volt. Máté nem aludt jól. Ma anyósom felhívott és azt mondta, "próbáljam meg napközben többször altatni és akkor az estéik is nyugodtabbak lesznek. Ugyanis már 1 hete Máté csak 1x alszik napközben. Tegnap is max 1 órát ha aludt. Birom ezeket a jó tanácsokat.Egyébként pedig a fogára gyanakszom ami készülődik kibújni
Szia!
Nincs még bili,még feleslegesnek tartom,anyu azt mondta,1 éves kor körül kezdhetem szoktatni(mindjárt itt van:-D),a "szakvélemény" 1,5 éves kortól ajánlja.