2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Örülök, hogy jó volt itthon Hajni!
Sziasztok!vissza tértünk Skóciába!
Nagyon jó volt otthon lenni kicsit :)))
Holnaptól többet leszek és beszámolok!
Üdv az új fórumozóknak :D
Jobbulást a betegeknek!
Holnap elmegyünk Gunarasra 3 napra, nem leszek, majd csak szerdán.
Puszi!
Hello!
Gyümilevest csinálok (többféle gyümit tettem bele, de őszibarackból rengeteget!!!!!)
Gyorsan el akartam vele készülni, mert elmentünk volna 3-asban autózni kicsit, erre 10 perce behívták apát szolgálatba. :-((
Viki!
A férjem is utálja a spenótót, és a májat is, és Luca szerencsére eszi mindkettőt, apa meg csak hümmög, merg fintorog, és nem érti hogy van ez???
:-DDDDDDDDDD
Sziasztok!
Évi!
Mi szembe használtunk, jó volt, és a Tobradex is, de a Floxal pl. nem.
Jaj, ne is mond, ma reggel megint köhögött Luca, és piros a szeme. :-(((
Nálunk volt tobrex az orrba. És nagyon jó volt.:) Már pontosan nem emlékszem, de azt tudom, hogy pikk-pakk helyrejött tőle a gyerek. Doninak akkor orr-melléküreg gyulladást mondott a fül-orr-gégész. É súgy kell, ahogy mondod, 5x1 csepp.
Jobbulást Bercelnek! :)))
Sziasztok!
Lányok!
Biztos hogy mindenkinek van programja. Nekem is csak a csöndes pihenő alatt vam myugtom. Egyébkén pedig általában mindennap játszóterezünk meg intézzük amit kell.
Évili! Fanni nincs elkésve. Nyugi! Az uncsitesó kb 1,5 hónapja jár magától magabiztosan. Ő pedig 15,5 hónapos. Máté és közte 3,5 hónap van.
Sziasztok!
Lenna, jobbulást a kis Olinak! Ági gratula a kis Máténak, hogy ilyen ügyesen megy! Valahogy nekem is rá kellene vennem Fannit, hogy motiválja a járás, mert most jól elvan mászva és mindent elér gyorsan, és nincs motiváció. Bevvi, nekünk másik fajta szemcsepp volt az orrába, ugyanígy napi 6-szor kellett cseppenteni. Semmit nem használt nekünk, már több mint egy hónapja ezzel a náthával küzdünk, de a mi dokinknak esze ágában sincs váladékot venni.
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Mi is küldünk Olinak egy nagy ölelést, remélem visszább szorulnak ezek a rohamok!
Viki, jól emlékszem, hogy ti használtatok Tobrex szemcseppet orrba? Vagy Bettus? Írtam, hogy Berci szortyog egy ideje, de cucc nem jön az orrából és semmi egyéb baja, így kapott ilyet a dokitól, meg vett orr-garat váladékot, hétfőre lesz eredménye, de ha ez a csepp hat, akkor nincs más teendő, 8-10 napig kell cseppenteni. Napi 5-ször egy csepp volt a recepten, gondolom, ha orrba máshogy kellene, csak szólt volna a doki, mert csak azt kérdeztem én hülye, hogy hány napig kell.
Sziasztok!
Lenna szomorúan olvasom mi van Olikával:((
Nekem is ez jutott eszembe, hogy lehet hogy a fogak kibújása is közre játszhat a rohamokban. Szegény azért nem lehet könnyű most nektek.
Máté már nagyon ügyes. Most is idasétált hozzám a galériából a kisteknőssel a kezében:)))
Úúúúú, szegény gyereket jól megkínozza akkor mostanában sokminden....:( El tudom képzelni, hogy érzed most Te is magad.:(
Reméljük jövő héten tudnak csinálni valami okosat!
Hatalmas ölelés Olikának!!!!! :)))))
Sziasztok!
Nem vesztünk el csak sok minden van/volt mostanában. Röviden: múlthéten Balcsin voltunk a Mamuszékkal, nagyon klassz volt, Oli jól viselte,de sajnos sokszor berohamozott :( ( Részletek a naplómban lesznek, amint eljutok odáig, hogy megírjam).Szerintem átalakulóban van az epije :(
A héten itthon vagyunk már és intenzív hétre járunk a Dévényesünkhöz. Nagyon jól viseli Olika, igazi kis hős. Sajnos az epije egyre jobban meghatározza a napjainkat. Telefonon beszéltem a Tanárnővel, akihez járunk, javasolt egy gyógyszer emelést amitől, ha lehet, még rosszabb lett a helyzet. szóval kapja a régi adagot :( Jövőhéten megyünk Deb-be remélem akkor jobban tud segíteni személyesen.
Ja és gőzerővel jönnek a felső szemfogai, mindkettő egyszerre, dokibácsi szerint csak napok kérdése, plusz alul is jönnek a kis metszők (2 db), és egy rágó is! Na nem csoda, ha ez is közrejátszik a rohamokban!
Remélem mindenki jól van! Puszi
Sziasztok!
Pénteken mennek haza a hugomék, majd jelentkezek, elvileg holnap lesznek képek a keresztelőről.
Addig is puszi mindenkinek!