2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Ültesd rá a bilire 1-2 percre fürdi előtt.:) Addig is "szellőzik".
Jó reggelt!
Ki mennyire "szellőzteti" a baba popsiját??
esténként fürcsi előtt leveszem a pelust, kb ez 2 perc, de rögtön odapisil:-((
Elalszik az ölemben, után ringatom még kicsit, vagy járkálok vele, de utána becsempészem a kiságyba. Ha minden jól megy, akkor kb. 10 perc az egész, de van olyan is, hogy vissza ki kell venni, és akkor kezdem előlről.
Én a szemét szoktam nézni, hogy lecsukta-e rendesen, vagy néha a szájacskájához érintem az ujjam. Ha nem reagál, akkor megy a kiságyba.:-D
Akkorákat dörög itt nálunk, leszakad az ég. :-((
Nagyon félelmetes.
Itt vagyok, csak Luca kinyomta a gépet. :-)
Aztán akkor már elmentem ebédelni.
Sziasztok!
Na, megjártuk végre a pulmonológiát, majd ha lesz egy kis időm, leírom a naplómba. A lényeg, hogy maradt minden eddig, úgy, ahogy volt. :)
Mostanában, pár napja Doni is fel-felsírogat álmában. Van, hogy éjjel, de a gyakoribb a nappali álomsírás.:( Ilyenkor be szoktam rögtön kenni dentinoxszal ott a szemfogai körül, cumi vissza, és ölben visszaalszik szépen. Szegénykék, jó sok babát gyötör mostanában a fogacska....
Szia Bettus!
Mi éjszaka többször keltünk. Elaludt fél 8-kor, majd kelt fél 10-kor. Simogatás nem volt elég jött a szopi. Aztán 11-kor megint sírt akkor is szopi volt, majd éjfél után egy kicsivel megint elkezdett sírni de akkor már nem tudtam szopi után visszarakni a kiságyába. Egyszerűen nem maradt meg. Mikor már nagy nehezen elaludt akkor gyorsan beraktam a kiságyba, hogy végre én is tudjak nyugodtan aludni, de hajnalban megint fölsírt. Na hát a reggeli hajhúzogatásos ébresztő nem egy kellemes dolog:(((
Hello!
Ági! Luca is csak egyszer aludt tegnap, fél 10-kor letettem, el is aludt, de felébredt 50 perc múlva, és alig akart elaludni. Biztos a foga, mert 10 percenként nyöszörgött. Nem kellett felvenni, de sokszor beléhasított a fájdalom. Úgy sajnálom!
Egyszer szopiztunk csak az éjjel.
És 4 és fél órája szopizott utoljára, és most nem kéri, pedig ma csak gyümit evett még.
Sziasztok!
Fanni tegnap kivételesen kettőt aludt. Szerintem ma is aludt volna kétszer, csak pont mentünk a dokihoz. Már hetek óta náthás, most kapott Fenistil cseppet meg szemcseppet az orrába. A doki szerint nem kell neki semmit csinálni, de így gyógytornára se tudunk menni hetek óta. Jövőhéten szerdán vérvétel a tejterheléshez. El sem hiszem!
Sziasztok!
Anna mostanában rengeteget alszik, ma megyünk dokihoz amúgy is, rá fogok kérdezni, hogy ez normális-e. Ugye éjjel alszik olyan 12 órát, 8-kor simán ágyban van és mostanában fél9-9 között kel. Ezek után fél 11-kor már álmos, alszik 2 órát, majd délután még másfelet. Sosem aludt ennyit, talán újszülött korában. :-)
Volt olyan nap, hogy fél 11-től aludt negyed 3-ig és utána fél 5-től 3/4 6-ig. Örülnöm kellene, de inkább aggódom, hogy ennyire fáradékony.
Jó reggelt mindenkinek!
Már vasaltam egy sort :)
Tekla este kapott Panadolt lefekvéskor így nem kelt éjszaka.
1001 melóm van... benézek ha tudok, pussz.
Sziasztok! Berci is egyet aludt ma, úgy látszik ilyen ez a mai nap. 11-től délig és most este 8-kor dőlt ki, jól bírta. Bár napok óta olyan nyűgős, a seggemben van állandóan és csimpaszkodik a nadrágomba, csak felvéve jó neki...jön a foga, húzza a nyálát a lakásban, amerre jár :D és könyékig a szájában van.
Darabos kaja..nálunk meg mostanában pont hogy az a nyerő, sőt leginkább a falatos kaják (gyümölcs darabok, kölesgolyó, rozskenyér falatok, főtt zöldségkockák, ...) ami teljesen püré, azt néhány kanál után elkezdi köpködni...pff..így trükközök, hogy azért a gabonapépes gyümölcsből is egyen, egy falat pép, egy falat gyümölcskocka, a főzeléket meg úgy csinálom, mint Szandi, hogy legyen benne mindig valami darabos.
Sziasztok!
Doni is csak egyet aludt, de mikor!!! Reggel 8kor kelt és d.u. fél 3-kor tudtam végre elaltatni. Mondjuk ebben az is bennevolt, hogy az egy napra kiírt lánypajtása (végül egy héttel később született) bejelentkezett egy kis játszótéri bohémkodásra ebéd után. Azt hittem, majd lent a téren elalszik...én naív.......fel kellett végül hozni.
Hello!
Luca ma csak egyet aludt, és az is csak háromnegyed óra volt. :-(
olyan édi lehet:-DD
A halacskát sejtettem:-),de a sünit nem vágtam:-))
Darabos kaja:üvegeset simán eszi,így én is ugy csinálom,hogy felét leturmixolom,másik felét villával töröm,és belekeverem.
Szendvics katonákat eszi,ma meg a szilvát rágta,ugy héjastul mire észrevettem,egy szilva felét megette,gyorsan el is vettem,mert héjazni kell!!!
Kölesgolyót is eszi:-D