2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia!
Mi anno a Kassai étterembe mentünk ebédelni. Aztán márcsak pizzázással ünnepeltünk amikor éppen itthon volt apa. Boldog házassági évfordulót! Nekünk is lesz hamarosan.
Utólag boldog hófordulót Lucának és Nórinak! Donátnak boldog születésnapot előre is!
Mi is utazunk, ma indulunk haza, már csak a bőröndbe kell bepréselnem mindent amit összekészítettem. Kellemes hétvégét mindenkinek, valószínüeg én sem leszek pár napig, majd meglátjuk hogy alakulnak a tervek.
Donátnak boldog születésnapot. Márcsak 2 nap!!!
Ha belegondolok, hogy tavaly én is majdnem augusztus 20-án szültem, kiráz a hideg.
Jaj, tényleg! Utólag is Boldog hófordulót Luca és Nórika! És Máténak is Boldog hófordulót! :))
És Boldog hófordulót Larának és Bercelnek is, mert holnaptól már nem biztos, hogy jövök....majd hétfőn..
De jó neked:)
Boldog hófordulót a Lucának és a Nórának. Igaz, tegnap volt:S
Sziasztok!
Megyünk a munkahelyemre, meghívtak a csajok, az egyik most tartja (kis késésssel) a névnapját, megyünk sütizni. :-P
Voltunk mérésen most 9100gramm másfél hónap alatt kemény 4dkg ot hízott.azt mondták h sokat mozog meg beteg is volt ezért ilyen keveset.
Megyünk majd szemvizsgálatra (az egyik szemével bandzsít ) vele majd postán küldik a levelet h mikor mehetünk.mert itt a faluba havi 1* van a doki aki végzi a vizsgálatot.
Örültek neki h mennyit fejlődött ez a 1,5 hónap alatt.......
Gyógyulgasson Berci!
Vera is mindíg akkor náthásodott be amikor bújt a foga.
:) Köszönöm csajok :)))
Bele betegedtem hogy nem tudtam tartani veletek a kapcsolatot :((( sajna csak mobilnetünk volt ami elég ratyi volt..
Hát nem tudtam :(((
augusztus 5én voltunk...
Szia!
Tekla napközben 3-4 decit iszik.
Szopizni sztem 1-2 decit max.
Hannám 10 hósan ment egyedül .Hát a kisfiam lustibb lesz ebben de nem bánom van még ideje/jük megtanulni járni.
Az biztos hogy veszek neki is pórázt :)
Ezzel egyetértek!
Amikor otthon voltunk a Máté is kapott köptetőt.Főleg akkor köhögött többet miután megkapta a köptetőt.