2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Igen nagyon meg voltunk lepődve hogy pont az nap érkezett közénk!!! :)))
Bár szeptember 22 re voltam kiírva vele.
Sziasztok!
Bettus, nyugodtan adj neki, az úgyis egészséges, még az emésztését is javítja :D
Csajok!
Hány szem kölesgolyót lehet adni a babának egy nap? De tényleg!
Luca ma kapott először, de nem akar leállni, itt vinnyog nekem, pedig kapott már 5 szemet.
Edina!
Látom, a Sudocrem nagy kincs! :-DDD
Jesszus! Miket írsz???
Biztos sikerülni fog, vágj csak bele! :-)
Dettó! Én tudok sütni, állítólag finomat is :-), de hát az nem olyan szép, meg csak kerek (max. szív alakú) tud lenni, én is szerettem volna egy zsiráf formát. Még én is gondolkodom, szerettem volna, ha az elsőt én sütöm neki, de ugyanakkor valami nagyon szép is lenne, hát a kettő együtt nem megy. :-)
Valószínű rendelek marcipánbevonatosat.
Na, majd délután már tuti fogok feltenni tortás képet is, ha sikerül elforgatni, ha nem...
Doninak egyébként tömény csokoládétorta volt, nem volt édes, teljesen az a kakaó íze volt, holland kakaóból készítette keresztanyja.;) És házi baracklekvár is volt a közepében, de olyan sötét barna volt az egész torta, hogy csak az íze érződött.:D A teteje pedig le volt öntve kakaómasszával, nem volt az a kemény, Doncsi simán tudta enni. És tényleg nagyon jó volt, hogy evett belőle, meg fogdosta, morzsolgatta vigyorogva......:))))))))))
Vagy majd szólunk Bettusnak, ő olyan ügyes!:)))
Szerintem megpróbálom, egyszer csak el kell kezdeni..:)
Hát én is ezen rágódok...
Ha rendelek, akkor az szép és választhatok bármilyen figurást,( én is néztem ki párat) viszont ha itthon készül az mégiscsak más. Csak az a baj, hogy én még soha nem csináltam tortát...:( Merjek belevágni? Most bújom a netet, a recepteket... Úgy szeretném ha én készíthetném az első tortáját a hercegnőmnek, abban a szívem is benne lenne! Emlékszem régen a nagymamám olyan finomakat csinált nekünk és a fényképeket nézegetve szinte még ma is érzem az ízét.:)
Lassan csak döntenem kell...
én ki írtam már egy fórumba de valószínű úgy rendeljük neki a tortát én vonatosra vagy autósra gondoltam neki.
Bár jobb lett volna ha saját kezűleg készítettem el de lehet csinálok egy tapicskolósat neki. Had maszatoljon hisz az Ő napja lesz :)))) na meg az 5.házassági évfordulónk úgy hogy lesz mit ünnepelnünk majd :)))
Szia Hajni!
Akkor inkább a meleg:)
Küldünk nektek, most van bőven!.)
Sziasztok!
Üdv.mindenkinek! Sajna nem nagyon jutok ide, de szorgalmasan olvasom a fórumot és a naplókat!:)
Mi sem nagyon bírjuk ezt a hőséget, így nem is megyünk ma sehová, inkább újra megnyitjuk az itthoni strandot:)
Gratula minden kis csöppségnek, annyira ügyesek a babák!
Ja, és a szülinaposoknak is sok-sok boldogságot!!
Mi is jól vagyunk és járunk már, a naplómban találtok videót.:) Szívesen látok mindenkit.:)
Viki, én is várom ám a képeket a tortáról! Nálunk most úgyis napirenden van a kérdés, hogy milyen is legyen majd a szülinapi torta...
Mindenkinek puszi!
Sziasztok!!!
Ti küldök nekünk meleget én meg nektek hűvösebbet :D
kemény 13 fok van kint borús az idő nagyon.
Szerintem nyugodtan többször pancsizzatok velük a lakásban amikor otthon voltunk én is többször betettem őket a kádba lubizni .
Máté most garázdálkodik a Hanna játékaival most épp zongorázik és mikrofonba bazsajog :)))
Hello!
Mi azért sétálunk, csak árnyékban (a napon gyorsan áttolom, meg persze 50 faktorossal be van kenve), és árnyékba is ülünk le a padra.
Nálunk itthon kellemes kereszthuzat van, az enyhe fajtából.:) Levinni nem merem őket, kirakózunk, autózunk, rajzolunk, stb...
Már Doncsi is maszatol a ceruzával. Kezében a cerkával folyton lap után kotor négykézláb..:D