2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Megtaláltam :) Elküldtem :)))
Bocsi.. csak aludtunk Teklával :) Ő 3 órát én 2-öt :)))
Küld el az email címedet priviben :)
itt Skóciában is verőfényes napsütés van :)
kivételesen :)
nálunk itt Sopronban 1000-rel süt a nap:-)
Majd biztos odaér!!!
Szeretném -szeretném!!!!!!!!!!!!!
Tuti az van, hogy más az íze, nem annyira ízlik neki és csak annyit eszik, amennyivel éppen jóllakik.
Köszi Viki a napocskát! Az igazit is ideküldhetnéd! :D
Azt mondják, a menszi 2.-3. napján elmegy a tejből az a "másíz". Hátha!!
Sziasztok! Borzasztó éjszakánk volt. A gyerek kelt 10kor, 1kor, 3kor, 4kor, 6kor (a három órás ébredést kibekkeltem evés nélkül, a többit nem tudtam, meg fél 7kor reggelizett, fél 9kor már nem tudott úgy elaludni, hogy ne egyen előtte), most alszik. Tegnap egész nap kétóránként evett, hát tuti attól van, hogy nekem tegnap megjött.. egyszerűen nem akar normálisan enni, és persze, hogy éhes kétóra múlva. jahj, remélem ez nem sokáig tart!! Remélem a többieknek jobb éjszakájuk volt :)
Nekem 1 hónap alatt jött meg.
Én is igényeltem még a múlt héten milumil termékmintát, de ha nem jön meg hamarosan, akkor én megnézném.
Jó reggelt!!!
Lefotóztam a Milumil hozzátáplálási táblázatot, ha vki kéri elküldöm emailben :) a szkenner túl fényesnek találta a papírt :(
Szép jó reggelt mindenkinek!
Basszus, -7 fok van már megint! De szerencsére kezd sütni a Nap, hátha ma is szép időnk lesz, a tegnapi nagyon tetszett. Már alig várom azt az igazi tavaszt! :)
Donát hozza a formáját, vidám reggelünk van, telerottyantotta a pelust rögtön, és már a pocija is tele van. :D
Köszi csajok!
Majd mondom neki, de biztos elmegy a gyerekorvoshoz is :-)
Jó éjt!
Jó estét! Csak most tudtam jönni... Hajnalban tényleg keltünk 1/4 3kor. Evett 100 ml-t majd aludt 1/4 5ig. Akkor összesen evett 20 ml-t s pihizhettem egészen 1/4 7ig. :DDD Nem hajlandó tovább aludni a fiatalember :DDD Na 9kor beájult de csak 1 órára. Majd ebéd megint husis kajcsi volt. Most 1 órát aludt az ágyában s olyan 2 és 1/2 órát a kocsiban de csak tologatással. Anya (én) sétálhatott egy jót. :DDD Viszont csak 1/4 6kor evett desszertet így megint kimaradt a délutáni tápi. Este most evett 160 ml-t s alszik 3/4 9 óta. Szerintem csak hajnalig. Holnap szép napunk lesz: fejlődésneurológiai vizsgálatra megyünk Pestre 10 órára majd Mária utca szemklinika s lehet hogy még nekem rákszűrés is lesz. Egész napos program. Míg tápszert evett könnyű volt pakolni, most már kajcsit is kell+ a kiskanalát + a tálkáját + stb. Kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond (nemsokára 6 hónapos! jó nagy mi? :DDD) Remélem mindenki jól van! Holnap valószínűleg megint csak este jövök. Addig vigyázzatok a kis drágákra!
Bettus! Először is nyugalom (tudom könnyű mondani) az anyukának majd szakember: háziorvos, gyerekorvos, védőnő, pszichológus pl. Na jó éjt mindenkinek!
A kis beles. :-) Bár ma nincs rossz szavam Annára, tápszert szépen evett, ma kanalasból nem annyit, mint szokott.
Nyugodt éjszakát mindenkinek! Puszi.
És tényleg érzik az anya idegállapotát!! Meg a családi hangulatot.
Én sem vagyok okos, de az, hogy elkezdett éjszak óránként kelni, az tuti, hogy valami nem oké. (nem mondom, hogy biztosan nagy baj van, de valami zavarja a gyerek alvását). Most mi is unatkozós korszakunkban vagyunk (de ezt 5-7 hónapos korban mondják "normálisnak"), 9 hónaposan már csak el kellene foglalnia magát..5 percnél mindenképp tovább. Én először a gyerekorvost kérdezném. (meg ha normális védőnőm lenne, akkor azt)
Már január közepén is megjött egyszer, akkor semmit nem vettem rajta észre. Most is csak ezt, hogy sűrűbben eszik és egyszerre keveset.
Hát, okos az nem vagyok, de tutira rá kéne jönni valahogy, mi baja van a gyereknek! Mert baja az biztos, hogy van. De lehet, hogy egyáltalán nem komoly. Mindenesetre sztem az a legfontosabb, hogy egy hullámhosszon legyen az anyukájával. Nagyon sokat árt az egy ilyen kis gyermeknek, hogy az anyja nincs nyugodt lelkiállapotban. Rengeteget!!!
Állítólag mielőtt megjönne, már 2-3 nappal más íze lehet a tejnek. Nem vettél észre Berci evésén valami változást pár napja? Mert ha nem, akkor a szerencsések közé tartozol!
Óóóóó! Remélem, nekem még nem mutatkozik!
"NE legyen éhes", nem NEM legyen!
huh, tényleg jó sokat evett :O Berci ma napközben kétóránként evett..talán azért, merthogy megjött és állítólag ilyenkor nem ízlik neki annyira a tej és épp annyit eszik, hogy nem legyen éhes.. :S Nem tudom..
További ajánlott fórumok: