2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Jó reggelt!
Mi viszonylag jól aludtunk, negyed10-től 5.20-ig.
Igaz utána már csak háromnegyed 7-kor aludt vissza 1 órát. Én nem tudtam aludni reggel, nagyon fájt a lábam, aranyerem is nagyon kijött tegnap óta :(((
ó reggelt, csak bekkk, mindjárt megyünk anyukámékhoz, du. vendégeink lesznek.
éjjel többször kelt Nóri, de sztem a hülye front miatt(itt fúj a szél 1000-rel), mivel este a szopin kívül megkapta a délben lefejt(90)tejemet is, éhes nem lehetett. kelt:22:30, 23:30, 2:30, 3:30, 4:15-itt kapott tejcsit, aztán 7:00-kor.
Jó reggelt mindenkinek!
Velünk minden oké! :) Remélem mindenki mással is!
Ma megint megyünk Miskolcra, bicikli akció van és Rubennek még nincs biciklije. Anyuméknál ebédelünk, biztos elnyúlik a délutánba. Este majd bekukkantok.
Szép napot nektek! :))
Sziasztok Lányok!
Megjöttem a suliból. Furi volt újra padba ülni és tanulni. Pinduri jó viselte itthon a dolgokat apával. Viszont ahogy hazaértem egyből cicit kért, szinte kibontotta a ruhámat. A lefejt tej nem aratott nagy sikert, nehezen itatta meg vele apukája, pedig tegnap sokat kínlódtam vele, hogy legyen. Olyan jó volt ahogy hazajöttem csak úgy sikongatott örömében.
Tekla ma 30ml meggy-alma+kekszet evett.
Nem tudtam eldönteni hogy Tekla azért nyafog mert kér még vagy mert nem kér többet.
Sziasztok!
Sztem palacsintát sütök ma, tegnap akartam, de nem volt energiám.
4-kor keltünk és Tekla megint nem akart aludni, muszáj hálózsákot adnom rá, mert annyit mozog hogy állandóan kikerül a paplan alól :( Éjjel kilógatta a kezét a kiságyból és mivel az már alsó pozicióban van, iszonyat hideg lett a kicsi keze :(((( Viszont hálózsákban nem tud úgy mozogni, reggel emiatt nem is tudott játszani sem kedvére, majd kitalálok vmit.
A bébiőr a kiságy sarkában van, a lábánál. Na az éjjel megyek be hozzá, Tekla a bébiőrt nyalogatja :)))
Megyek, gyrost csinálok ebédre. Kíváncsi leszek a huncutok hozzányúlnak-e majd a zöldségekhez? :)
Doncsi elaludt, de nagy nehezen. Itthon vannak ugye a tesók, nagy a kíváncsiság...
Jó reggelt!
Megvolt ma már a cékla kóstolás:5 kanál, ette, sztem szeretni fogja:-)
Szia!
Dehogy vagy felelőtlen Anya! Én sosem mértem még Anna fejét. Egyébként ő sem egy nagyfejű baba. Írj már méretet, csak viszonyításképpen.
Anna 31,5cm fejkörfogattal született (még szívattak is, hogy milyen kicsi volt, csak kicsusszant. aha) Asszem 37 volt legutóbb, de lehet, hogy az még a 3 hós státuszon.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Hát, nem szakadok meg az olvasásban.:))))
Donát ma is vidámkodik, 6.30 körül ébredt. Mióta husis kaját eszik ebédre, azóta minden reggel úgy telepakolja a pelenkáját, hogy csak na!!
Sziasztok!
Már jó régen voltam,most is csak bekukkantok!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Máté 2* kelt éjjel.Hanna a játszócsoportba én meg garázdálkodom a neten :)
Szép jó reggelt babáknakés mamáknak!
Nálunk semmi érdekes! Doni olyan tündér, mint általában.
Már figyeltem, ülni -ha tudna- elég erős lenne már a gerince, majdnem teljesen egyenes, de egyensúly egy deka sincs.:(( Lehet, többet kéne próbálni?