2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Lábköröm-téma: :D nekünk kéthetente azt is vágni kell, de nem mindig mindegyiket. A kezén kb. 4 naponta..
Menstruáció: nekem január közepén volt, de azóta sem.. Ilyenkor mi van??
Sziasztok!
Én már legalább 3-szor levágtam a lábán a körmét, talán 3 hós lehetett, amikor először.
Kérdés: nem igényeltél Milumil termékmintát?
Nekünk most jött meg és küldenek hozzá táblázatot a kajákról, nagyon hasznos, hogy mi mikortól adható.
Köszi, Kismanó! Gyógyulgatnak!:)
Ilyenkor ebéd után a legjobb...letettem őket aludni.:DD
Csak Donival vagyok még a gép előtt, bár mindjárt megy bubukálni ő is.
:DDDDDDD
Ja, azzal még én sem találkoztam (szerencsére)!
Szép napot mindenkinek! Nem jöttem a hétvégén, de ti termeltetek rendesen! :DDDD Remélem a beteg babák s mamák gyógyulgatnak! Márk hol így ébred hol úgy. Semmi rendszer nincs még a napjainkban. Ma ebédre csirkehusis almát kapott. Mind megette s most alszik. Kíváncsi leszek hogy meddig.
Menstruáció: szeptemberben szültem császárral s annak ellenére hogy nem szoptattam csak januárban jött meg. Igaz most februárban is volt pár nap eltéréssel a 28hoz képest. Bár még gyógyszert nem szedek. Mondjuk ennek hiányát úgy elviseltem a terhesség alatt :DDDDD
Kérdés: ti már vágtatok körmöt a babáitok lábán? Mi ugyanis 5 hónapot betöltöttük de még eddig nem kellett mert nem akar nőni. Na egyenlőre ennyi. Majd még jövök!
U.i.: minden elismerésem a több gyermekes anyukáké ugyanis én néha egytől kifáradok s nem érek a dolgom végére...
Sziasztok!
Viki, nagyon ügyesen ácsorog Donát. :-)
Elvileg régen is kiszedték a levesből a babáknak a krumplit, répát és nem volt gond. Én még nem mertem ilyet, mert elvileg a só árt még ilyenkor a veséjüknek. De ha még fűszerezés előtt szeded ki, akkor jó. :-)
Szia Ági!
Úgy olvastam 8 hónapos kortól adható.
Sziasztok!
Tegnap este 9-kor aludt el, éjfélkor keservesen felsírt, nehezen nyugodott meg. Ha már ébren volt szopizott aztán aludt reggel 6-ig, igaz olyan fél4 körül ismét sírt de aztán elaludt. Reggel nem akart visszaaludni, végül 7.40-kor aludt el majdnem 10-ig, így mi is aludtunk apával, ma szabadnapos, itthon van velünk.