2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Éjjel csak akkor szívtam az orrát, amikor nem tudott tőle aludni. Szerencsére most csak egyszer fordult elő. Egyébként legkésőbb az éjjeli alvás előtt és utána csak reggel, amikor felébred.
mai menü Nórinak krumpli-alma volt,szereti,talán ezt a legjobban:-)
Most jöttünk meg sétából.
Sziasztok!
Viki!
Ügyes Donát. Mi is állunk már egy ideje, de csak ha két kézzel fogom. Mondjuk nem is mertem még elengedni az egyik kezét.
Sziasztok!
Nagyon ügyesen álldogál. Na persze ti 1 hónappal idősebbek vagytok. :-))
Főzök,de azért benézek.
Edina boldogot!!
Nálunk is alig jön valami az orrából,mégis szörcsög!meg ilyen kerepelő hangot hallat!Mintha lenne az orrában valami,de nem jön ki:-( Pedig tengervizes oldattal is sprézzük,hogy oldódjon a cucc.
Viki,te éjjel is szívatod Doni orrát?
Úgy látom, még mindenki bubukál! :)))
Jó reggelt!
Jó estét mindenkinek!
Doni elaludt.:) Nagyon ügyi fiú volt ma, egész nap edzette magát. Orrunk úgy látom kezd alakulni, a köhögések szintén. Remélem, most már semmi gáz nem lesz. Hétfőn még fel kell hívnom doktornénit.
Képzeljétek! Ma már megállt a lábán Donát...márcsak egyensúly kéne hozzá! :DD De a lába legalább bírja a kiképzést. Raktam fel egy képet a naplómba róla.
Anide!
Boldog névnapot!
Tyű!
Most látom, hogy nem is írt egész nap senki.
Megjöttünk a vendégségből. Finom vaddisznópöri volt, meg túrós rétes. :-)
Luca aludt is ott másfél órát.
Az "új" és "régi" kutyát nem csak úgy értem, hogy már megszokták, meg ő is, mert régóta családban van, hanem úgy is értem, hogy a gyerek szervezetére milyen hatással van. HOgy abba születik-e bele. Egy kutyaszőrös környezetbe, és most senki meg ne sértődjön, de akármennyire is takarít az ember, pár szőrszál biztos van a levegőben, merthogy folyamatosan mászkál a kis négylábú. Szóval itt az allergiára gondolok. Hogy a gyerek ezt a levegőt szívja, amióta hazamegy a kórházból. Vagy csak úgy pár hónapos korában odacsöppen egy kutyus. Pár évesen már megint más, akkor már annyira nem érzékenyek.
Mondok egy példát: barátnőmnél van kutya (panelban), 9 hónapos a fia. A földön csúsznak másznak együtt, a kutya nyalogatja a gyerek arcár. A gyerek beteszi a kutya szájába a kezét, egy ilyen Colombo-kutya, az amelyiknek szinte a földre ér a füle, hát egy nyálzós fajta, az biztos, szóval a gyerek kimarkol egy adag nyálat a kutya szájától, az meg hagyja, mert jámbor fajta (egyébként aranyos, és én szeretem az állatokat), aztán utána mindjárt bekapja a srác a kis kezét. Na, de itt a kutya volt előbb. Mondjuk én akkor sem csinálná, vagy engedném ezt.
Mi voltunk náluk, és én nem szívesen megyek többet, mert teljesen összenyalt, de úgy, hogy habos nyál (nem is tudom) darabok voltak a gatyámon, és mindenem tiszta szőr lett, ahogy leültem. A Lucát is összenyalta derékig, és mondjuk nem is nagyon tud neki a barátnőm parancsolni.
Szóval nekem ez nem tetszett, és gondoljatok amit akartok, hogy kényes vagyok, meg ilyesmi. Nem érdekel. A Lucának attól is lehet baja, hogy megnyalja a kutya a kezét csak feleannyira, mint a kissrácnak, mert nem a mi kutyánk.
Olyan ez, mint a toxoplazmózis. Amit a macskától lehet elsősorban elkapni, de ha már megvolt a macska, amikor a kismama terhes lett, akkor nincs gond, de a terhesség alatt új macska nem jöhet.
Asszem feleslegesen beszéltem ennyit, kicsit elhúztam, bocsi csajok.
:-D
Még jó,hogy nem harapsz bele:-)
:-D
Igen!nagyon jó találmány,nem?majd ha már ülni fog,jöhet az etetőszék!
Sziasztok! Edina! Nálunk is ez van mostanában.. :( Nagyon nyűgi a Berci és azonnal nyöszörög, ha nem lát.. Boldog névnapot kívánok, ha holnap nem lennék! :)
Nálunk 2 napja szakad a hó, úgyhogy nem tudunk sétálni (megrekedne a kocsi a hóban)..
Szandi, tényleg nagyon cuki Nóri..és az a négykézlábállás :D
Almaügy.. azt hiszem én is legtöbbször jonagoldot veszek..bár én tök hülye vagyok almaügyileg..meg kell nézegetnem és szagolgatnom, hogy tudjam, hogy azt a fajtát szeretem-e..Anyuméknak mondom is mindig, hogy nekem ne hozzanak almát.. :D
Hát, ez a hajdolog egy jó kérdés, mert neki nem hullott ki, de szinte fekete hajjal született, most meg már világosbarna. Szerintem 1 évesen szőke lesz.
Valahogy folyamatosan változik, vagy folyamatosan nől, vagy nem is tudom, hogy mondjam, de nem hullott ki neki. Akkor ez már új haj szerinted? A színéből gondolom.
Lucának olyan a haja, mint a cápa foga. :-DDD