2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
gyors kérdés!!!
klkáposztát adhatok a Máténak már???pár nap és 5 hós lesz????
és ilyenkor tud aludni Doni??
Ha már oviba járnak ugy azért könnyebb,akkor délelőtt gyorsan meg tudod csinálni az égetőbb dolgaid.
Én is lehet rászokok, mert a zöldségeket egyébként nem akarja megenni, de a húslevest, azt nagyon csipázza. :))
Csak azon filózok, nem lesz-e baj neki a sok só a levesből? Merthát hiába nekünk mégha kicsit sótlan is, nekik teljesen máshogy van...
Hát, szerintem a 3 gyerek ugyanolyan, mint a 2, csak a zsivaj nagyobb! :DD
A vasalás, nálunk is néha hanyagolva van, mostanában úgy csinálom, hogy csak a legfontosabbakat intézem el. A mosógép szinte állandóan megy, tegnap Szofi miatt ugye negyedjére kapcsoltam be a gépet este 10 után.:( Még jó, hogy a szomszédok öregek és nagyot hallanak! :D
Főzni majdnem mindennap főzök én is, de ha nagyon nincs időm, akkor a leves bizony lemarad. Mondjuk, ez csak akkor bosszant kicsit, ha valamelyik lurkó is ovi helyett itthon "nyaral".
jobbulást!tudom milyen rossz ha mindenki beteg a családba. :(
voltatok dokinál?
látom alakulgat az éjszakátok gratula hozzá :)
Máté 1* volt csak fent éjjel de csak azért mert kiesett a cuma :)
Akkor egy gyerek letudva:-)
Nem is tudom Viki,te hogy csinálod???3 gyerekkel!!
Sziasztok!
bár hétvégén itthon maradtunk de jelentem hogy meggyógyultunk végre mindannyian.bár még orr fújás meg köhögés mindegyönknél van :)
örülök hogy mindenki gyógyulgat :)
Na, itt vagyok megint!
Rubennek sikerült jó alaposan szemrevételezni a torkát, egyáltalán nem látom pirosnak, már ameddig lehet látni. Lehet, hogy csak a felszakadozó váladék miatt mondja, ma még nem viszem dokihoz, vett neki az apja Stodal szirupot. Szofi végre - két kúp után - abbahagyta a hányást, már elkezdett inni babavizet. Még jó, hogy Doninak mindig van itthon.:))
Jó reggelt!
Szuper éjszakánk volt(magunkhoz képest!):Nóra kelt:éjfélkor és 5-kor. Közötte aludtunk, mint a bunda:-)
Azthiszem, meggyógyultunk, tegnep és éjjel sem kellett orrszívózni!Viszont apa meg tegnap este mondta, hogy kapar a torka:-S
Gyorsan megitattam vele egy neo-citrant:-(
Viki!kitartás!!
Jó reggelt! Jaj, Viki, sajnálom!:( Nem sokára jön a jóidő (remélem), és végre vége lesz ennek a bacis-vírusos időszaknak!
Mi nagyon nyűgik vagyunk változatlanul.. de nagy baj nem lehet, mert ha apa-anya szórakoztat, akkor röhögcsélünk és eltűnik a nyűgösség :D
Sziasztok!
Újabb telidolog nap elé nézek! Szofikám egész éjjel hbányt, Ruben pedig megint fájlalja a torka alját.:( Doncsi egyelőre jól van, szerencsére...
Viki! Nagyon ügyi ez a legény! Szerintem nem vagytok lemaradva egyáltalán. Fanni se ülni, se állni nem tud, de még rá is azt mondták, hogy teljesen időben van.
Ma kóstoltuk a cékla-krumplit, hát nem aratott nagy sikert. Holnap valamibe belekavarom, de még nem tudom mibe. A kisasszony ma 40 ml-t ivott egyszerre pohárból. Eddig nem volt hajlandó meginni semmit, de a gyümilé most tetszett neki.