2010 júniusi babák (beszélgetés)
Évi, Ti használtok vmit a fogzási fájdalmak enyhítésére?
Szerencsére nálunk se híre se hamva a fogaknak! Ősszel megharapta az ujjamat egy kétfogas baba, hát csillagokat láttam, így én sem hiányolom. :)
Bár volt, hogy Csongi fog nélkül is úgy összeszorította a száját szopizás közben (vagyis utána), hogy rá kellett szólni. Előre rettegek a fogaktól (ez is para). :)
És akkor most új mintát kaptatok a tapétára? :)
Akkor bizti nem taliztunk. Mondjuk én kicsit koki is voltam szülés után, előtte 2 éjjel nem nagyon aludtam, és bent sem rendesen, a szobatársam babája sokat sírt. Később az enyém is. :)
Voltunk hétvégén Apájával moziban, a Harry Pottert láttuk, ez izgalmas rész volt! Olyan jó volt kiruccanni! Persze egy rohanás volt az egész, addig anyum vigyázott a Csongira.
És énekeltünk sokat, ha még nem ismeritek az oldalt, fel lehet eleveníteni a régi mondókákat:
[link]
Lányok, Ti honnan tudjátok, hoyg megvan-e a napi fél liter tejcsi, ha szopizik is?
Drukk-drukk Zsófi! :)
Gratula Panni! :)
Hajrá Nóri, csak óvatosan! :)
Sziasztok!
Csak benéztem, mert nem sokára megyünk a koponya uh-ra. Szorítsatok nekünk!
Nem kellett sokat visszaolvasni, nem voltunk túl termékenyek a hétvégén :)
Panninak gratula a 2. foghoz. Mi is még fogatlanok vagyunk, de amíg szopizik, nem is bánom :)
Kriszti, az a "babakarám" engem is nagyon érdekelne. Hol nézted ki, mi a pontos elnevezése, és milyen árkategória?
Mennem kell, Jó éjszakát!
Nekünk sem nagy a lakás 52 négyzetméter. Az a baj, hogy csak kúszik a leányzó és nem szeretném, hogy állandóan felnyalja a parkettát. Majd, ha megtanul mászni, akkor jobban szabadjára engedjük. A másik, hogy nem tudok állandóan mellette ülni, mert Janka is mindig kitalál valamit. Előbb utóbb meg majd elindul.:)
Hát ha van helyetek az jó.Nekünk kicsi a lakás,megvan a járóka,de csak akkor fogom belerakni,ha kimegyek a szobából vagy valami dolgom van és nem tudok rá úgy figyelni.
Röhej, de Janka egy éves koráig el volt ebben a medencében. Meg sem próbált kimászni. Kinéztem egy 6 elemes „babakarámot” abban szerintem elég sok helye lesz, mert nem akarok klasszikus kicsi járókát venni. Majd meglátjuk ahhoz mit fog szólni.
Hát lassan lehet muszáj lesz beruházni egy járókába,hogy el tudj menni vécére:D
Ha nem lenne elég bajom, ma Janka kapott vízfestéket.:) Ezért a délutáni alvás elmaradt, viszont most fél 10 óta alszik.
Szegénykém! Nem baj, nemsoká lehet rágcsálni.:) Nóri nem akar fogat növeszteni. A drágám nem akar bent maradni a medencébe, csak az a baj, hogy félő,hogy fejre esik. Egész hétvégén valaki mellette ült.
Szia,jól köszi:)Péntek éjjel Panni 3-tól 5-ig visított el nem tudtam képzelni mi baja.Aztán reggelre kibújt a 2.fogacskája:D Nálatok mi újság?
Sziasztok. Én is egy összeszokott társaságot véltem és nem is tudtam volna sokat itt lenni. Most már mindegy.:)
Én azért,mert mikor rátok találtam,már annyira összeszokott csapat voltatok,nem tudtam befogadnátok-e még,kuka voltam,ez van:)
Nem baj, hogy itt vagytok, csak nem értjük, miért nem írtatok már korábban is. Jó lett volna...
Sziasztok,ne értsetek félre,ezt nem szemrehányásként írtam:( Bocsi.
Igen. Én sem értem hol volt mindenki eddig...
Sziasztok!
Szerintem nem hagytunk itt Titeket. Mert aki itt volt, az most a klubban is ott van. Ti nem voltatok itt előtte.
vagyok én csak keveset...
Hát mert itthagytatok minket;)
soknak nem sok csak új)))
További ajánlott fórumok: