2010 júniusi babák (beszélgetés)
Nekem is hiányozni fog,bár igazából az amikor pici volt és szopizott,nem amit most csinál,tép,harap,rugdos meg nézeget közben:D
Igazad van persze, nagyon szerencsések vagyunk, hogy tudunk-tudtunk szoptatni...De olyan jó érzés mikor a pici szopizik, hogy nagyon érzékenyen érintene, ha idő előtt elapadna a tej... De ok, nem leszek önző :)
Mivel a mi lakásunk is annyira hatalmas, hogy a konyha csak a nappaliban fért el, így mindig szem előtt van a kishölgy. Mi is kaptunk kölcsönbe egy járókát, de még meg se mertem nézni, hogy mekkora :)
Csajok!Más egyáltalán nem tud szoptatni,mi örülhetünk,hogy eddig is volt elég tejcsink,tápi se kellett mellé.Szóval elég a pánikból,meg pláne a "rettegésből" meg a sírásból,örüljetek annak ami van.Ezután már esznek rendes kaját,ha meg tápit isznak mellé semmi bajuk nem lesz;)
Ez aranyos :)
Szerintem én tudom a választ. Kriszti jelenleg főállású anyuka lehet :) Na? Eltaláltam? :D
Ja, annyit, hogy majd benő...:) Ennyivel elintézte :)
Szia Kata! De jó, hogy végre írtál! :)
Sajnálom a történteket, borzasztó érzés lehetett :( Én is egyre gyakrabban attól rettegek, hogy egyszer nem lesz elég a tejcsi, mert már én is érzem, hogy kevesebb. Tápi nekünk sincs raktáron egyenlőre. 6 hós kor után még lehet íratni?
Cumisüvegben nem vagyok szakértő, mert utoljára a kórházban találkoztunk vele (bár az van itthon vagy 4 db..:)
Járókánk van,karira kaptuk,de még nem használjuk,mivel Pancsi még nem nagyon közlekedik max 1 méteres körzetben.A játszószőnyegre szoktam rakni,és mivel nekünk olyan nagy lakásunk van,hogy a nappali sarkában van a konyha,így látom őt:D De az etetőszékben is elüldögél egy fél órát.
Én tejpépet uzsira adok olyan 5 óra után,8kor alvás előtt meg a vacsi az szopi.Aztán így kibírja az egész éjszakát,reggel 8kor eszik legközelebb az szopi megint.Én azért is kezdtem el tejpépet adni 5 hósan,mert éjjel többször kelt éhesen,pedig előtte már simán átaludta az éjszakát olyan 3 hónaposan.Mostmeg napközben már kaják után tápit adok,hogy tuti jól lakjon,így kibírja reggelig.
Igen az csöpög,nagyobb nem is kell szerintem,Panninak is az van még mindig.
Ma megint voltunk bent a mókahelyemen, és a kolleganők elmarkolták Csongit, el is vitték egy időre, amíg csináltam a dolgom, kettő csajt is most látott először, de nagyon barátságos volt, nem is hiányolt engem! :) Úgy örülök, hogy ilyen jó pasim van, mosolygott, nyúlkált a kis kezeivel az egyik csajhoz, átölelte, udvarolt neki, én csak a nagy nevetésre lettem figyelmes. :) Nem várom, amikor félni fog az idegenektől. :( Ez vajon minden babánál előjön?
Jaja, meg az etetőszékben elvannak a csajok, amikor főztök pl? Csongi nem sokáig, pedig adok Neki játékot.:( Kenguruban meg nem lehet főzni! :)
Azt mondta a dokinénink, hogy nem jó, ha éjjel felkel szopizni, nem tudja kipihenni magát, ezért írt fel tejpépet (Mil*pa HA vaniliás rizspép) tegnap fürcsi előtt kapott 125 ml vízből, fürcsi után szopizott, majd egyszer kelt csak fel szopizni, szóval lehet, hogy ez jó megoldás lesz.
Ti hogy csináljátok este a tejpépeket (fürcsi előtt vagy után, és mennyit adtok)? És utána még szopi/tápi, amennyit kérnek a csajok?
Azt is akartam kérdezni, hogy amikor kimentek főzni, hogy hagyjátok egyedül a csajokat, de most látom, hogy Évinek van járókája, meg Krisztiéknek lesz babakarám. Nem késő ilyenkor beleszoktatni a babákat? Nekünk sajnos nem férne el egy járóka, gyakorlatilag az egész lakás akkora, mint egy járóka. :)) Csongi még nem kúszik, csak forogva halad, így nem jut messzire, amíg kint vagyok. :)
Nórin meg csak pislogok, hoyg mennyire aktív, nem lehet egyedül hagyni!!
Amúgy Rólatok álmodtam ma, hoyg találkoztunk mind a négyen, a babáink vmi oviban voltak (ennyi idősen??), mi meg ültünk vmi homokózab, és dumáltunk, és pont Kriszit kérdeztem, hogy mivel foglalkozik, amikor megszólalt az ébresztő, mennünk kellett oltásra. :) Így nem tudtam meg. :)
Évi, Te meg tök bátor vagy, hogy már joghurtot adsz Pancsinak! :)) Tök cuki így becézve a neve! :))
Csináltok majd víz alatti fotót? :) Szívesen megnézném! Meg azt is, amikor vágod a körmét, nagyon vicces lehet! :))
Mesi, örülök, hoyg Zsófinak nincs semmi baja! Mondott valamit az UH-s doki a "nagy" kutacsáról?
Meg lehet, hoyg megszereti a kajálást, és egyre többször fogja megenni az ebédet. :) Pár napja Csongi is jobban eszik, nagyobbra nyitja a száját, és ebédre lenyom 180-190 főzit.
Közben látom, hogy mennyire ügyesek a csajaitok! :))
Sziasztok Lányok!
Itt vagyok, fél füllel olvaslak ám Titeket, volt nagy ijedelem hétfőn, aztán még kicsit mindig a hatása alatt állok. Éjjel nem volt elég tejci, mindkét cicimből szopizott Csongi, majd cuppogott meg sírt (2-től 4-ig), aztán én is sírtam 5-ig, rettenetes volt az érzés, hoyg nem tudok enni adni a babámnak... :( Azóta ezerrel iszom a Lakt*herb teát, és irattam tápit, kedden kapott is, evett vagy 25 milit, de a cumisüveg is fura lehetett neki, és kicsit kesernyés is, de rá van írva a dobozra, hogy ilyen, már azt hittem, hoyg romlott. Szerencsére azóta van megint tejem, de biztonságosabb így, hogy van itthon tápszer.
Az normális, hogy csöpög a cumisüvegből, anélkül, hoyg szívná? Av*ntes, és 3 hónapo kortól jó a gumi, nagyobb nem volt a boltban.
Szerencsére nem volt akkora nagy a probléma. Büfiztünk egyet, majd megnéztük közelebbről anya cicijét és már durmoltunk is tovább :).
Erre a szarra?:DD Nem hiszem.
Ajajj, Zsófi sír, nem szokott ilyenkor. Megyek, megnézem.
Hát gondolom igen,csak nem érnek rá itt dumcsizni. Ti egyébként össze vagytok házasodva apával? nem látok esküvői fotót.
Ne nézd, mert még a végén rákattansz :D
Bizony :)
Timcsi se nagyon ír már ide :(. Kata is el van tűnve...
Remélem, minden ok velük.
Jól itt maradtunk ketten ezen a fórumon;)
Meg nézem itt közben a való világot,nem szoktam,csak nincs jobb,és ámuldozok:DD
A banán "mániánk" miatt :)
További ajánlott fórumok: