2010 júniusi babák (beszélgetés)
Annyira édesek azok a képeid, amin a két lányod együtt van! :)
Most mennem kell, mert Manóci felébredt. Majd visszajelöllek. Szia!
Megtalálta az Enter-t? :)
A képeimet lassa
n akt
ualizálnom kéne
Én is gondoltam már rá. Évi ismerősei között megtalállak?
Nem akarok én ajtóstul rontani a házba, de engem nem akarsz esetleg bejelölni az iwiw-en? :)
De igen, 1 hónapot le kell vonni a korából. Erről gyakran hajlamos vagyok elfeledkezni :)
Mondom én. hogy nagyon hasonlítanak ezek a csajok!:)
A utolsó mondatod ránk is vonatkozik :)
Zsófinak, mivel korábban született nem kell korrigálni a korát? Vagy azt csak a nagyon koraszülötteknél szokták?
Nekem egyenesen azt mondta a gyerekorvos, hogy nehogy hasonlítgassam őket. Persze akinek kettő van szerintem mindenki kicsit összehasonlít. Máshoz azért igyekszem nem hasonlítgatni. Nóri mozog, viszont nincs foga, meg az evéssel kínlódunk.:)
Szia! A zokni rólunk is mindig lekerül 1 perc alatt :)
De jó, hogy írtál Timcsi! :)
A mozgásfejlődéssel kapcsolatban teljesen egyetértek veled. Zsófi pl. 3,5-4 hónapos koráig nem tartotta a fejét hason fekve, ami eléggé aggasztó volt. Ő is nagyon utált hason feküdni, ha ébren volt. Sokáig támaszkodni se tudott, mindig hátracsapta a karjait. Én is mindig hasra tettem őt, mert a doki ezt javasolta. Azóta imád hason lenni, ha hátra rakom, első dolga hasra fordulni :) 5,5 hónaposan fordult meg először hasra, rá 3 hétre vissza hátra, és kb. 1 hete hátrafelé:) kúszik, de még nem tud ülni. Ezért is mondom én is, hogy minden baba más, és nem szabad őket összehasonlítani. (még ha a védőnők ezt is teszik...)
Mai produkció, a zokni lecibálása. Gondoltam adok rá rendes nadrágot, mert abban jobban tud mozogni, de muszáj lesz harisnyát adnom alá.:)
Sziasztok, én is megjöttem. Nagy alszik, kicsi „gépezik”. Annyira akar Ő is nyomkodni.:)
Jó lenne néha hallani felőlük. Amilyen ütemben fejlődött néhányuk babája, lehet, hogy mára már szaladgálnak :)
Kata, bejelöltelek a Facebook-on. Ott vannak újabb képeim, és apáról is. Tudom, hogy kíváncsi vagy...:D
Én is azt adom a lányomnak, és ő is nagyon szereti. Az almát pl. csak ezzel a péppel hajlandó megenni. Kb. 3 hete mindennap adom neki, de csak azért mert szereti, nem hiszem, hogy baja lenne attól, ha kihagysz pár napot.
!? Nagyon vicces a te védőnőd is :) Ezt vajon hol olvasta? :)
Lányok, aki ad már glutént a babának, az minden nap ad? Én Évi és myster tanácsára vettem azt a 7 gabonás pépet, imádja a kölim, és minden tízóraira a gyümijéhez keverek, de nem történik semmi, ha pár napig nem kap glutént, igaz? :)
A mi védőnőnk azt mondta, hogy ha a déli szopi előtt kap már husit a főzelékébe, akkor 2-3 hét múlva abba kell (?) hagyni a szopit utána, így lehet kiváltani. De semmi tápszer akkor utána.
Egy barinőmnek tök édi az unokaöccse, kb. 2 éves, és úgy tud csak elaludni, ha simogatja valakinek a kezét (szülei, vagy barátnőm, ha ott alszik). :)
Tündéri lehet! :)
Ilyen volt a lányod is? Erről le fognak vajon szokni?
Csongi este csak szopi közben tud elaludni, és így nagyon nehéz letenni, ha felébred, akkor műsor van.
Épp azon filóztam éjjel, hogy mi lehet a "régi csajokkal", benéznek-e ide néha, és hogy vannak a csöppök. :)
Köszi! :-) Regizve vagyok, de nem nagyon szoktam felmenni, ott képem sincs.
További ajánlott fórumok: