2010 júniusi babák (beszélgetés)
Úgy látom elég kiszámíthatóak vagyunk :D
Hát ja:DD Bár úgy látom a banános csúszik a legjobban.
Bár nálatok hiába is kérdezném, hogy melyik a kedvenc, mert gondolom, mindegyik :)
Eddig Zsófinak M.lupa pépet vettem, azt szerette. Most vettem H.pp-et (akciósan:), de mintha fenntartásai lennének a kisasszonynak ezzel a márkával szemben :)
Több fajtát vettem már,alma,körte,banán,rizs,keksz, márkából is több fajtát, általában ami akciós azt veszem.,
Tejpépből milyen fajtát esztek?
Humana, 6 hós kortól van,de íze ugyanolyan mint a sima joghurtnak,meg tehéntejből van ez is.
Milyen joghurtot adtál neki?
Én pont ezért csak egy felet adtam neki,meglátjuk mi lesz a kakival.Uzsira evett egy joghurtot,azután kapta mert úgy gondoltam az magában kevés,azzal együtt lehet nem fogja meg a kakit.
Hát Pannit már ismerjük ebből a szempontból :) Kis zabagépezet :D
A banán bejött neki? Nálunk még mindig az a legnagyobb sláger. Egy komplett banánt 5 perc alatt bepuszil a lánykám. Csak az a bajom, hogy utána 2 napig kínlódunk a kakilással.
Egyszer átfordult,jóból is megárt a sok;) Akkor Zsófi lehet csak rákapott mostmár az evésre:) Én ma adtam neki banánt azt még nem evett,meg délelőtt csináltam zabpehelyből kását barackkal. Úgy látszik Panni mindent megeszik:DD
Igen, pont ezért kérdeztem, mert a mi popónk is színpompás lett:) A popsitörlő le se hozta, de fürdetésnél azért lesikáltam.
Ma üveges vegyes zöldséges főzit evett. Nekem nagyon nem jött be, de hát ízlések és pofonok...
Panni forgott ma?
Volt,be is színezte a popsiját sötétlilára:D Na látod Zsófi milyen nagy kajás lett itt hirtelen. Vagy ma is azt kapta amit tegnap? Lehet ez ízlik neki.
:)
Fél 6-kor keltünk enni :(. Aztán jött a védőnő, mondott rengeteg okosságot - egyik fülemen be, a másikon ki kategória..
A nap csúcspontja, hogy Zsófi megint megette az ebédjét egy szó nélkül :)
Nektek volt ma kaki, a tegnapi cékla után?
Úszás közben már néha vigyorgott,merülés után meg nézett mi a fene történt:DD Köhögött mert nyelt egy kis vizet,majd rájön,hogy be kell csukni a száját:D
A kis úszóbajnoknő :)) Élvezte is, vagy inkább az történt, hogy a meglepetéstől szóhoz sem jutott, mikor merült? :)
Nektek milyen napotok volt,Zsófi evett rendesen?:)
Szia,nagyon jó Pancsikám nagyon ügyi volt nem sírt,pedig merült is ma először.Végre lesz velünk valami:D
Évi, milyen volt az úszás?
Alig várom, hogy megjöjjön, majd elmondom, mit szól hozzá a leányzó.
Hát ez nagyon jó,van hely mozogni.A mi járókánkban klausztrofóbiás lesz a gyerek...Kéne nekem is ilyen:))
Neked is elküldtem.6db kb. 1 méteres darabból áll, de lehet hozzá külön is rendelni. Ki lehet rögzíteni a falhoz és így lekeríteni egy részt a szobában.
Húúú, köszi szépen, aranyos vagy!
Tényleg, azt elfelejtettem... Keresgéltem a neten és több helyen is találtam. Elküldtem a linket, ahonnan mi rendeltük. Nem olcsó, 18000Ft lesz, majd meglátjuk milyen.
Fürdeni szeret elejétől fogva.
Na ezért kell a póráz :D
Azt a karámot, amit említettél hol veszitek?
Majd megkedveli. A fürdetést szereti?
További ajánlott fórumok: