2010 júniusi babák (beszélgetés)
ti aztán termeltetek tegnap, alig tudtam visszaolvasni! :-)
Annyi mindent akartam írni... Na megpróbálom összeszedni.
Pelenkából mi mindig nagyobbat használunk, tehát hiába van mondjuk az előző méret 4-9-ig és a következő 7-14-ig, már 7 kg körül váltok a nagyobbra és még így is előfordulnak balesetek. Tökinél eddig bevált a Pampers, lányomnál inkább a Libero, a Huggies meg egyszerüen sz@r...
Nálunk abszolult gyerekbiztos a lakás, köszönhetően annak, hogy 7 hós volt a lányom mikor elkészült a házunk és csak olyan bútorokat vettünk amire szükség van, ami veszélyes azzal még ráérünk. Nincs dohányzóasztalom, könyvespolcom, virágom, csetreszem...
Lányom 6,5 hós volt mikor elkezdett forogni. Minden baba más. Már én is aggódtam, de a gyerekorvos megnyugtatoot, hogy még nincs elkésve, kicsit lustibb volt az átlagnál. Na meg utált hason lenni és az tényleg sokat számít. Eleinte a Töki is utált, de rendületlenül próbálkoztam ha csak pár percre is. Aztán egyre többet bírt hason és egyre ügyesebb lett. Már profin forog, egyedül ül, mászik. :-)
Szopi témához. Az a lényeg, hogy kb fél liter tejci legyen a napi adag, ez lehet anyatej vagy akinek nincsen akkor tápszer.
Mesi, neked nagyon nagy szerencséd volt, hogy pont akkor mentél orvoshoz!
Évcsi, nekem is indították mind a két gyerkőcöt, egyik se akart még előbújni, kis lustik, jól érezték magukat odabent. :-)
Pedig ha tudtad volna... :D
Sajnos, nekem is lépnem kell, mert már megint reklamálnak a gép miatt.
De kis cukorfalat :D
Jó éjt! Holnap gyere! :)
Na majd holnap megpróbálok visszaolvasni, mennem kell. Az én drágám, anyafüggő. Csak úgy tud elaludni, hogy az egyik kezével a szájában van, cumikázza az ujját, a másik kezével a ruhám markolássza és a lábait rámfonja. Olyan jó érzés, de azért lassan leszokhatna róla... :-)
Jó éjszakát!
Köszi Csajok, aranyosak vagytok! :-)
Nem nagyon érem utol magam. Már azt hittem nagyon jó vagyok és időben elaludt a Tökim. Erre nem felkelt?! És itt kakukkol mellettem, tisztára kipihenten. :-)