2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szióka!
A mi adataink:
Első baba, 2010.junis.09., Az orvos Dr. Versényi Tibor, kórház még nincs, név: Benedek Dusán,
Fiona Rebeka!
én minden reggel egy kanál baracklekvárral inditok meg rá két pohár viz
Sziasztok!!Lemaradtam rossz volt a netem!!
Első baba,2010.juni.17,orvosom még nincs,ha lány akkor Luca fiu még nincs
Aszalt szilva, tej, joghurt. Tejes macikávé. Citromos víz. Ezek jutottak eszembe, én is próbálkozom...:)
sziasztok, adatok a naptárba: 2010. június 28. Flóor Ferenc Kórház, Dr. Várkonyi Péter, Nevek még nincsenek.
Szia Myster,
Az elsővel nekem is szorulásom volt, a csillagokat láttam, most bezzeg megy a hasam...
Tanács:
Ha megtudod inni, narancsos-kivis tejturmix...
A gyerkőcöm nem kakil, most ezt ajánlották nekem...
Vagy kombucha gomba koncentrátum, de papajásat ne!
Sok korpás étel, esetleg korpát joghurtba...
És sok folyadék!
Hali,
A "mi" adataink:
2. baba, 2010.06.06-ra várható, Péterfy, Dr. Anga Kis Balázs, név még nincs... :(
Szia!
Nekem volt, mikor elkezdtem szedni a kismama vitamint. Azóta megeszek naponta 2 narancsot vagy 3-4 mandarint és napi 2 liter vizet. És így már semmi gond.
Szia!
Az én adataim: 1. baba 2010. jun. 27. DEOEC doki és babanév még nincs
Elso baba, 2010 juni 15-re varom, Norvegia, Flekkefjord, doki nincs, nev meg meg tul sok van. :)
Szia! A barátnőmnek (12 hetes) Levolac szirupot javasolt a nőgyógyászunk, azt mondta hogy 2 naponta 1,5 evőkanállal vegyen be belőle (nem kell naponta), ha nagyon erős szorulása van. Márpedig ő szegény 1 héten 1-szer tudott csak elmenni.:(
De próbálkozott mindennel előtte, pl. sok rost+sok folyadék, és aszaltszilvalé, szilvalekvár, meg még ráivott tejet is, de sajnos nem használt neki.
Az erőlködést nem javasolta a doki az biztos. Jobbulást!
Sziasztok lányok! Bele is csapok a lecsóba. Lenne egy kérdésem. Nektek nincsen szorulásotok? Nem tudom, mit tegyek, nem merek túlságosan erőlködni. :P
harmadik baba de negyedik terheség
Köszi! Szép nevek! Dani is szeretné, ha Bálint lenne a kistesó, de még nem tervezgettünk.
Kismamik! Aki szeretne a táblázatba bekerülni, az írja meg az adatokat. (hányadik baba, mikor várható, hol fog szülni és az orvosa neve, babanevek, ha már vannak, de később is változtatható)
na aszt mondja szulés várhato ideje 2010 jun 15
korház robertkároly magánklinika Budapest orvos Dr Nega Tsehai baba név BÁLINT/TAMARA
Sziasztok.
Most voltam tanácsadáson és nem igazán örült a védőnő,hogy még dolgozom,bár megígértem neki,hogy csak február végéig.
Megkaptam a belutalókat,minden féle vérvételre és fogászat.Jövőhéten ultrahang.
add csak meg nyugodtan, holnap konzultálok az öcsémmel. Valahogy megoldjuk. :)
de jo lenne sajnos nekem a gép meghulyult igy nem tudom fol rakni mikorra tudod mert ha gondolod adom az adatokat
Ja igen, a táblázat. Tényleg jó lenne. Megcsinálom én, de hogy kell ide feltenni? Majd konzultálok a család számítástechnikában jártasabb részével (öcsém), majdcsak tud segíteni. Aztán majd várom a táblázathoz az infókat!
táblázatot nem tudnád megcsinálni
Magne B6-ot kell szednem 3X2 szemet, Az orvosom szerint a pihenéssel együtt elégnek kell lennie, szerinte amit a pihenés nem old meg, azt a gyógyszer sem.
szedtél rá valamit más téma olvastad a táblázatot te nem tudod megcsinálni
hát igen mert akkor már nem lenne meg a baba néha milyen jo az emberi megérzés
Az 5-6. héten "barnáztam-rózsaszíneztem" és az orvos ágynyugalmat írt elő fenyegető vetélés miatt. Szerencsére azóta elmúlt, de a doki szerint nem lenne jó kockáztatni, hoy baj legyen, ha visszamennék dolgozni. Az biztos, hogy összefüggésben lehetett a munkahelyi stresszel, de azért az a 2 hét borzasztó volt.
Előtte hónapban rendellenes menstruációm volt, UH alapján láttak egy hematómát, ami lehetett elhalt terhesség is, és azt kellett "kiüríteni". Elvileg vissza kellett volna még mennem egy hormonhatású gyógyszerért, hogy lelökje a nyálkahártyát, de a párommal közösen úgy döntöttünk, hogy nem megyünk, mert úgyis jön pár nap múlva a menszeszem. És nem jött meg! Még jó, hogy nem mentem vissza, már ott volt...
hát sok mulik az orvoson látod én teljesen véletlenul kerultem a doktornohoz te mért vagy veszélyeztett terhes
Csak azért szeretném a választott dokit, mert némelyik doki nagyon bunkó és ott nem mindegy, hogy megbízom-e benne. Ha szerencsém van én is egy aranyos és lelkiismeretes dokit fogo majd ki.
További ajánlott fórumok: