2010 júniusi babák (beszélgetés)
nekem mesi szerint jun 9 mire szedted a cseppeket
4,5 éves a fiam, igazi óvodás nagyfiú.:) Nagyon szeretett volna már kistestvért, úgyhogy reméljük most sikerült. Már nagyon várja.
Nálam az utolsó menszesz alapján június 2 lenne a várható szülési dátum. De nagy meglepiként érkezett, mert az orvos pont mondta, hogy mivel Ergam cseppeket kaptam kizárt, hogy terhes legyek és mégis itt van! Ha már ennyire jönni akart, bízom benne, hogy minden rendben lesz.
de mért mondjuk én is az ugyeletes doktornohoz kerultem de most már hozzá járok mikor fol ébredtem azt mondta boldog szuletésnapot
ez igy van hát szerencsém volt hogy megmaradtam orákon mult az életem a fiam nem tudja még ot az apja neveli a lányom él velunk egy háztartásban o nagyon félt hogy nehogy baj legyen de várja a tesot nagyon
Borzasztó, hogy mennyi múlik az orvoson. Na meg a szerencsén, hogy kihez kerülsz. Nálunk már évek óta csak az ügyeletes orvosnál lehet pl. szülni, nem lehet a fogadottnál. Nagy hülyeség szerintem.
nekem 2 héttel kisebb a terhességem mert álitolag hosszabak a ciklusaim igy jun 15-re ultrahang szerint fiu vagy csaszi a 1 babucid és hány éves
Borzasztó lehetett, mikor meghalt a babád. Örülök, hogy téged sikerült megmenteni és sikerült újra a babaprojekt. A nagytesók tudják már a babát?
Hát igen, a könyvelő tényleg nem mindegy, sokat árthat is, de segíthet is sokat.
most irtam le a kedvedért hát remélem nem lesz gond terhességi toxémiát kaptam nem vette észre az orvosom mire fol kerultem budapestre késo volt de most már pestre járok orvoshoz
Hát, vagy júnus 8. vagy 9. A 7 hetesen június 9-et mondtak, a 9 hetesen június 8-at. Aztán meg majd eldől.:)Az állandó hányingert és a "VUK" látogatást leszámítva jól vagyok. Remélem odabent is minden rendben.
nekem két nagy gyerekem van az elozo házaságombol májusban meghalt a baba a hasamban igy veszéjeztetett terhes vagyok.De válalkozok egy preszotb uzemeltettek de már nem dolgozom 2 alkalmazott van én táppénz állományban vagyok. hát egy jo konyvelo aranyat ér én tudom
Közben visszaolvastam, mit írtál. Remélem ez a terhességed problémamentes lesz és boldog 3 gyerekes anyuka leszel!
te mikorra várod a pocilakot én 2010 jun 15-re egyébként hogy érzed magad
Hát, nem a szomszédban vagyok, az biztos.:) De hát az internet korában szerencsére nem számít annyira.
Szombathelyi vagyok, 2. baba, könyvelőként dolgoztam, most veszélyeztetettként itthon "üdülök". És te?
most nézem hogy szombathelyen laksz jo messze vagy tolem
szia mi még nem irtunk te hol laksz mivel froglalkozol elso babád lesz
Naná, hogy szorítunk! Remélem minden rendben volt, amjd írd meg mekkora a bébi.
Szia Bibocska!
Fantasztikus lehetett látni a kis manót, de jó neked! Biztos megkönnyebbültél, hogy a régebbi prolémák elmúltak és a pici is jól van.:)
Mi jövő kedden megyünk UH-ra, már nagyon várom. Remélem mindent lát majd a doki, mert az utolsó uh alapján akkor leszek pont 12 hét 0. napos.
jövő héten biztos rendben lesz minden, szorítok!
Sziasztok!
Szeretettel üdvözlöm az újakat, gratulálok és egészséges, boldog babavárást kívánok! Jó, hogy egyre többen vagyunk. :)
szerintem is kéne lányok ki válaja nekem nem valami jo az internet nem nyit meg dolgokat hétvégén jon az ismerosunk aki meg csinálja
jaaaa, ilyen táblázat, hogy ki mikor hol....értem már, köszi. Nem találtam volna meg:)
[link]
Itt látható a júliusi babavárók táblázata.
Szerintem is kéne nekünk is.
Hm...a baráti körünkből meg mindenkitől lemaradva...Annyira nem érzem magam annak, mikor mindenki nyaggatott már...szülők, barátok. De talán nem is szabad foglalkozni a korral. Még mikor megtudtam se éreztem, hogy mit akarok. Fura, lehet hülyének tünök, de az segített, hogy álmodtam vele, és rámmosolygott...annyira baromságnak hangzik...de ez volt.
drága vagy de te még hozzám képes fiatal vagy
Én már nem vagyok fiatal kismamának nevezhető, de teljesen amatőr. Első, és meglepi baba:) De várom.Nem tudtam/tudtuk, hogy akarom -e. De már tudom.
nekem is van már ketto 18 éves a fiam a lányom 14 remélem most már nem lesz gond hát nem egyszeru volt rádásul az én eletem is veszélybe volt remélelem most nem lesz gond a táblázatnak utána nézek de a juliusi babások is vezetik
nem találtam semmi táblázatot:) sehol...na mindegy...nem vezetjük...:)
olvastam közben mi történt veled, el sem tudom képzelni, milyen borzalmas lehet átélni, sok sikert a mostanihoz....) unokatesóm is így volt, egyszer, már kétgyerekes anyuka, egészséges mindkettő:)
További ajánlott fórumok: