2010 júniusi babák (beszélgetés)
Amúgy én is úgy tudom hogy lehet szurit kapni a fogorvosnál terhesen.
Én most voltam fogkövet leszedetni, és kiderült van lyukas fogam.... nem örülök neki.
Nálam is hasonló volt a helyzet az elején, de engem a múltkor úgy megvizsgált, hogy fájt...
Védőnőnél is azért nem voltam még, mert a 12. hétig nem küldött az orvos, ki tudja mi lesz alapon. Aztán meg a gasztoenteorológiára jártunk hetekig, alig tudtam járni, úgy fájt a hasam. Decemberben meg mondta a helyettes védőnő, hogy mivel 2 körzetet visz sokan lesznek, menjek máskor.
De a laborok kész vannak:)
Amúgy meg 2 évig én is védőnő voltam, olyan sok újat nem fogok megtudni. De persze a kiskönyv kell. A szülés utáni támogatásokhoz pedig csak annyi kell, hgy a szülészorvos adjon egy igazolást, hogy járt az ember terhes gondozásra, nem pedig a kiskönyv.
Sziasztok!!Van matracom is meg baldahinom is!!Most beszéltem a násznagyommal akinek 3éves a kisfia ugyhogy lessz ruhánk is bőven meg minden!!Azt mondta még, h szerinte biztos fiam lessz mert neki is volt az elején barnázása meg sok olyan nő fordult meg nálla a gyógyszertárba akinél barnázás volt és fiuk lett!!Na mindegy ha fiu akkor fiu annak is nagyon fogok örülni!!
Fiukat is lehet szivdöglesztően öltöztetni!!
Sziasztok!
Boldog Új Évet Mindenkinek!:))
Én 5 hetes voltam, amikor úgy begyulladt a fogam, hogy ügyeletre kellett menni, pedig nem is volt lyukas, csak tömött...:(( Kaptam szurit... nagyon nagyon izgultam, de azt mondta a doki hogy van külön olyan, amit kismamáknak adnak... akkor elkezdett egy gyökérkezelést!
azóta is járok!!!:((( Szóval 11 hete... csak már a saját fogorvosomhoz, ő is azt mondta, hogy ne izguljak, de egyébként lidocaint is lehet kapni, mert ez helyi érzéstelenítés, és nem szívódik fel a szervezetben... Szóval a 12 hetes uh-on minden rendben volt!!:)) És remélem hogy azóta is minden oké!!
bár én sem vagyok benne biztos hogy mocorgást érzek e már, néha bugyborékol... főleg ha apa keze van ott nekem is..:))) Remélem hogy már az!!
register: Nekem is nagyon fáj vagy két napja a pocim.. vagyis oldalt! Néha olyan mintha 1000 felülést csináltam volna! Teljesen más fájdalom mint eddig, de szerintem is csak a növéstől van! De én is inkább pihenek...
Szép napot Mindenkinek!:)
Szia!
Hogy vagy kismami? :)
Én is 12.én megyek UH-ra :)
Mozog a Picurkád?
Szia!
Nekem is kéne mennem fogorvoshoz,de injekcióval is szörnyethalok :)
Szóval majd szülés után,mert a védőnő is mondta,hogy tilos bármiféle fájdalomcsillapító!
Az az érdekes,hogy a doktornő meg simán beadta volna az injekciót,mondtam neki,hogy ezt sürgősen felejtse el!Le is ugrottam az ágyról/akkor még letudtam :)/,hogy hagyjon egy időre békén ezzel!
Úgyhogy nyárig megúszom :))
Fáj is a fogad?
Szia!
Nekem is zgyanezt mondta a dokim, épp ezért majd 12én megyek, akkor leszünk 18+7 hetesek:)
nekem nem ártana egy ellenőrzés talán egy két lyukas fogamat be is kellene tömni de nagyon parázok:-(((
ugyanis injekció nélkül nem bírom ki ha számban fúrkálnak..de állítólag kismamáknak nem adnak lidokaint pedig ha megkaphatnám tőlem az eiffel tornyot is felrakhatná a fogaimra a doki:-)
alacsony a fájdalom küszöböm sajnos...
volt valaki aki kapott szurit és kismami volt és persze semmi gond nem lett belőle???
én kedden megyek akkor leszek 18+4 napos...
a védőnőhöz elvileg a 12.hétig kellene menni...legalábbis nálunk.
Sziasztok!
Én holnap megyek rá a kórházba, de a dokim azt mondta, hogy majd 20-a körül csinál majd egy új kontrollt is.18+4 napos leszek holnap, de Danival visszanéztem, hogy 17 hetesen voltam 18 hetes szűrésen. Érdekes... Mondjuk a doki nem ugyanaz volt.
Sziasztok Lányok!
Volt már vki 18 hetes uh-on? NEkem azt mondta az orvos, hgy a 19-20. héten menjünk csak.
Igaz még védőnőhöz sem keveredtem el...
Sziasztok!
Nálatok is nagy hó van?Még most is szakad nálunk.
A fiam nagy örömére.Bezzeg Karácsonykor....:(
Tökjó ez a lista,csak kimaradtak lényeges dolgok...Extra sok nagy méretű bugyik,hálóing,vagy pizsi,abból is több...stb.
Különben nyernem kell a lottón,mert nekünk is még sok dolog kell.
Jaj Te nem félsz a tűzijátéktól?Én nagyon...nem is nagyon mertem kimenni az utcára...
Mozog a Babód?
Sziasztok lányok!
Én szenteste óta érzek bugyborékolást a pocimban, szerintem ez már az:)
Nagyon jó érzés, főképp akkor, ha apa odateszi a kezét, akkor arra megy a bugyborék, ahol a keze van épp:)
Hello lányok!
Boldog újévet kívánok mindenkinek! ma én is vásároltam a párommal a babának! Ha van a közeletekben Cora, menjetek és nézzétek meg az akciókat, szuper babahordozót vettem 3000-ért, használtan is alig láttam ilyen olcsón. Macis takarót 500-ért találtam.
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Remélem mindenkinek jól sikerült a szilveszter, mi csak kettesben "buliztunk" a fiammal, igaz 1-kor feküdtünk le, addig bírta. :) De a tüzijáték nagyon tetszett neki, jól láttuk a nappali ablakából, amiket a környező házakban reptettek. Jó fél óráig lestük a szikrázást. :)
Voltam kedden védőnőnél, sajnos a karácsonyi időszakban jó sokat sikerült felszednem, pedig olyan óvatos voltam,de azt mondta, hogy még belefér. Így már 5 kg plussznál tartok, de talán a sütimentes időszakban nem jönnek majd ennyire a kilók, legalábbis remélem. :)
Szia!
BÚÉK neked is!