2010 júniusi babák (beszélgetés)
örülök hogy minden rendben volt az uh.-on ikocsis és gratula a kisfiúhoz...:-)
csak így tovább és minden jót kívánok a továbiakban is..
Sziasztok!
Lányok, volt valaki közülletek az Integrált-tesz második fázisába vérvételre?
Sziasztok.
Én szerdán megyek dokihoz és még mindig nem tudom, mink lesz. 20 hetes vagyok, most már látni fog valamit a doki?
Szia! Hát nálunk bejött a 2 fiú, merthogy nagyon egyértelműen (széttett lábakkal) memutatta, mije van. Még nekem is egyszerre lejött, hogy hát ez a baba is kisfiú. :) Kérdezte is a doki, hogy nemre vonatkozóan szeretnénk-e előre tudni hogy mi lesz, de már mondtam is neki, hogy úgy nézem, fiú lesz, jót mosolygott rajta, hogy hát tényleg!
Szóval nálunk biztos lesz bunyó a fiúk között, de apa már azt is mondta, hogy legaláb nem kell annyira agódnia, mintha kislány lenne, mert a kislányt nagyon-nagyon féltette volna. :)
Remélem holnap ti is szerencsével jártok, és megmutatja milyen szép egészséges, illetve hogy milyen névben gondolkodjatok. :)
Sziasztok lányok!
Megérkeztünk az uh-ról, minden rendben van, 2 nappal előbbre hoztak megint bennünket, most június 2-re várható. ÉÉÉÉÉS ismét megkukacosodott a baba. :D Egyszóval kisebbségben leszek 3 hímnemű mellett. :) Ennyit a kínai táblázatról, aszerint csak lányt foganhattam volna hónapokon keresztül... :DDD
Viszont Dani összes ruhája jó lesz várhatóan, mert ő májusi születésű, még az évszakok is passzolnak majd. Kis takarékos baba, nem?
HC:159 mm, AC 133 mm, Femur 27 mm.
A placenta a mellső falon van, biztos azért nőtt jobban a hasam.
Szép estét lányok!
Én nem éhgyomorra mentem,nem szólt sem a doki,sem a nővérkék,úgyhogy remélem jó lesz az eredmény :)
:)
Az élet fintora...
Én csak azért gondolom, hogy esetleg elnézte, mert hüvely uh volt, és esetleg belógott a köldökzsinór, de ki tudja...
Lehet csak mert álmaiban szeretnék lányt (pedig nem). Sokszor azon mélázok mi a fenét csinálok 2 fiúval? Kiesznek a vagyonomból, gyorsan kinövik a ruháikat-cipőiket, folyamatosan járhatok a sebészetre ilyen-olyan törésekkel... :)
Elbúcsúzom mára, mert holnap kezdődik az ovi is, aztán még készítenem kell a fiatalurat. :)
Jó éjszakát mindenkinek!
No majd szorítok!!! :)
Biztos minden rendben, csak tudom a frász az benne van az emberben...
Nekem látott valami fityegőt a doktornő a 12 hetesen, hát röhögni fogok, ha mégis lány! :)
Hát ez az...
Nem csak pénz, de időt is spórolhattam volna, ha nem kell mennem, most már mindegy!
Kedden 19. hetes UH-ra megyek, már most tojok tőle. :(
Igen, a hasszuri eredménye a mérvadó.....
A fiammal is megcsinálták az AFP-t, pedig volt szuri. Most amikor kértem beutalót AFP-re csak ingatta a fejét a doki, hogy már jártam hasszurin, akkor nem is kéne AFP, de hát csináljuk meg...
Az nem számít, hogy az ember nem tudja hová tenni a 2,5 éves gyerekeét, hogy ki sem látszik a vizsgálatokból, akkor is csináljuk meg, mert a szabály...
Nekem azt mondta a dokim, hogy mehetek reggeli után is...
Mondjuk tök mindegy mi az eredmény, a hasamat így is úgy is átlyukasztották... És az számít.
Sziasztok!
Köszi a sok fogorvosos tudnivalót, így én is nyugodtabban megyek majd el.
Vov tök jó, hogy védőnő voltál, így meglepetés nem érhet! :) na meg biztos tudsz segíteni nekünk is, ha felmerül valami kérdés.
Képzeljétek, ma ráálltam a mérlegünkre és több mint 1 kilóval kevesebb vagyok, mint kedden voltam. Iszok mint a gödény és eszem is rendesen, szóval fogyózásról szó sincs. Szerintetek mitől lehet? Lehet vizesebb voltam már így az elején és attól? Ja és már nem hányok, szóval attól sem. Volt már valaki így? A manó mocorog, remélem nincs semmi gond.
nem akarlak elkeseriteni, de sajna az is egy labirintus:(
Én oda járok a dokimhoz, és leizzadok mindig mire megtalálom:(
nem szerencsére nem fáj a fogam csak én is elhanyagoltam a fogorvost mostanság persze a fogápolást nem de hát ugye az mitől véd meg???
csak én gondolom hogy már biztos van mit csinálni de ez egész megnyugtató ha van olyan injekció ami nekem is jó mert nem érzek semmit meg a babának sem árt....
na ha elég erős leszek csak ráveszem magam egy fog orvos látogásra...
nekem 22.-én volt vv. az AFP meg még nem tudom mit néztek és várom az eredményeket..remélem jók leszenek...bízom benne jövő héten megjön csak a baj az hogy kedden megyünk uh meg genetikai tanácsra és oda is kellene már de hát nem bízom benne hogy holnap megjön akkor viszont biztos lesz még egy körünk majd....
Nem kell....
Nem csinálnak más vérvizsgálatot is együtt
?
Szia!
Én is 11-én megyek AFP-re, úgy látom, legalább lesz kivel egy időben izgulni...