Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 júniusi babák fórum

2010 júniusi babák (beszélgetés)

2010. jan. 10. 12:42
ja és nagyon klassz lett a táblázat!! remélem én is hamarosan színesedek!!
2010. jan. 10. 12:40

sziasztok!

hű de sokat irtatok!! :-)

évi fel a fejjel a babóval minden okés

nem tudom már ki irta a korinna nevet de nagyon klassz!!!!

estyty jól látom te voltál 4d-n és mér nem lehetett volna uh-zni nem értem???

én utoljára a 12 hetin voltam és olyan sokás van még a 20 heti hogy a jövőhéten el akarok menni, nem bírom tovább!!!

2602. cirmesitompika (válaszként erre: 2533. - 25c0404375)
2010. jan. 10. 10:32
Biztos minden oké lesz. Nekem is volt (lassan 1 éve) vetélésem. De egyenlőre ez rendben zajlik. Már nekem rendesen brékel:-))
2601. 81002da781 (válaszként erre: 2599. - Amina1980)
2010. jan. 10. 09:38

Szia Amina,

Akkor kezet foghatunk!

Nekem letört pénteken a fogam, tegbnap meg majd megőröltem egy másik fogam miatt... :(

2600. Vikoka18 (válaszként erre: 2595. - 81002da781)
2010. jan. 10. 09:24
Vérzés kimaradás,szédülés.Azthittük baba van a dologban,de akkor még sajnos nem :(
2599. Amina1980
2010. jan. 10. 06:05

Jó reggelt mindenkinek!

Megint nem aludt jól a fiam,nem tudom mi a baj.Olyan sokat felsírt.:(:(:(

A "hab a tortán"pedig az,hogy hajnal óta fáj a fogam.:(:(:(

Hétfőn lehet megyek dokihoz,de annyira félek!!!:(:(

Viszont így sem maradhatunk.:(Csak a babának ne legyen baja a szuritól!

2598. Amina1980 (válaszként erre: 2590. - Estyty)
2010. jan. 10. 06:03

Illik a vezetéknévhez,szerintem.Meg végülis megszokás kérdése.Csak engem is a jelentése miatt riszt vissza.Hát,nem tudom.Majd meglátjuk.

De köszi a válaszod!

2597. vov (válaszként erre: 2596. - 81002da781)
2010. jan. 9. 22:42

Nem, az jóval feljebb van. Én szerencsés vagyok, mert alapból bal oldalon szeretek aludni. Néha este-reggel hanyatt fekszem, de nem esik jól, húzódik a pocak:)

Nemsokára majd az éjszakai mocorgásra ébredünk...

2596. 81002da781 (válaszként erre: 2589. - Estyty)
2010. jan. 9. 22:28
De ha bal oldalon alszom, akkor nem nyomom a szívem?
2595. 81002da781 (válaszként erre: 2584. - Vikoka18)
2010. jan. 9. 22:25
Neked milyen tüneteid voltak, mikor kiderült?
2010. jan. 9. 21:00
kösz mindenkinek a biztatást, már összeszedtem magam valamennyire. A doktornő nem volt bunkó, nem nézett bele a gépbe, hogy terhes vagyok, amikor az asszisztensnek mondtam, ő nem volt bent. Csak hatni akart rám, hogy felelősségteljes legyek, ha majd gyereket vállalok. Lehet,hogy nem terveztük, de mindketten olyan szeretettel várjuk. És ha tervezem se jutott soha eszembe, hogy valami lehet, ami ilyeneket művel. Remélem kicsike gond. Azért ma délután kikapcsolódtam, nevettem is mikor mocorgott. Csak jól vagyunk!!!
2593. naiv
2010. jan. 9. 20:59

Sziasztok!!Jól le vagyok maradva olvaslak benneteket de nem nagyon volt időm irni mert állandóan jövök megyek!!Szerdán megyek uh-ra már nagyon várom,megvan az első komplettja a manónknak krémszinü egy maci és egy lovacska van rajta két részes meg vettem még két hosszu ujju felsőt 72-eseket!!

Ki hogy van??

2592. naiv (válaszként erre: 2575. - 000Évi000)
2010. jan. 9. 20:55

szia!!Próbálj megnyugodni,hát ez a dokinő én lenyeltem volna keresztbe ezekután!!Szerintem egészséges babád lessz mint mindenkinek!!

Sokat gondolok rátok és imátkozok értetek!!

2591. katka71 (válaszként erre: 2590. - Estyty)
2010. jan. 9. 20:27
Nekem is a Zsombor tetszik fiúba,és nálunk már el is dölt,bár a lányaim nagyon tiltakoznak ellene,nekik nem tetszik!Ha lány,akkor Korinna,az is már régóta tetszik!A Trisztán név nagyon szép,de a jelentése tényleg egy kicsit visszatartana engem is töle!
2590. estyty (válaszként erre: 2585. - Amina1980)
2010. jan. 9. 20:02
SZia! illik a vezetéknévhez? Nekem nagyon tetszenek az ilyen régi nevek... Nekem is a Zalán, a Kende, a Merse, a Zsombor.. De nekünk sincs még fiú név, lány volt, lett volna.. Szonja! De így most újratervezzük! NEkem tetszik a Trisztán, bár az biztos hogy nagyon különleges... viszont a jelentése nem tetszik, nagyon nem! És én hiszek benne!:( Szerintem hatással van az emberre... Hát, nem tudom! Lehet hogy túl babonás vagyok..?:)))) De az olyan jó, ha még szép a jelentése is!:))
2589. estyty (válaszként erre: 2575. - 000Évi000)
2010. jan. 9. 19:58

SZia Évi!

Ne szomorkodj, remélem azért azóta már egy picikét jobban vagy! Szerintem a doktornő arra gondolt, hogy ha most esnél teherbe nehezebben maradna meg... De a TE kislányod már 15 hetes elmúlt, szóval túl van a nehezén! Ahogy a lányok is írták, már visszafelé nem fejlődik! Annyira védve van, a méhlepény meg mindent megszűr, hogy Ő ebből az egészből semmit nem fog érezni, csak ha rossz a kedved! Úgyhogy fel a fejjel! Minden rendben lesz! Sokkal nagyobb bajjal is esnek teherbe nők! Ettől nagyobb sose legyen!! 100ból 97gyerek egészségesen születik, csak ennek nem adnak akkor hangot... Mi mindannyian ebbe a 97be tartozunk!:))))

Pihenj sokat! És tényleg gondolj szép dolgokra!

Vikoka: én is azt olvastam hogy bal oldalon kell aludni, mert akkor normális a véráramlás! De én is automatikusan hátra fordulok.. meg én is hason imádok aludni, úgyhogy teljesen kész vagyok! Minden reggel úgy ébredek mint akit szétvertek, fáj a csípőm, a vállam, mindenem....:( De már mindjárt félidő, már csak kibírjuk!:)))

2588. vov (válaszként erre: 2575. - 000Évi000)
2010. jan. 9. 19:28

Évi!

Biztos nem Te vagy az első kismama akivel ez történik, csak a doktornő érzéketlen nagyon...

Ne hagyd, hogy így "leteperjen" ez a dolog! Annyi minden okozhat bajt a terhesség alatt, ez is csak egy közülük, mint lehetséges ok, de nem biztos, hogy valóban lesz vmi probléma!!!

Engem is ilyesztgettek a tsh-m miatt, aztán semmi. A barátnőm úgy lett terhes, hoyg pajzsmirigy beteg volt, gyógyszert szedett, és 4 hónapos volt, mikor vmelyik okos orvosnak véletlen eszébe jutott, hogy meg kell emelni a gyógyszerét. Fennállt a lehetőség, hogy idegrendszeri baja lehet a babának, természetesen makk egészséges!!!!!!!!!!!!

Szóval tényleg próbálj megnyugodni, tudom nem könnyű, de a Babádnak rossz, ha szorongsz.

2587. Vikoka18 (válaszként erre: 2575. - 000Évi000)
2010. jan. 9. 17:18

Csak kérlek nyugodj meg,ne sírj,mert az árthat a Picidnek!

Meg ne foglalkozz azzal mit mondott a doki,majd vissza kapja az élettől ezt a sok rosszat!!!

Nézz előre,nagyon erősnek kell lenned,hiszen fel kell még nevelned a szíved alatt hordott gyermekedet!

2586. Amina1980 (válaszként erre: 2584. - Vikoka18)
2010. jan. 9. 17:17

De csak nincs lehetetlen!:)Hál'Istennek!

Örülök,hogy jól vagytok!

Gondoltam,hogy szoros orvosi ellenőrzés szükséges.

De csak megéri!!!!:):):):)

2585. Amina1980
2010. jan. 9. 17:15

Ja,egy kérdés!

Én úgy érzem,fiam lesz.:)

Ti mit szóltok a Trisztán névhez???

Nekem nagyon tetszik.A férjemnek,hát........idegen tőle.

De az első fiunknak ő választotta,én meg szelektáltam közülük.Most én vagyok a soros.:)

Csak egy bajom van vele,a jelentése:szomorú.Ez nem lesz hatással?Tudom,hogy hülye kérdés,de......

Szóval várom a véleményeiteket!:)

2584. Vikoka18 (válaszként erre: 2575. - 000Évi000)
2010. jan. 9. 17:13

Szia!

Én is pajzsmirigy beteg vagyok.Amikor kiderült kérdeztem a doktornőt,hogy így vállalhatok e babát,mondta,hogy igen,de szigorúan szedjem a gyógyszert,mert a hormont a Babó elveszi tőlem,és el is butulhatok,meg nekem is mondta ezeket a neurotikai tüneteket,elbutulást stb.

Rendszeresen járok kontrollra,vérvételre,hogy rendben van e minden.

Neked ez hogy derült ki?Gyógyszert is szedsz vagy csak most megnéztek?

2583. Amina1980 (válaszként erre: 2581. - Berni1212)
2010. jan. 9. 17:12

Szia!

Üdv köztünk.:)

Én is pont betöltöttem a 15.hetet,amikor következett a havi vizsgálat.De sajnos nem tudta a doki megmondani a nemét.Nem mutatta magát.

De hátha Ti szerencsésebbek lesztek!:)

2582. Amina1980 (válaszként erre: 2575. - 000Évi000)
2010. jan. 9. 17:10

Szia Évi!

Sajnálom a rossz híreket,de fel a fejjel!Nekem az egyik barátnőmnek volt ilyen gondja,és mégis minden rendben volt!Nyugalom!Tudom,könnyű ezt most mondani!:(

Mellesleg az én anyukámnak is volt,jó nagy.Igaz,ő sem volt terhes,mert ez 3 éve volt.Őt megműtötték,és azóta semmi gond nincs!

De gyógyszerrel kordában lehet tartani.

Fel a fejjel!

2581. Berni1212
2010. jan. 9. 14:03
KÖszi a válaszokat:):)) Szerintetek (most leszek 15 hetes) a doki már meg fogja tudni mondani hogy kisfiú vagy kislány??:)) már nagyon várom:D Gratula mindenkinek amúgy! Nem baj ha csatlakozom??:)
2580. katka71 (válaszként erre: 2574. - Vikoka18)
2010. jan. 9. 12:48
Szia!Én is álmomban mindig hátra fordulok,mert oldalt teljesen bedugul az orrom,így meg gondolom,valamennyire kapok levegöt!Reggelre fáj minden porcikám!
2579. zsanimami (válaszként erre: 2569. - 81002da781)
2010. jan. 9. 12:48

Igen szulest koveto 2. honap... hulyek ezek.. :)

Evi fel a fejjel, nagyon veled erzek, ilyene volt anyukamnak is, o is sokat sirt, mar temette magat, de gyogyszerrel eltunt neki vagy mi fene... Persze o nem vart babat... :(

nagyon sajnalom, de ne aggodj, nem lesz semmi baj, a babad mar ki van fejlodve, nem "romolhat" el, csak vigyazz magadra es pihenj sokat, ne dolgozz, es ha mar jol kisirtad magad akkor ne szomorkodj tobbet, mert a baba is szomoru akkor, ugyan ugy mint a boldogsaghormon, a szomoru is eljut hozza nagyon hamar, par percen belul, azt olvastam, es akkor o is sirhat odabent csendben...

Tereld el a gondolataidat, nezegess babas dolgokat, tervezd a szobajat, menj vegyel baba cuccokat, engem mindig ez felvidit...

En engem meg kicsinaltak a melohelyemen es ezaltal nem fogok kapni egy arva kanyi vasat sem szules utan, semmit, parom fizuja meg nem eleg... szal en is kiborultam most kicsit, de bizni kell abban, hogy minden megoldodik!!! :)

2578. katka71 (válaszként erre: 2565. - Estyty)
2010. jan. 9. 12:45
Bocsi!Úgy emlékeztem a táblázatban,hogy a tiéd a Benjamin név!
2577. katka71
2010. jan. 9. 12:43
Évi!Ne keseredj el,biztos minden rendben lesz!De azért ez jellemtö,hogy némelyik orvos milyen tapintatlan tud lenni!
2576. ikocsis78 (válaszként erre: 2575. - 000Évi000)
2010. jan. 9. 12:25

Szia Évi!

nagyon sajnálom, sírd ki magad, talán jót tesz. Azért ne keseredj el véképp, mindig a legrosszabb eshetőséget mondják el. Biztosan rendben van minden és rendben is lesz! ezután majd még jobban fog rád figyelni a nődokid is. A pajzsmirigyedben van a göb ugye? Úgy tudom, a pajzsmirigyeseknek gyógyszerrel karban tudják tartani a működését terhesség alatt, aztán nem lesz semmi baj! Kitartás! Drukkolok! A nődokiddal jó hogy felvetted a kapcsolatot, ennek megfelelően kezel tovább.

2575. 000Évi000 (válaszként erre: 2509. - Estyty)
2010. jan. 9. 11:56

szia, örülök, hogy minden rendben volt Nálad. Az én női megérzésem is így mű

ködik, fiúból lány lett.

Az Uh hát, az sajnos jó hírt nem tartalmazott számomra. Inkább rosszat. Megkérdeztem a doktornőt. lehet -e valamilyen hatással ez (egy nagy göb van benne, 3*4 centis) a terhességre, közölte, persze, vetélés, psziho-neurotikai rendellenességet, egyéb terhességi kórtüneteket, Miért tervez gyereket? Én meg ott állok előtte, majdnem elájultam, mondtam, nem terhes vagyok....Alig vártam, hogy kijöhessek, hogy ne előtte sírjak , mint a hülyegyerek. Felhívtam a nőgyógyászt, szerdán labor, tsh, vagy mi vizsgálat, utána valszeg citológia. Próbálok bízni, de ikább sírni sikerül. Bocs a hibákér,t alig látok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook