2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma voltam AFP-n, remélem minden rendben lesz. Bár én csak kb. 2 hét múlva tudom meg az eredményt. Addig lehet izgulni... Na mindegy. Nálunk itt a körzeti orvosnál van vérvétel, reggel 8-9-ig. itt veszik le a vért. Persze millió vénasszony. Ki van írva, hogy a kismamák mehetnek először (ne álljanak ott a sok beteg ember közt). Mert ugye leülni nem lehet, mert a vénasszonyok ülnek. Mikor nyílik az ajtó, vénasszony felugrik, félre löki a kismamát és közli, hogy ő bemegy, mert nem vár tovább. Mire az asszisztens mondja neki, hogy a kismamák jöhetnek először. Erre a vénasszony: Őt nem érdekli, a kismamák bírnak állni. Hát én majd elájultam, mert 50 fok volt a folyosón és semmi levegő, a kezemben a kabátom és a millió cuccom. Félre ne értsetek, semmi bajom az öregekkel, nekem is van nagymamám, de ezt a típust nem birom elviselni...
Jó reggelt kismamik!
Kedves Évi ne aggódj csak bízz benne hogy minden rendben lesz és úgy is fog történni. Nekem meg egy olyan vírust fedeztek fel a szervezetemben ami a méhnyakrák okozója és nincs rá gyógyszer csak immunerősítő kúra 6 hónapig, de a terhesség alatt nem lehet szedni semmi ilyet. Az elején nagyon megijedtem, de aztán össze szedtem magam és babó érdekében mindent ki fogok bírni és minden rendbe lesz. Próbálj meg pozitívan hozzáállni a dolgokhoz és bizz benne hogy minden oké lesz.
Én sem bírtam ki a genetikai uh és elmentem hamarabb fizetőshöz. Jaj lányok olyan jó volt látni ahogy mocorog a pociban, kalimpál a kis kezeivel és képzeljétek még az úját is szopizta.
Kicsit szégyellős volt, nem nagyon akarta megmutatni mije van, de ha jól láttuk akkor mi is a fiús anyukák táborát fogjuk erősíteni, de ez még nem 100%, de ha fiú lesz akkor Máté Márk lesz a neve.
Ha sikerül teszek fel róla képet, nagyon szépen látszik mindene már 16 hetesen is.
Sziasztok!
ma meghallgattuk a védőnővel a szívhangját a babucinak. annyira jó volt. Azt hiszem minden héten meg fogom látogatni.
Ti voltatok már vércsoport meghatározáson, meg ellenanyag szűrésen?
Nekem megint kavarás van azzal.
register! Bizti minden oké lesz. Amúgy kislányt akartok?
vikoka! Már én is emberes rúgásokat kapok. Tök jó érzés
Jóreggelt!
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!!!
Jó reggelt Mindenkinek!
Nemsokára indulunk genetikai uh-ra, remélem, hogy jó hírekkel jövök majd:) Kíváncsi leszek, hogy az eddig lánynak tűnő gyermekünknél most milyen nemet állapítanak meg:) A leendő lányos anyukák táborára mondjuk még ráfér az erősítés, a gólyákat elnézve:)
Képzeljétek úgy rugdos ez a gyerek,majdnem leestem az előbb a székről :)
Hihetetlen mennyire erős :) Fura nagyon :)
köszike estyty igy már értem!
de ha fizetsz érte akkor végülis mindegy nem
na kiváncsi vagyok mi lesz velem
a fogtöröttekkel együttérzek
jobbulást!!
A Stodal szirupot a kismamák is szedhetik!
A mi gyerekorvosunk homeopata szakember.A fiamat mindig ezekkel gyógyítja.:)
Ő is szokott Stodalt kapni.Én rákérdeztem az alkoholtartalom miatt,mivel rá van írva.És azt mondta,ELÍRTÁK!!!!Mást is megkérdeztem,gyógyszertárban,barátnőm,ő védőnő.Mindenki ugyan ezt mondta.
Úgyhogy csak nyugodtan vedd be,nem ártasz vele a babának!
Gyógyulj meg!
Én is megfáztam csütörtökön azóta a számon veszem a levegőt :)
Hát,remélem hogy nem lesz baja a kicsinek.
Ma nem fájt,de nem akarom halogatni.Este biztos fog.Gyógyszert meg nem akarok bevenni.
:(:(:(
Nekem is letört.Holnap reggel megyek.
Már úgy félek!:(
Sziasztok!
Én annyira érzem, hogy kisfiúnk lesz. Már nevet is találtam, férjemnek is nagyon tetszik: Mór Máté. Kislány név viszont még nincs.-igaz, még van időnk eldönteni.:)
A táblázat tényleg nagyon szupi lett.:)
Évi! Örülök, hogy jobban vagy!:):)
Szia!
Rendes uh-on voltam, mert nekem is csak 18-20 hetesen kellett volna mennem... és akkor át-átkapcsolta 4Dre is, hogy lássuk rendesen az arcát is..:)) Nem értettem én sem, de először nem akart meguh-ni, mert azt mondta, hogy a 18-20. heti fontos, és hogy most azokat nem tudja nézni! Én meg mondtam, hogy de azt nézzük már meg hogy minden rendben van-e?! És így meguh-zott, de azt mondta, hogy ennek nem lehet nyoma.. mert most nem nézte a gyomrát, ereket, agyát.. csak úgy nagyjából a méreteit, meg a nemét! De szerintem máshol nem foglalkoznak ezzel, ha egyszer fizetek érte, akkor hetente is mehetnék, nem?! Szóval én sem értettem, de ez volt!