2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziaszttok!
Linamelinda! Te otthon hastácolsz vagy eljársz valahová! Most végre kaptam egy halvány reménysugarat, ugyanis nekem a derekam nagyon telt, semmi formája, és hiába ment le pár cm belőle, nem formálódott sehova. Segítsetek, lécci! Előre is köszi! És szép napot mindenkinek!
Szia!
Sokkal könnyebb a fa karika, mint a műanyagom.
Remélem azért hatásosabb lesz, most még nem tudom, de kissebb is szóval gyorsabban kell tekerni mint a másikat.
Lehet, hogy ez is számít!
Lidérc!
Milyen a karika, így pár nap tapasztalata után?
Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!
Nekem sikerült egy kicsit belehúzni a kajcsiba; 2 szülinapi ébeden is voltunk. :S
Ja és eldöntöttem, hogy heti 2x hastáncolok majd, most keresem az online lehetőségeket.
Na pussz nektek!
Igen, én is egész másképp festettem a gyermekkori képeimen:DDDDDDDDDDDD
Képzeljétek, ma kaptam egy fa hullahoppot!!!!
Szia!
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Van egy kép, a naplóm 315. bejegyzésében, majdnem aktuális, azóta csak 3 kilót fogytam, az még nem olyan látványos. Szóval nagyjából olyan vagyok most is. De majd megkérem a férjem, hogy készítsen, és akkor rakok be újat.
Velem csak az a probléma, hogy iszonyat rossz a fénykép arcom:(
Akkor egyszerűen leüvöltöd a hajukat :-))))))
Miért nem teszel fel képeket magadról? Félsz, hogy azt mondjuk túúúúúúúl sovány vagy, mi? :-D
Sziasztok!
Köszi:)
Próbálok nem foglalkozni velük, néha sikerül is, csak vannak olyan pillanataim, amikor senkire nem vagyok kíváncsi, és ha ilyenkor jön egy beszólás, sajna nem tudom elengedni a fülem mellett.
Sziasztok!
Lidérc, nagyon örülök neked! A kódok meg gyorsan beivódnak majd az agyadba! :-) Tényleg nem kell senkivel foglalkozni, aki kritizál, csak azt kell meghallani, ami pozitív! :-)
Szia!
Egyenlőre csak 1 próba napon voltam kedden. Jó volt végre kimozdulni otthonról 6 év után, és dolgozni, persze nem mintha otthon unatkoztam volna, de azért mégis más. Szerdán már meg is írtuk a szerződést, és jővő hét kedden kezdek.
Remélem nem leszek béna!
Szerencsés leszek, mert a jővő héten délelőttös
vagyok, ami azt jelenti, hogy 6-12.30-ig vagyok 1 óra az utazás, de csak 3 hétig, mert utána áttesznek az itt nálunk most éplűlő üzletbe, úgy hogy nem kell majd messzire mennem dolgozni!!!
Egyenlőre kódokat tanulok ezerrel, hogy majd be tudjanak rakni kasszába:)
Szóval, most agyra gyúrok:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szia!
ne is foglalkozz a nénivel! Nem csodálom, hogy besokalsz az ilyenektől, de meg kell tanulni elengedi a füled mellett.
Nem csodálom, hogy ma kimarad a tornád. Milyen a meló?
Sziasztok!
Ügyi vagy, csak így tovább!!!!
Nekem meg ma azt mondta az egyik mami a házban, hogy nagyon nyúzott vagyok, és hogy nem áll nekem jól, hogy ennyit fogytam. Én meg erre, hogy én így érzem jól magam, nem érdekel mások véleménye!!!!
Remélem nem sértődött meg nagyon, de már kezd tele lenni a hóbakancsom!
Én ma nem tornáztam csak agyilag, mert van egy csomó kód amiket keddre fejből tudnom kell!
Sziasztok!
Képzeljétek ma nyomtam egy súlyzós tornát (fél literes vizes üveggel) csak úgy fejből és 20 perc után kezdett csak fájni a térdem! Végre újra tornázhatok egy kicsit! :)
Szia!
Köszönöm!
Szia!
Köszönöm, természetesen, ha lesz időm jövök, mert munka ide vagy oda, a fogyás nem állhat meg!!!!!!!!
Puszi!
Ebben teljesen egyetértek veled! Bár nekem a barátaim a szemembe mondták: te megint híztál...jujj..igaz, ez régen volt, de nagyon sz***ul esett, bár legalább nem a hátam mögött súgtak össze. Amikor meg lefogytam: hova fogysz már?? Na tessék, most mi van? :-))
Lidérc! Örülök a munkahelynek, nehéz ezekben az időkben munkát találni, jó, hogy neked sikerült!
Totál igaz! De ha kövér vagy, akkor meg nem szembe mondják a véleményüket, hanem a hátad mögött beszélnek ki, hogy "Te, láttad, hogy XY már megint mennyit hízott? Jó lenne, ha nem zabálna annyit!" Stb.
Mondjuk én szerencsés vagyok, mert a barátaim mindig mellettem álltak, így aztán a duruzsolók sose érdekeltek! :)
Sziasztok!
Valami iszonyatosan kívánom ma a folyadékot; már megittam 1 l teát, és most "eszem" a 2. tányér levesem (ami szinte csupa lé. Aztán meg majd nem győzök pisilni! :)
Szia!
Élelmiszer boltban fogok dolgozni, mint pénztáros:)
Így van, nem is értem mások miért szólnak bele!!!!!
De érdekes, amikor dagi voltam senki nem mondta, hogy mi lenne ha le állnék a hízással, mert rossz vége lesz?
Bezzeg az hogy fogyok, mindenkinek szúrja a szemét!
Ki érti ezt?!!!
Szia!
Úgy néz ki lesz munkahelyem! Eddig itthon voltam a gyerkőcökkel, de letelt az időm, és ma már próba napon voltam, a héten derül ki, hogy megfelelek-e, ha igen akkor ismét dolgozó ember leszek:)
De amikor csak lesz időm benézek, mint pl. most is:)
Sziasztok!
Az enyém már ki dülled, de még dagi vagyok pl. a combomon!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D