2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Akkor jó! :)
Megyek, mert felébredt Tomi! Este még benézek, ha tudok!
Sziasztok!
Szerintem mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy milyen vékonyan érzi jól magát a bőrében és nem szabad hallgatni az irigykedő, károgó varjú seregre. Mi azért vagyunk, hogy mindenkibe egy kicsi erőt csöpögtessünk, hogy elérhesse amit kitűzött maga elé célnak! :)
Sziasztok Sorstársaim! :-)
Linamelinda, ne is foglalkozz a körülötted lévőkkel! Kit érdekelnek? Te majd bzonyítasz, nekik meg majd leesik az álluk! Én biztos vagyok benne, hogy mindenkinek lesz sikerélménye!!
Jó reggelt!
Persze, azért ilyenek, mert rohadt féltékenyek rád!
:DDDDD Igen!
Majd mi, dícsérünk!
Engem meg hülyének néznek, sőt már már anorexiásnak, tiszta hülyék!!!!!!!!!!
Próbáltam elolvasni, hogy mi zajlott míg távol voltam, de egy idő után feladtam és csak nagyvonalakban futottam át.
Linamelinda, tudom azt az érzést mikor látod a csípőcsontod, 17 évesen én is láttam és hiányzik is rendesen, de nem adom fel (bár szerintem a 106 kg-ról én már sose leszek olyan vékony, hogy lássam). Hát hajrá!
Sziasztok!
Ideértem ismét, csak 1,5 órát kellett altanom Tomit, de már alszik!
:)
Akkor mondhatni, hogy nagyjából egyformák vagyunk:)
Nekem is azt mondta a postás a múlt héten, hogy lassan már csak egy ruha fog neki ajtót nyitni, mert úgy elfogyok:)
Pedig, hol vagyok még attól!
Szia!
Tényleg elég kevés, amit eszel.
Viszont a fogyásnál én is eljutottam arra a pontra, hogy 1 kilóra sajna 1-2 hónapig várnom kell:(
Az utolsó 3 kilót több mint 4 hónap alatt fogytam le. Pedig Én is Norbizom, és mellette majdnem minden nap Rékázom 80 percet.
És még van hátra 4 kiló, remélem nyárig lemegy!
Sok sikert neked is, és ami a legfontosabb kitartás!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D