2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Így igaz! Most számoltam utána, hogy a túlsúlyom 10 év és egy terhesség alatt jött össze. Remélem, most nem kell neki annyi! :)
Jó vásárlást neked! Milyen porszívót szeretnél?
Sziasztok!
Nagy gratula neked! Nekem a majdnem másfél (1,3) kg 1 teljes hónap alatt ment le, tehát legyen lassú, de tartós az a fránya fogyás!
Igen, és nagyon jól esett!!!
Mostmár jöhet az 57!!!!
Szia!
Kitartás, nekem volt hogy 2 hónap kellett 1 kilóhoz!
De, ha már eddig kibirtad az tök jó!!!!
Csak így tovább!!!
Szia!
Most olvastam, hogy volt jutalom! Kell is, mert megérdemled! Kitartás, már csak néhány kiló!
Sziasztok Csajok! :)
Nagyon boldog vagyok, mert piri ide vagy oda -1 kg ma reggelre! Igaz 19 nap alatt ment le 1 kiló, de fel sem 2 nap alatt jött, úgyhogy türelmes vagyok, csak menjen lefele! ;)
Sziasztok Csajok!
Köszi!
De azért, van még min dolgoznom!
Na itt meg is kaptam a választ, merthogy privibnen is megkérdeztem :-)))
Ezek mindig szó szerint nehéz napok, úgyhogy nem kell aggódnod!
Lassan, megfontoltan! :)
Most azt mértem reggel, hogy stagnál a súlyom, de most vannak Azok a napok, így ez nem teljesen hiteles, de pár nap és mérek! :)
Na igen! már nagyon erős vagyok!! :-))
Köszönöm, aranyos vagy! te hogy haladsz?
Sziasztok!
Lidérc, olyan süki vagy, tök jól nézel ki! Néha jöhetne egy kis dicséret is magadtól, de kívánom érd el a céljaidat! :)
Moon, gratula az 55 kilóhoz! Csak így tovább! Ja és ne néha kell a bűnözés, mert ilyenkor megnyugszik a lélek és új erőre kapsz! :)
Akkor nézem is!!! :-)))
Ne legyél irígy, mert igazad van, kvittek vagyunk, ami a magasságot és kilókat illeti...és még előttünk van pár centi és kiló is. :-)) De meglesz!!!
Szia!
De irígyellek az 55 kilódért!!!
Most akkor egyformák vagyunk:)
Raktam képet a naplómba, most készült a hétvégén, jelenlegi így nézek ki!
Jó reggelt!
Lidérc, nagyon ügyes vagy! Gratula!
Én is fogytam, most 55 kiló vagyok, de csak 158 cm! :-))
Hogy vagytok?
Szia!
Köszönöm!
Aranyos vagy!
Pedig kb. 2 hete nem tudtam tornázni sem!
De azért a diétára oda figyelek, maximálisan!
Szia!
Köszönöm!
Csak az a baj, hogy ehez a kilóhoz, csak 160 centi vagyok:(
De alakulok!:)
Sziasztok!
Képzeljétek, fogytam 58 kiló vagyok!!!!!!!!!!!!!!!
Hurrá!
Köszönöm az infót!
Remélem, mindenkinek jól telt a tegnapi nap!?
Szép napot nektek!
Hát...már nem annyira intenzíven hastáncolok. Pontosabban Én tanítom. Jobb volt amíg tanultam.:) DVD-ről nem lehet hastáncot tanulni. Nekem is van pár DVD-m itthon, még régebben kiváncsiságból szereztem be, de nem vagyok túl jó véleménnyel róluk. Az a baj, hogy " nem jön át" a hastánc lényege és művészete.
D! Képzeljétek el mire adtam a fejem......:)
Az Én gyerekeim intenzíven balettoznak. Ők klasszikus orosz balettot tanulnak ( fiam is, lányom is ), mivel mindketten műkorcsolyázók, ez alap a számukra. A tanáruk egy táncművész, aki ma már több színház koreográfusa is. És mondtam neki, hogy tetszene nekem a flashdance féle balett alapú de kicsit akrobatikus showtánc, és azt mondta hogy egy héten egyszer tanítani fog.:)
Öregségemre még piruettezni is megtanulok.:) A gyerekeim mutatták hogy kell, de a próbálkozásomnak röhögés lett a vége.:) Na majd most megmutatom hogy nem halok meg adig, amíg nem tudok piruettezni.:)
Szisztok Csajok!
Bocsi, hogy megint nem vagyok, de Apánk éjszakás és így inkább hagyom, hogy aludjon, este meg nem mindig sikerül ideülnöm.
Na pussz
Szia!
Köszi a biztatást! :) Igazából a hastáncot nem is annyira fogyasztónak szánom, mint inkább plussz mozgásnak, mert így akkor heti 5 alkalommal fogok "tornázni" (3x Norbi + 2x tánc), és egyelőre a rendszeresség a lényeg.
Egy időben jártam már, (de sajna nálunk nincs és mindig nem tudok utazgatni már a városra, főleg heti több alkalommal, így marad a dvd) így talán lesz majd 1-2 ismerős mozdulat.
Ja, ha a derakat formálja az jó, mert most inkább egy zsírosbödön, mint homokóra! :D
Szia!
Tuti jelentkezni fog majd valami újdonság a gyorsabb tekeréstől, csak pozitív legyen, a többi nem számít! :)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D