2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
szia.
tegnap este bevettem 2 magnéziumot;-) és megittam fél dl vörösbort és azóta nem fáj:-)
reggel elmentem a boltig és akkor kicsit éreztem,de már nem vészes.
köszönöm a kérdésed.
te,hogy vagy?
Pözümi?????
mizu??
Sziasztok!
Pözümi szuper uh-t! :) majd írj, hogy mi volt.
Callista örülök, hogy elmúlt a vérömleny, csodaszép a babó :D
Szia!
Köszi a válaszokat. Én sem tudom, hogy nálam mikor jött elő, mert előtte 5 nappal voltam UH-on, és még nem volt ott semmi. Akkor remélem, hogy olyan kb. másfél-két hét alatt elmúlik.
Vigyázz magadra, pihenj sokat!
Szia!
2 hete 7 hetesen vette észre a doki, 11x6 mm volt, azt mondta szigorú pihenés, no sex, rutascorbint szedtem 3x1 naponta. Tegnap mentem vissza a dokihoz és már nem látott semmiféle vérömlenyt, most vagyok 9 hetes és 2 napos.
Én nem tartottam be annyira szigorúan a fekvést, bele is őrültem volna, de nem csináltam házimunkát, nem emeltem, csak sétálgattam a kutyámmal, meg boltba mentem a párommal, ilyesmi...
Azt nem tudom mikor fogant pontosan, de a kalkulátorok, a doki véleménye és a méretei alapján is 9 hetes vagyok...
3 hét múlva megyek a 12. heti genetikaira... :)
Szia!
Megnéztem én is a képet, gratulálok hozzá?
Azt szeretném még megkérdezni, hogy neked mikor jelent meg ez a vérömleny, mekkora volt és mennyi idő alatt múlt el? Most nekem is ez van és feküdnöm kell vele. Te is végig feküdtél vele? Neked sem volt szabad emelgetni?
A másik, hogy mennyi hetes vagy? És azt tudod-e, hogy mikor foganhatott? Mert én pl. 7 hetes vagyok, de kb 5 hetesnek felel meg, mert nagyjából tudom a fogantatás napját és az megegyezik a doki, Uh szerinti idővel.
Mikor kell legközelebb menned?
Sziasztok!
Tegnap voltam uh-on, elmúlt a vérömleny, végre kimozdulhatok a lakásból! :)
2 és fél centis a pici, tettem fel képet róla!
nekem édesapám szülész-nőgyógyász és én is majd csak a 10. hét környékén megyek uh-ra.
Mivel nekem is azt mondta, hogy ráérek menni a 8-12. hét között úgyanis ekkor még nagy a vetélés kockázata, de minimum meg kell várni a 2. menstruáció idejét vagyis a 8. hetet.
Én meg azért írok ilyen korán (nem mintha nem bírtam volna tovább aludni), mert hajnalban (6-tól) is edzést tartok:(
Szóval nekem van egy barátnőm aki amerikában él, és ott is született a babája. Ott eléggé mások a vizsgálatok is, így nem csodálkozom, hogy csak 9 hetesen akar megnézni a doki. Az én dokim is annó még az első gyerek előtt azt mondta, hogy ha pozitív a teszt akkor örüljünk, de elég ha a 2. kimaradt menzesz után megyek, mert akkor már szépen látható minden. Ezért is nem "sietek most" hanem még várok 2 hetet és akkor pár nappal leszek majd a 2. kimaradás előtt. Persze csak ha addig minden ok!
Szia!
Természetesen örülünk és várjuk a beszámolót!!!!
szegényke:(
Melyik dokihoz jársz?
Én Rácznál szültem Annát 2 éve, úgyhogy megint hozzá fogok menni. Bár lehet, hogy ebben lesz még egy kanyar, mert tavaly Debrecenben műtöttek a nőgyógy. klinika onkológiai tanszékén, és lehet, hogy majd oda kell járnom terhesgondozásra. Na az épp nem szeretném, mert az ugye 2 óra kocsival oda + ugyanannyi vissza és az orvost se ismerem olyan jól, mint az ittenit.