2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Hahó!
De termékenyek vagytok :) Én is borsólevest tervezek, utána meg spenótos sajtos rakott tésztát. Tobzódunk szept 8-án :D Akik ajövő héten mennek UH-ra: ne izguljatok (bla-bla-bla), mindjárt itt van :) Furcsa, mert amióta láttam a kisbabámat dobogó szívvel, azóta már nem vánszorognak a napok :) Bízom benne hogy Ti is így fogjátok érezni! Ez a gyomor kérdés egyre rosszabb... Két falat után olyan nehéz lesz a gyomrom, mintha kövekkel tömtem volna ki, fáj, nyom, iszonyat. Utána meg ég. Van valami tippetek, mit csináljak? Ej, ez a lurkó is megkínoz... Semmiért sem cserélném el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Callista: szeptember 2. Femibion
Meli: szeptember 8. Gravida
Pözümi: szeptember 8.
Reka0717: szeptember 8. Elevit+Magneb6
Csillu: szeptember 10. Gravida+MagneB6 3*1, Utrogestan 3*1
Borsi: szeptember 19. Gravida, Duphaston 2x1
Moki: szeptember 20. Gravida
Otis: szeptember 21. Femibion + 2x2 Magne B6 + 1000mg C-vitamin + Duphaston 2x1
Szeleburdi: szeptember 24. Elevit
Hisztikirálynő: szeptember 27. Gravida
Imo: szeptember 28. Elevit+Magne B6
Szilvaaa: szept. 30.
Kiegészítettem, én gravidát szedek (még), de hamarosan átállok a hipp natalra
Jajj, muszáj lesz főzni, pedig mostanában semmi kedvem... férj ma focizik, így neki kell valami húsos, sok fehérjés, hogy épüljön az izma :DDDDDDDDDDD
legszívesebben rendelnék egy pizzát neki, oszt jó napot :D
De összeszedem magam, főzök husilevest, borsófőzeléket, valami feltétet rá, natúr húst, rizzsel.
szívesen;-)
Szaladj és feküdj vissza.:-)
Főztök ma valamit?én zöldborsó levest,de mellé még nem tudom,h mit.
Sziasztok!
köszi Csillu, hogy felhoztad a listát ;)
hűűűűűűűű, el nem tudom mondani, hogy mennyire álmos vagyok, mindjárt lefordulok a székről :D
Reka0717: szeptember 8. Elevit+Magneb6
Hisztikirálynő: szeptember 27.
Majd úgyis módosulnak az időpontok szerintem.A 12.hetes uh. után már pontosabbat tudnak mondani.
Köszi.
:-))
Szeleburdi: szeptember 24.
Aktuális még?Réka,Te benne sem vagy!
Annyit mondott csak a dokim, hogy az 5. hetet betöltöttem az biztos. Jan. 21.-én voltam nála.
Örömömben nem is kérdeztem méreteket, most biztos fog mondani azt is. Az UH képet azért megkuksiztam :)
Jó reggelt mindenkinek!
én is kedden megyek uh-ra,és mi sem láttunk még szívhangot.Úgy érzem ha most minden rendben lesz akkor már nem lehet semmi baj!!!Nekem is magándokim van és az Ő rendelőjébe foják az uh-ot megcsinálni,de nem Ő,hanem az uh-os doki.Nekik ebből is több pénzük lesz,nekünk meg annál kevesebb:-(
Sziasztok!
Akik jövő héten mennek UH-ra mindenképpen írjanak! Én is megyek csütörtökön, én is nagyon várom már. Ti a kórházba jártok, vagy magánrendelésre?
Szépjóreggelt!
Ezzel én is így vagyok. Kedden megyek uh-ra, már nagyon várom. Ilyenkor olyan lassan mennek a napok. Én is izgulok, hogy minden rendben legyen. Amíg nem látom, hogy minden oké a kis babucival a pocakomban, el sem hiszem, hogy újra kismami vagyok.
Benvik, vigyázz magadra!! Jó, hogy tudod kire bízni most a kislurkódat.
Reggelente olyan éhség tör rám, addig vagyok rosszul míg nem eszem. Ált.-ban is olyan dúrva éhségérzet tör rám hirtelen, hogy csak na.
Azt fogom csinálni, hogy este csinálok magamnak mindig másnap reggelit. Egy icipicit nőtt a hasim sztem, de sztem csak én látom :)
Jó reggelt csajok
Azt olvastam, hogy a második hamarabb látszódik, mivel az izmok lazábbak.
Mintha az én alhasam is gömbölyűbb lenne, de lehet, hogy beképzelem magamnak?
Én is 5 hetes és 4 napos vagyok pont ma:)))
KÉpzeljétek, ugye ma vagyok 5+4 hetes. Voltunk a gyerekorvoshoz, mert Annát vissza kellett vinni kontrollra a mandulagyuszi miatt (hálistennek meggyógyult). Megkérdezte a doktornéni, hogy mikorra várom a kistesót. Hát meglepődtem. Egy majdnem vadidegen észrevette, hogy kismami vagyok. Oszt még csak az 5. hétben járok:D
Egyébként érdekes, mert sosem volt lapos hasam, Annával viszont csak a 18. hét körül kezdett el láthatóan gömbölyödni a pocakom. Érdekes, hogy most meg máris kerekedik...
Savanya, szerintem is jól teszed, ha szeded továbbra is mindkettőt.
A folsavról a folsav.hu-n jó bőven olvashatsz.
Az elevit is nagyon jó, szedd bátran, a szervezeted így folyamatosan készenlétben áll majd a baba fogadására.
Aztán ne görcsöljetek a témán, csak szeressétek egymást!:) Meglásd, hamarosan Te is gömbölyödsz:)
Úgy látom már mindenki csicsikázik, vagy talán buliztok, péntek este lévén????
Akkor én is elrakom magam holnapra!
Jóccakát Mindenkinek
Pihenjetek sokat és nőljön a pocak...
Jaj, de szellemes vagyok...:DDD
Úgy legyen!!!
Na jó néha majd benézek, amikor időm engedi és figyelemmel kísérem a pocaknövekedéseteket (kicsit hosszan írtam).
Ne irigykedj, én még járnák a suliba egy jó pár évet, addig sem kell dolgoznom!