2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Holnap leszek 7 hetes és 1 napos és hát fáradtan,émelygősen vagyok és sokszor vagyok ideges...Remélem,hogy minden ok odabent,és szerdán jó híreket kapok az uh-on.
Mégegyszer hajrá!!!
És Te hányadik hétben vagy?Hogy érzed magad?Remélem minden okés!
Úgy látom már nehezen áll össze a lista...
Szia Savanya!
Nagyon sajnálom,hogy így alakult.Remélem,hogy minél hamarabb sikerül újra a babó!
Szia!
Remélem a következőnél már nem lesznek ilyen gondok, lehet most meg az lesz a gáz, hogy nem jön össze, csak nagy sokára...(de majd csak nem). Azt hittem nem fog ilyen hamar sikerülni, de egy próbálkozás után már ott is volt, csak sajna..:((
Na, de nem szomorkodunk, mert azzal semmit nem oldunk meg, legyünk vidámak, s minden rendben leszzzz.....
Szia!
Ez akkor nagyon jó, hogy nem kell várni.
A vizsgákhoz, tanuláshoz meg kitartást, annyira el fog szaladni az idő, hogy észre sem fogod venni és már újra + lesz a teszt!
Minden jót neked, de bármikor gyere és írj!
Sajnos ebben az időszakban még bármi lehet, nekem is így volt az előzőnél...
Vigyázz magadra!
Kérdeztem dokibácsit azt mondta nem kell várni...
Most nem görcsölök rá, elfoglalom magam, nem csinálok majd percenként tesztet, úgyis szakdogát kell írnom, meg persze júniusba szakvizsga vagy államvizsga már magam sem tudom, hogy minek hijjják....
Szia!
Annyira sajnálom, hogy ez történt és nem csak úgy mondom, mert ezen én is - meg rajtam kívül itt a fórumon is - egy páran átestek. Valami oka volt, hogy így történt, de nagyon sajnálom. Szerencsére hamarosan próbálkozhattok, akár már a következő hónapban, talán így könnyebb lesz.
Hamarosan úgyis jó hírrel térsz vissza, várjuk ám!!
Sziasztok Csajok!
Igértem, hogy jelentkezek. Voltam dokinál szerdán, nézegette, keresgette, de sajna nem látta már picurkát, majd megnyugtatott, hogy lesz itt majd még valaki és nem kell méhkaparást csinálni. Plussz búcsúzóúl azt mondta, hogy lassan itt a tavasz....
Hát ez van..., de nem adjuk fel!
Püzömi, Benvik vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat, na meg persze a többiek is!
Úgylátom, kell keresnem egy babaprojekt fórumot, mert ide már sajna nem vagyok jogosult...
Pözümi:jó,hogy nincsen nagyobb baj.pihenj sokat ha tudsz:-)
Lányok,ez a bandázs dolog nagyon jó ám.Nekem is van.MÁr én sem tudom begombolni a nacikat.Vagyis be tudnám,de nem aesik jól és kényelmetlen.Ez egy nagyon jó találmány.
Képzeljétek megettem 5 db(!) zsömlét úgy,hogy tunkoltam a sült májnak a szaftjába:-) + ubi.
nem hiszitek el,de ma a munkába egyész nap a májon járt az agyam,hogy mikor érek már haza...:-)
Hogy áll a lista,tudja valaki?Nem lettünk többen?
Szia!
Olvastam, hogy tegnap mi volt az UH-on, mennyit pihensz? Vagy mit mondott neked az orvos a vérömleny miatt? mennyit kell feküdnöd?
a váróban volt kinn a falon egy telefonszám, hogy xy gyógytornásznéni ilyen és ilyen mobilon elérhető, terhestorna stb.
De akkor még várok, és a 12. hét után felhívom.
Én jártam Annámmal kismami tornára, asszem a 20. héttől lehet járni (de lehet, hogy tévedek és a 12.-től). Nagyon jó volt, nem voltak erős gyakorlatok, de úgy izzadtam, mint a ló:)
Nálunk nagyon jó volt, mert az itteni kórház egyik gyógytornásza csinálta, teljesen ingyenes volt. Ettől függetlenül csak 5-en jártunk. Pedig nagyon jó volt.
rendben :)))
Amíg nincs hasam, nem kezdek vásárolgatni, mert kinevetnek a brendonban :D
erről jut eszembe: mikortól lehet kismamatornára menni? Mekkora has kell hozzá? :) de most komolyan