2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
:DDDDDDDDDDDD
mindenki azt hiszi majd: "ez aztán a laza mami!"
igen, olyan jó lenne már jó nagy pocakkal, hogy mindenki lássa :D
azért elképzelem, hogy nagy büszkén tolom a közértben a bevásárló kocsit a kismamaövben, a gatyám meg a bokámig csúszik :DDDDDDDDD
oké :)
egyébként nekem nagyon teccődik, olyan kismamás:)))
:D nem tudom, majd beszámolok róla :DDDD
és nem esik le a gatyám? :)
itt van ni:
[link]
ja és nem is vészes az ára ;)
remélem ez nem számít reklámnak :(
Bandázs vagy mi a szösz a neve, egy idő után nem tudod majd összegombolni a gatyót és akkor ott marad egy ék alakú rés, és azt eltakarja, egy széles rugalmas anyag. állítólag nagyon praktikus.
kismamaöv? AZ meg mi?!
Nekem még semmi domborodás.
Tegnap vettem 1 kiló háztartási kekszet, és ma reggel megettem 4 darabot, miközben kihámoztam a férjemet az ágyból. ÉS NINCS ÉMELYGÉS!!! :)
tudom melyik, amit a gatyára lehet húzni, hiogy ne látszódjon hogy nem húzod fel a zipp zart :) ugye? :)
húúúú tényleg, pont egyik nap mondta férj, hogy ez az ő gyereke is, és ő is akar dokidíjat fizetni meg mindent.... :DDDD na akkor most vehet egy csomó ruhát :DDDDDDD
szeretnék venni olyan kismama övet, vagy mit, tudjátok, azt a széles rugalmas izét... na ezt jól megmondtam. :)
Moki! jó indok, hogy nekilódulj, és bevásárolj egy csomó új ruhát :) célszerű a 2in1 vagy h&m kismamakollekcióját átböngészni:)
Éjjel 3kor hazatérő férjem lelkét és testét (hasogató fejét) ápolom, a barátaival volt pókerozni...
Sziasztok! Otis ez jó :)
Pözümi :DDDDD nem semmi pörgés van nálatok, örülök, hogy minden rendben! :)
Benvik, kitartás és pihizz sokat!
Ma itthon maradtam, mert tegnap úgy megfájdult délutánra a hasam, hogy már sírtam a végén.... nagyon megijedtem... aztán vettem pár nagylevegőt és reális nézve a dolgokat, valószínű csak a gatya szorította :DDDDD haza is mentem hamarabb a melóhelyről... sajnos én még csak 7 hetes leszek vasárnap, de már most szűk hasban az összes utcai gatyám, pedig kilóra nem híztam még. :)
:D na az ilyeneket a másik nagymama szokta nálunk mondogatni...
"Ha a kisbabád gyönyörű és tökéletes, sosem sír, nem zajong, időben elaszik és kérésre büfizik, általában pedig egy kisangyal, akkor te a nagymama vagy."
:)))
Na jo akkor talan tul elem az UH t
Igen igen, de ami a legfontosabb, nem kényeztetik el. Uyganazok a szabályok ott, mint nálunk, sőt, ők szorgalmazták mindig hogy nem kapkodjuk mindig fel meg hogy hagyjuk egyedül játszani. Azóta is őket áldom :)
Gondolom a tenyerükön hordozzák a kicsit:) Jól teszik:) És a gyereknek is jó, hogy szokja, hogy nem csak ti vagytok vele, hanem a nagyszülők is, így sokkal könnyebb azért, mintha anyámasszonykatonája lenne:)
Szia Hisztikém :) aranyat érnek a szüleim... :) Pláne nagy dolog ez tőlük, hiszen Bendus még hajnalban felkel enni, ilyenkor adnak neki lefejt tejet.
Pözümi, örülök, hogy a babuci jól van a pocakodban:) Próbálj pihizni. Még jó, hogy a fiatalurat le tudjátok passzolni egy kicsit a nagyszülőknek:)
Szia Bodri :)
Nő a pocid? de jó! nem hiszem, hogy a mázsák miatt amit felszedtél :P :) ne viccelj már, semmi az az 1-2 kiló. Nekem is nagyon látszik a hasam. Így közel 2 hónaposan akkor, mint elsővel 4 hónaposan volt. Megnyúltak elvileg a szalagok és a kötőszövetek sem oly feszesek, pedig szép laposra ment vissza szülés után.
Hurrá Zümi,lényeg,hogy a baba jól van a többi meg le van tojva,majd úgyis kialakul.
Nektek nő a hasatok?Nekem igen és még csak 8/5 vagyok.Még ilyet!Mondjuk elég vékonyka voltam mindig,a hasam tök lapos és égmeszelőként/180cm/ 59 kg.Most persze 63.:(
Talán a felszedett kilók oda tapadtak.:( Na azért a popóm sem kicsi....el fogok gurulni,pedig életemben nem tudtam felszedni 3 kg sem.Persze nem koplaltam,genetika!
Ti,hogy álltok ezekkel a dolgokkal?Csak én vagyok ilyen szorgalmas kalória zabáló?Borzalmas éhes tudok lenni.Sajnos feküdnöm kell sokat,nyilván ez is rásegít.
Pihenjetek sokat,aki vérzik,annak életmentő lehet és megéri a szigorú ágynyugalom.Mindenkivel rendben lesz minden!
Jó éjt
A védőnőt ne is mondjátok. Katasztrófa. Még nem jártam nála eme nagy hírrel, de kénytelen leszek lassan. Na ez az egy előnye a fekvésnek, most nyertem egy nyugodt hetet tőle.
Egy héttel később estem teherbe valószínűleg. Így viszont szinte napra pontosan ekkor kezdődött. Pedig már reménykedtem, hogy most megúszom. Csakhogy akkor tudtam nyugodtan feküdni, de most itt a lányom. Bár nagyon aranyos, az ágy mellett játszi, hozza amit kérek, de azért csak fel kell kelni etetni, emelni a pelenkázóra, ágyba. Na holnap délután megy a nagyibölcsi első felvonásába, vasárnap este meg a másik nagyihoz szerdáig. Na ezt nem hiszem, hogy ki fogom bírni. Szerinem idő előtt visszaszerzem:-))))
Szeleburdi, szia :) Azért a védőnő még egy jó csavar lehetett neked is, vagy? ... :)
További ajánlott fórumok: