2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
én kedden leszek 6 hetes
kiváncsi leszek rá lesz e hányingerem
Szia!
Nálam a 6. héten kezdődtek a rosszullétek, most vagyok 10 hetes, de még mindig nem vagyok tökéletesen jól.Hol hányok, hol nem.Viszont ha lehetne egész nap csak aludnék, most is olyan álmos vagyok, hogy mindjárt lefektetem a törpéket és én is megyek nyomni az ágyat. Nekem sem volt az elsővel semmi bajom, a másodikkal 7-12. hétig volt minden ami belefér:)). Most meg itt vagyok.Remélem nem fog sokáig tartani.
lehet, hogy megúszom
pedig 1-2kg minusz rámférne:))))))
De sokan lettünk már!! :)))
Nekem az 5. hét elején kezdődött a rosszullét, és néha teljesen jól vagyok, néha meg fel lehetne mosni velem a padlót! :) Teljesen független attól, hogy mit eszem...
Remélem a 12. héttel elbúcsúzunk én és az émelygés!
A husileves tényleg csodákra képes, de a tegnapi palacsinta rossz ötlet volt, sztem az nem tetszett. Nem bírok semmi édeset enni. Mondjuk ezt nem nehéz kivédeni, de fogok erre figyelni. A hnapi kelésemnek flottul kell mennie, mert különben elkések a melóból.
Vízszintesen jobban lehet szédülni. Már pedig azt hittem megúszom a rosszulléteket. Tudom, a terhesség ezzel jár, csak nyügössé tesz :))
sziasztok
Kinél mikor jelentkezett elöszőr hányinger én kedden töltöm be a 6. hetet de hányinger egyáltalán nem keringet az ételektől sem undorodom
Bár Kristóffal sem volt sosem, lehet, hogy most is elkerül?
Tegnap mi is palacsintát sütöttünk. Nagyon fini volt :)
Hányingerem mostanában szerencsére nincs. De csak azért, mert meggondolom kétszer is, hogy mit egyek meg :)
Sziasztok lányok!!
bocs, hogy régen nem irtam ide. A héten voltam a védőnőnél az 1. terhesgondozáson.
Felvette az adataimat, meg kaptam várandós kiskönyvet. Aranyos volt, válaszolt minden kérdésemre.
Hétfőn megyek belgyógyászatra, csütörtökön meg laborra.
Szerda óta meg vagyok fázva, úgyhogy itthon ülök táppénzen.
Már vasárnap van, de nem érzem, hogy hűde nagyon javult volna az állapotom. :S
Ihatom a sok folyadékot, meg pihennem kell. A párom nem nagyon érti meg, hogy napi 8 óra alvás után még hulla fáradt tudok lenni :( Fééééééérfi
Azt mondja, már várja a második trimesztert, mert akkor elvileg a kismamák fel vannak pörögve. :) Hát kiváncsi leszek.. :)
Bár úgy lenne :)
Majd hurcolászom magammal mindenfelé :)
A husileves a legjobb a világon.
Ja,persze a nutellás pali mellett:-))
Pihenj sokat.Mondjuk a szédülésnek és a hányingernek szerintem nem számít a fekvés.Én vízszintesen is tudok szédülni:-)
Nekem tegnap volt az első WC fölé hajlásom (ma is túl vagyok már rajta):( azt hittem elkerülhetem, bár az első babánál is így a 6. héten jött a hányós néhány hét:(
Kedden repülőre kell ülnöm, remélem ki fogom bírni...
Szia!
Nekem az első babámnál 6 hetesen kezdődött a pecsételés. Akkor voltam először uh-n. Onnantól kezdve kb. 4-szer kellett mennem uh-ra minden héten egyszer és semmi baja nem lett Annámnak. Úgyhogy szerintem nyugodtan mehetsz, jobb megnézni gyakrabban, hogy minden rendben van-e a picivel, te is nyugodtabb leszel. Szerintem menj mihamarabb (ahogy mondta az orvos).
én is szoktam szédülni.szerintem ez norm.
néha úgy érzem,minha egy k...a magas búzaszál lennék amit fúj a szél jobbra-bajra:-)))
Én is akkor mennék amikorra az orvos mondta.
inkább többször,vagy sűrűbben mint,h baj legyen!!!
Sziasztok!
Én ma vk 7+1 napon és eddig ma nem volt még hányingerem,amit hiányolok is,mert másfél hete egyfolytában van.A melleim nekem is érzékenyek,de inkább csak nyomásra.
Szerintem sem ártalmas az uh,én is vennék az otthon használatosból!:o)
Sziasztok!
Olyan "gondban" vagyok most. A héten kedden kellett mennem orvoshoz - barnázás miatt - ahol természetesen megnéztek UH-al is. Egy kis vérömleny, ezért feküdni kell, de most a lényeg az, hogy a doki visszahívott köv. hét csütörtökre megint UH-ra, vagyis kb. másfél hét múlva. Nekem meg mindenki azt mondja, hogy ne menjek még vissza most a köv. hét csütörtökén, csak az azután hét keddi napján, mert hátha már még többet lehet látni, mert ugye 5 nap alatt is nagy a fejlődés. (Rendelés kedden és csüt. van) Szívem szerint most mennék már csütörtökön, de mi van ha végül is nagy változás nem történt és akkor megint visszahív kb. egy hét múlva?
Nem tudom, hogy mit csináljak, szívem szerint mennék, de nagyobb értelme lenne még várni.
Ti hogyan csináltátok? :-) ilyenkor olyan nagyon lassan mennek a napok.....végül is ebből jött a tegnap esti beszélgetés is, hogy azért ez a sok ultrahang nem-e káros dolog a babára nézve...
Én ma 8+3
Hányingerem nekem sem nagyon van,ellenben a cicim eléggé érzékeny.
Az egyik barinőmnek inszemmel lett babocskája,ráadásul ikreknek indultak és végül csak az egyik kicsi maradt meg.Neki az elején hetente kellett mennie uh-ra.Istennek hála a pici egészségesen született meg.ugyhogy ez szerintem butaság!
Ha lenni itthon használatos uh,akkor én tuti vennék és mindennap nézegetném:-))))
Sziasztok!
Hogy vagytok? Tünetek mindenkinél jelentkeznek? Nekem egy tünetem van, az, hogy feszül a mellem, de nagyon. Nekem nem nagyon van hányingerem, egyszer-kétszer előfordult, de ki lehetett bírni. Olvasgatom, hogy ez sincs mindenkinél. Ki hányadik hétnél jár már? Még lenne egy kérdésem, szerintetek a túl sok UH nem ártalmas a babára nézve? Tegnap voltak nálunk vendégek és ők bizony azt mondták, hogy azért jó nem túlzásba vinni, szeirntetek. (mondjuk én nem hiszem el, hogy ártalmas lenne.)
Hahó!
Én sem alszom hason amióta pozitív lett a teszt,pedig vmeddig lehetne,de olyan érzésem van,mintha összenyomnám...
Szépjóreggelt!
Nálunk tegnap esett a hó, ma már csak nagyon kicsit szállingózik.
Nálam is előjött a cicifájás. Annyira nem fáj, de ha a pólón kívül valami erősebben hozzáér, akkor fájdogál. Azért ennek örülök:)) Legalább még egy tünetem van, a farkasétvágyon kívül:)
Csajok, én már nem nagyon merek hason aludni. Pedig biztos lehet még.
jó reggelt
nálunk is esik a hó:)
Jó reggelt.Nem tudtam tovább aludni:-(
5 órától nyűglődök,csak nem akartam Apát is felébreszteni.Képzeljétek nálunk hullt a hó!!!!:-)