2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!:o)
Hogy vagytok?Remélem mindenkinél ok minden!
Lenne egy kérdésem!Ha túl intim,akkor bocs...Ti az első harmadban összebújtok apával?Én egy kicsit tartok tőle nehogy baj legyen,de kivárni a 12 hét végét,egy kicsit sok...:o)Hm?
Így van!
nem is ejte,hanem sz...a vannak le:-)!!!!
majd írj,h mi volt!
én 16-ra megyek UH-ra holnap, magánrendelésre. Imádom a dokimat! Annyira örült, hogy babás lettem!!! :))) kb. 4-szer gratulált!!!
Szombaton voltunk a szüleimnél, mindenkit összecsődítettünk, senki nem értette, miért, mert mindenki abban a hitben volt, hogy a Kaáliba kezdtünk járni, és még sok-sok vizsgálat van hátra. Ami igaz is volt, csakhogy közben lett egy pozitív tesztem és az 5 hetes UH-n már látszódott 2 hete a babapötyi :) Teljesen odavoltak meg vissza!!! A nővérem pénteken fogja szülni 3.gyermekét, de majdnem táncraperdült örömében:) A szüleim így idén 4-szeres nagyszülők lesznek már! Apukám még sírt is a meghatottságtól!:)
Ehhez képest, vasárnap jelentettük be a férjem családjánál, szintén ebédkor. Apósom: " Ha fiú lesz, akkor e neve egyértelmű, mint az enyém! Ha lány...na nem baj...akkor majd a következő lesz fiú." Aztán ettek tovább!!!!!!
Én egész este bőgtem, a párom meg vigasztalt... Nagyon rosszul esett :(
Nem érdekel már!!! Imádom a férjemet, ő is imád engem, és mindketten imádjuk a bogyókánkat! :) A többiek le vannak ejtve. IRIGYEK A BOLDOGSÁGRA!
Én is holnap megyek uh-ra 12-re.:-)
Ti mikorra?Jó sokan vagyunk:-)
Biztos izgi lesz, majd meséld el milyen volt :)
Én most akartam időpontot kérni genetikai ultrahangra, de állandóan foglalt volt a vonal :S még később tovább próbálkozom.
Mi is most akartuk elmondani a szülőknek, de beteg voltam, ezért nem tudtam volna ott lenni, csak a Kedvesem. De a héten mindenképpen szeretnénk elmondani :) Mindenesetre nagyon boldog vagyok, és örülök a mi picikénknek, akárki akármit is mond :)
Ti hogyan mondtátok el? A férjed szüleinek ez az első unokája? nemsokára ultrahang felvételt is mutathattok nekik :)
örülök, hogy minden okés veled! :)
Holnap megyek én is UH-ra. :) Kicsit izgulok...
Most mondtuk el hétvégén a szülőknek, hogy szaporodunk! Az enyéim nagyon odavoltak, de a férjem családját inkább hagyjuk!
egy kérdés: a 12. heti genetikai ultrahang hasi vagy hüvelyi szokott lenni?
Kicsit még odébb van, de azért érdekelne
Sziasztok, ma voltam EKG-n, meg belgyógyászaton, minden rendben volt :) Úgyhogy ma madarat lehetne fogatni velem :) Persze, ha nem hánytam volna kétszer, miután hazaértem, még jobb lenne, dehát nem lehet semmi tökéletes :)
Imo: nekem kb a 4. hét után kezdődött a hányinger dolog, újév volt, és rá sem bírtam nézni a virslire :) de tényleg mindenkinél más, ha mákod van, nem is lesz hányingered :)
Mindenkinek boldog babavárást kívánok :)
Szia.
az édes nekem sem megy,de valószínű ma én is csinálok palit:-)
Alig aludtam.23.30-kor kezdődött az amerikai foci döntő.Apa hajnal 4-ig(!) azt nézte,közben k...a anyázott.izgalmas éjszaka volt.
csak az enyém ilyen őrült?
Sziasztok Kismamik!
látom szinte mindenki barátkozik Vuk-kal :D
Judy, én tuti akkor mennék vissza, amikorra a doki hív. Tény, hogy ha nem muszáj, akkor nem viszik túlzásba az uh-t, de ha kell, akkor kell. Ártani tuti nem árt a babának ;)
Készen vagyok teljesen, annyit emlegettétek a palacsintát, hogy már hazafelé veszek valahol :DDD nutellás tényleg a legkirályabb!
bár a gyerek nem nagyon bírja az édeset :( tegnap egész nap savanyúságot ettem, már amikor ébren voltam :) tegnap reggeli után visszaaludtam (8-12-ig).. aztán jött az ebéd és egy újabb szunya :DDDDD
csak le ne bukj a főnököd előtt:D
mikor meglát, akkor fordulsz le a székről alvás közben