2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
az én hasam is olyan mint egy lufi:))
hányingerem nincs viszont a pocim az hordó:)))
Sziasztok!
Én lakom szerintem a legmesszebb a fővárostól, borsod megye északi csücskében:D
Szex: holnap megmondja a dokim, hogy mi legyen, de mivel eddig nem pecsételtem (kopp-kopp-kopp), így azért hetente egyszer bevállalunk egy kis ágytornát. Túlzásba nem visszük, viszont ugye vannak igényeink... :) Ha esetleg eltiltásra kerül a sor, akkor ugye vannak olyan megoldások, hogy legyen egy kis etyepetye tényleges együttlét nélkül, úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen:)) Nem kell azért teljesen elzárkózni a témától, ha más nem, legalább az apuciknak legyen jó:D
sziasztok!
Nekem minden este felpuffad a pocim.Mitől lehet ?Ez normális?
Mi a XIII. kerületben lakunk, de jó lenne talizni:)
Én Dr. Bálint Mihálynál szültem (a dokid, öccse:) és a szülésznőm a Kecskemétiné Nyíregyházi Vera volt:) Ha most választanom kéne, hogy a dokim vagy a szülésznőm, akkor a Verát választanám:)
húúúú...Meli
de jó nektek.minden nap?:-)
mi még babocska nélkül sem minden nap...:-)))
Sziasztok,
Borsi, mi rendesen csináljuk apucival, szinte minden nap. Nekem ez első terhességem, és nincsenek hasi panaszaim.
:-)
bármikor,bárkinek,bármit:-) nagyon szívesen.
Én anyós-após nem annyira gáz.ellenben a sóginő+férj ultra brutál gáz!!!Parapsziholgia,lélegezzünk át mindent emberek.Mintaszülők,az ő gyerekük az isten!!!tökéletesebb bárkinél.Képzeljétek be sem oltatta,mert szerinte az felesleges!Az a legnagyobb problémája velem,hogy nem igazán tud kioktani,mert csecsemő-és gyermekápoló vagyok,ja és nem rejtem véka alá a véleményem.Én ilyen vagyok.Újat nem tud mondani.SŐT.Az első gyereküknél az se tudta hol kell megfogni,de egyszer se kért tanácsot...igazi ostoba!!!!
falra mászok tőlük...
sziasztok, gyors bekukk!
ki hol lakik: mi a IV. kerületben
szex: doki azt mondta, hogy egyenlőre hanyagoljuk, következő vizsgálat után visszatérünk a kérdésre.
dilinyós anyósok: kapja be mindegyik, hogy lehetnek ilyenek????? hál istennek anyósom egy tündér, tegnap főzött életmentő husilevest nekem :)
Ja és a palacsintára visszatérve, a múltkor csináltam rakott palacsintát, mégpedig úgy, hogy 2-3 réteg palacsintára tejbegrízt raktam, rá egy kis mézet, aztán újra 2-3 pala, rá nutella, és így tovább..... isteni édes kalóriabomba lett belőle, ja és persze ment rá jó sok tejszínhab! nyamiiiiiiii
Holnapi dokihozmenőknek drukk ezerrel, majd írjatok,hogy mi volt.
puszi
moki
Borsi:
Mi azóta nem voltunk együtt, amióta megfogant a picurka. Először aggódtunk azért, aztán jött a Kaáli-ból a coli-fertőzöttség lelete a férjemnél, és azt mondta a dokim, hogy ki kell kezelnie mielőtt újból együtt vagyunk. Várjuk az eredményét. A férjuram nagyon türelmes, de percenként a fenekemről verselget, amint hátat fordítok neki :)))))))))))
Most értem haza a boltból, rohannom kellett kifelé, mert majdnem hánytam! De megúsztam szerencsére :) Erre, amint hazaérek, bevágtam 4 friss kiflit vajkrémbe tuszkolva, de kb. akkora lendülettel, mintha éheztem volna napok óta :))
Pözümi: nálatok is gondok vannak anyóssal? Nálunk inkább após a gáz, folyton mindenkibe belegyalogol, de a sógorom és sógornőm is megéri a pénzét... Ilyeneket mondtak gúnyosan: Na, majd meglátjátok!!! Úgy kellett nektek! stb.
Most bűn gyermeket a világra hozni?! 3-an vannak testvérek, és ez azt jelenti, hogy nekik gond volt a 3??? Akkor miért lett 3??? És miért gondolják, hogy másnak ez rossz? Vagy miért REMÉLIK, hogy rossz lesz?!
Nem venném ennyire a lelkemre, ha nem kényszerülnénk együtt élni, de sajnos még csak most kezdünk építkezni...
ÉN TÖK JÓFEJ ANYÓS LESZEK!! Kitaláltam, hogyan: egyszerűen nem LESZEK, csak ha kérik, hogy létezzem, akkor leszek majd, egyébként meg a háttérből leszek büszke mindegyik gyermekemre!!!
Sziasztok :)
Otis: sajnálom, hogy nem csak én vagyok "megáldva" érzéketlen más világból érkező anyósékkal. kitartás... Pláne akkor, ha majd a kicsi is itt lesz... :(
Szilva, kitartáááás! Akkor viszont ha csak a dokidhoz vagy hajlandó menni, és ő egy hónapban egyszer van, akkor hogyan fogsz genetikai UH-ra menni pl? vagy azt másik fogja csinálni?
Meli: hüvelyi, elméletileg az utolsó ilyen, utána már hasi jön.
Csillu: együttérzésem... :D Az enyém most a pókerra kattant rá...
Hisztikém: Juhúúú be jó, nagyon örülök hogy mész UH-ra, nagyon várom a szuper híreket és az élménybeszámolót!!!
Én ma voltam a Jánosban terhesgondozáson, de gondban vagyok,mivel erőteljesen azt sugalmazták, hogy csak akkor vállalnak el ha ott is szülök. De én nem ott fogok! Végig sunyizni meg nem szeretnék:( Az gerinctelen lenne, hogy 36. héten amikor kezdődnek a CTG-k, elpárolgok... fúj, ez nem én vagyok. Nem tudom mit csináljak :(
Ki hol lakik? Jó lenne tisztázni :) Én Budapesten.
Szia!
Valószínűleg elmegyek, nem fogom kibírni, meg a múltkor talált egy kis vérömlenyt és amiatt is érdekel, hogy mi lett vele. Örök aggódás :-) de ezzel mindenki így van..
Persze,én is így gondolom,hogy a baba az első és mindenképpen megbeszélem a dokival!
Te döntöttél,hogy elmész-e a héten dokihoz,vagy vársz inkább?
Szia!
Én mikor voltam az orvosnál, nálam azt mondta, hogy az előzmény miatt nem lenne tanácsos, utána lehet, csak tényleg kíméletesen. Főleg hogy neked is volt már vetélésed, sajnos kettő is, tényleg kérdezd meg az orvostól. Nekem is volt az előző terhességnél olyan, hogy együttlét után sajnos véreztem, úgyhogy nem szeretném még egyszer átélni, persze jó lenne, ha minden ok lenne, de sajnos ez van, a cél érdekében mindent...:-)
Szia!
Én orvosilag is el vagyok "tiltva" egy korábbi vetélés miatt, úgyhogy nekünk nem igazán lehet az első harmadban. akinél minden rendben, nem lehet akadálya, de csak óvatosan.....