2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
köszi!
Azóta nincs semmi. De ez NORMÁLIS?!
sziasztok!
Én ma megyek Uh-ra, és képzeljétek, ma reggel azt hittem szívgörcsöt kapok! Amikor megtöröltem, WC után, egy nagyon halvány kis vércsíkot láttam!!! Igazán halvány és kevés volt, de VOLT! A férjemnek nem is mondtam, mert már így is annyira ideges a mai UH miatt, hogy reggel majdnem hányt.
A héten kéne megjönnie, vagyis pont hogy nem kéne neki!!! Megkérdezem ma a dokit, hogy ez mit jelent!
Rettegek!!!!
6-tól a 8. hétig a legnagyobb a vetélés kockázata
ezért szokták az orvosok azt ajánlani, hogy érdemes megvárni a 2. menstruáció idejét és csak utána menjünk elöszőr nőgyógyászhoz
Imo!
Nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen!Én is nagyon izgulok,az előző terhességem pont ebben az időszakban szakadt meg,mint ahol most járunk.
Eltelhetne már az első 12 hét!
Szia Moki!
Nagyon rossz volt és én is csak az ubit tudtam megenni belőle.És ami nagyon csúszik,az a narancs minden mennyiségben!
Sziasztok!
minden mai uh-ásnak nagy drukk ;)
ez a bandázs valami fantasztikus csajok!!!! tegnap vettem egy barnát és egy feketét is, isten áldja meg a feltalálóját :DDDD
Ugye milyen rossz Borsi, hogy ülsz az imádott kaja fölött és nem bírsz belőle enni????? tegnap férj olyan jó kis kaját evett, én meg kolbászos zsömlét SAVANYÚSÁGGAL... a savanyún van a hangsúly, legszívesebben csak azt ennék, de akkor kiég a gyomrom...
Tök jó, látom többen is lakunk egymáshoz közel, XV., XIII. is a szomszédban van, és azért a II. kerület sem a világvége :)
jó reggelt
én nem megyek uh-ra, de azért bejelentkezem:))
Jó reggelt!
Mindenkinek aki megy uh-ra megy a drukk!!!
írjatok;-)
én nekem sajnos nincs problémám az evéssel
de azért megpróbálok keveset többször enni
Jah, anyóstéma...
Az én anyósom egy földreszállt angyal... volt:( Sajnos 4 éve itthagyott bennünket, hasnyálmirigy rákja volt. Apósomat mi vettük a szárnyaink alá (ő már kicsit nehéz eset volt), de sajnos nem tudta feldolgozni a felesége halálát, tavaly temettük. :(
Iszonyatos volt látni, ahogy a férjem elveszíti (ilyen rövid időn belül) mindkét szülőjét, úgyhogy kicsit érzékenyen érint a téma.:(
Képzeljétek!Isteni finom kacscombot küldött anyósom,nagy élvezettel próbáltam enni és NEM BÍRTAM ENNI BELŐLE!Megőrülök,pedig annyira fincsó és nem megy.:o(
Ja és én Gödöllői vagyok.
2 hete voltam és azt mondta nagyon korai.petezsák látszott.papíron 8,de kizárt,mivel december 26 és 28-án voltunk együtt.dec 2 volt utolsó mensz.Hm???
Amúgy nem mondta,de szerintem 5 hetes körüli lehetk.Te tudsz enni?Mert én 3 falattól kész vagyok.Nincs étvágyam.Ráadásúl vagy az elevit vagya magne de valamelyik meg is kínoz.:-(((
most hányadik hétben jársz
az én tüneteim is hasonlóak:))
én majd márciusban megyek uh-ra