2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
én sem voltam még orvosnál, talán ezért halasztgatom annyira
én is nagyon félek, hogy már megint azt hallom kisebb a koránál várjunk még pár hetet aztán a végén az asztalon kötök ki:(((
Nem akarok belekapaszkodni minden lehetőségbe, de nem mész el egy másik dokihoz is megerősítésre? Több szem többet lát, hátha az egyik pici még megvan...
Ez mindannyiunk rémálma, sajnálnám ha tényleg búcsúznod kéne...
Istenkém!:( Nagyon sajnálom:(
De miért adják fel ilyen hamar? Nem lehetne várni egy kicsit, mint nálam, pár hetet, hogy hátha történik valami? Én is elmennék egy másik dokihoz. nehogymá rögtön az asztalra fektessenek...:(
Basszus!!!!
Sírok :(((
Szóhoz sem jutok...
nem mondod:(((((
és ennyi, nem kell visszamenned ellenőrzésre? vagy másik orvoshoz?
sziasztok.
mindenkinek köszönöm aki gondolt rám.
de sajnos búcsúzni jöttem:-((((
a baba(ák) sajnos már nem él.valószínű már korábban elvesztettük.3 szikhólyagot látott a drnő,és valószínűleg ikrek lettek volna.
na,de hárman????
valószínű be kell feküdnöm valamelyik nap,h befejezzék.mindjárt hívom a drnőt.
:-((((
nekem szeremcsém van a toxoplazmával mert én már túlestem rajta
így nem kell ismételni a vizsgálatot
Kutyám van, de anyunak van macsekja amit dögönyöztem eleget mielőtt kiderült volna a terhességem...
Én 2 hét múlva megyek legközelebb dokihoz és akkor fogok rákérdezni hol, hogyan, mennyiért lehet megcsináltatni... Remélem még nem lesz késő hozzá...
Az aggódás mindig megmarad! Én azt hittem elmúlik ha látom dobogni a szivecskéjét! El is múlt... 1 napra...
Most a következő uh-ig megint esz a fene, hogy minden ok-e... :)
Már nem is áltatom magam azzal, hogy megnyugodhatok... :)
szia!!
Megnéztem a képgalériát.igen aranyosaz ultrahangkép
Hisztikirálynő kitartás!!!!
Pihenj és aludj sokat, és igyál sok folyadékot! 2 hét alatt sok minden elindulhat.
Szia!
Köszi a bíztatást, amúgy én is hivatalosan betöltöttem a 9. hetetm, de nekem is viszonylag későn fogant, kb. a ciklus 20. napja körül, úgyhogy nekem most lesz elvileg kb. 7 hetes még csak.
Szia!
Megnéztetem az UH papiromat, nekem is így volt. 7 hetesen még csak szikhólyag, most vagyok 9 hetes elvileg, de mivel el később fogannhatott legalább egy héttel, minden eredmányem e szerint van. Azaz a tegnapi uh-n nem 9 hetes, hanem 8 hetes(se) a méretek szerint a baba. Ezerszer rákérdeztem, teljesen normális, nem törvényszerű hogy mindenkinek 14, napon legyen a peteérése! Ne aggódj, tuti ez van a dologban!
Dyna84: augusztus 30.
Callista: szeptember 2. Femibion (Veszprém)
Meli: szeptember 8. Gravida
Pözümi: szeptember 8. (Budapest, 2. ker)
Reka0717: szeptember 8. Elevit+Magneb6
Csillu: szeptember 10. Gravida+MagneB6 3*1, Utrogestan 3*1
Kombar: szeptember 12. Hipp Natal
Anitram001: szeptember 16.
Borsi: szeptember 19. Gravida, Duphaston 2x1
Moki: szeptember 20. Gravida (Bp., IV. ker.)
Otis: szeptember 21. Femibion + 2x2 Magne B6 + 1000mg C-vitamin + Duphaston 2x1
Szeleburdi: szeptember 24. Elevit
Hisztikirálynő: szeptember 27. Gravida
Imo: szeptember 28. Elevit+Magne B6 (Zalaegerszeg)
Szilvaaa: szept. 30.
sziasztok!
Hisztikirálynő, nem lehet, hogy később fogant???? próbálj sokat pihenni, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
Szia!
Igen, jól láttad, még tényleg nem írtam be magam, a héten megyek UH-ra, ha jó híreket kapok akkor beírom magam, de most amit elolvastam, hogy mindenkivel rossz dolgok történtek, amit nagyon-nagyon sajnálok, mert akik itt a fórumon vannak, közülük már sokan étéltek nagyon fájdalmas dolgokat, hát....elbizonytalanodtam én is, nem is merem éppen ezért.
Szia!
Nagyon sajnálom, elhiszem, hogy ideges vagy nagyon, ebben a helyzetben nem is lehet okosat mondani, az jó, hogy pecsételésed nem jelentkezett, próbálj meg - bár könnyű ezt mondani és én is rettegek ettől - lenyugodni, sajnos tényleg ki kell várni ezt a két hetet, de nagyon-nagyon szorítunk neked, hogy rendben legyen minden!