2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
De jó, hogy Gabuci javulgat:))
Mesekeksz mi voltunk tavaly tengerparton nagy pocakkal, nagyon klassz volt:))) Most meg alig várom, hogy mit szól majd Léna a vízparthoz!
Az autósülésekkel már én is szemezgetek, várom már, hogy le lehessen cserélni a hordozót. Jó lenne megint elöl utazni apa mellett:) Meg Léna is jobban tudna nézelődni!
Helyesen így:
Szerencse, hogy nem kell Bencére vastag téli holmi, így egész jól elfér még benne...
Sziasztok!
Látom téma a gyerekülés. Na azzal mi is bajban kezdünk lenni. Elvileg a mi hordozónk 13kilóig van. Ha-ha, a 8 kilós baba cipőkanállal fér bele. De a következő ülés csak teljesen stabilan ülni, állni tudó babáknak van, ami azért még messze van. Szóval hamarosan itthon marad az úr, ha ilyen ütemben nő. Bár most visszavett egy kicsit a kajálásból, de szerintem inkább a betegség miatt:-( Alig várom már viszont, hogy elég nagy legyen a fordított üléshez, mert nem férek el hátul, és így alig látom, hogy éppen mit csinál, meg ő sem lát engem útközben:-(
:DDDD
"Chuck az Isten! Eddig is akartam Chuck tetoválást.
Most már biztos hogy teljes hátas lesz.
Kevesebbel meg sem sérteném a mestert!!!!
A gyermekeimet már így is Chuknak hívják, pedig lányok! "
Monstro, nagy gratula Szaszának hogy ilyen ügyes hogy már így közlekedik a szobában! :))
Callista, szegény Bencus, beleélte magát hogy finomat kap! :S Jól megjártátok a csőrös pohárral! :(
Szilva, csodállak Téged hogy tele vagy élettel és energiával! :))
Bízom benne hogy így lesz! Köszi! :)
Tök aranyos anyukád! Várjuk a képeket! :))
Mi is gondolkodtunk már nagyobb gyerekülésen az autóba, hamarosan le kell már cserélni, mert a hordiban éppen hogy még elfér. :)
Anitah: örülök, hogy Gabuci jobban van, biztos nagyon jó hétvégétek lesz:-)))
Fülöpke:nálunk is hasonló a helyzet alvás ügyben. Bálint tegnap 23 órakor aludt el, de éjfélkor már sírva ébredt, aztán 2-kor meg 4-kor. szóval megértelek:-(
Köszönjük szépen Fulopke Nektek hogy gondoltatok Ránk!:)
Ma kéne vinnem de nagyon vacilálok,mert most alszik és nincs szívem bántani,mert az éjjel nekünk is hosszú volt...
Így lehet hogy tolódik a dolog holnapra.Most rendel a doktor nénink.
Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól, szerencsére javulgat a Lelkem, a dokinő szerint is sokkal jobban van már! Csütörtökön még vissza kell mennünk, hogy húsvét előtt megnézze minden rendben van-e és nincs akadálya a hétvégi kiruccanásunknak! :))
Babianyu, Ti mikor mentek a dokihoz? Hogy vannak a fiúk?
Fülöpke, szegénykém, jó fáradt lehetsz! :( Nem lehet hogy Marcit a következő fogacska gyötri?
Küldtem Neked kávét, hátha életre kelsz tőle! :)
Calli, köszi a fagyit, meghoztad hozzá a kedvem! :D
Mesekeksz, husit már mi is régóta eszünk, 5 hónapos korától, bár mindig csúsztatom egy kicsit a dolgokat, mert most is még nagyobb részben az 5 hónapos kajákat adom neki, néha-néha beiktatok 1-2 6 hósat is hagy szokja. :)
A mi védőnőnk szerint most már naponta 2X is lehet neki főzit adni, abból az egyik húsos kell hogy legyen. (Gabuci csak ebédre kap főzeléket.)
Mi már voltunk 3 hónapos korában egy kis kiruccanáson, anyukáméknál Szihalmon, ami 3 órás út, de nagyon jól viselte Gabuci. Most is megyünk hétvégén. :)
Anitah, örülök, hogy alakul Gabuci gyógyulása, látod nem kellett volna idegeskedni.
A kávét köszi, kb. 1 liter esne most jól :-)))
Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!!
Hát igen nemsokára már Boti is együtt nyomul a tesóival én meg csak loholhatok utánuk:)
Mi is csak egy kis Balcsizást tervezünk.Apa munka helye nem is engedné most messzebre.
Fredaszter ha itt jártok össze futhatnánk ha gondolod majd írd meg mikr jöttök és megbeszéljük.:)
Én nem is gondolkodtam hogy lehet e husit adni Botinak és a védőnőnk sem szólt bele.Modjuk nem is igazán tudna újjat mondani.3.gyerek szerintem ezért is bízz rám.Én csak a tejtermékeknél meg a kenyérnél vagyok szigorú amúgy husit már kap Bpti is és imádja.:)
De aranyos! Jó is az ilyen rokon :)
Aztán fotózd ám le az új szerzeméyt!
Sziasztok!
Mi sem tervezünk külföldi nyaralást idén:-(
Pestre megyünk 1 hétre a tesómhoz,(nekem az is izgalmas lesz, sok látnivaló van ott is és nem voltam még túl sokszor) meg egy-egy napra majd Balcsira :-))