2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Igen én is:-( Bírom mikor azzal hencegnek, hogy 4 hónaposan már töltött káposztát evett a gyerek:-((
Amúgy pont tegnap néztem a reggeliben, hogy a mostani szülők mindenben siettetik a gyereket, azt akarják, hogy hamar önálló legyen, az egyik példa az volt, hogy 5-6 hónaposan már itatópohárból igyon, 8 hónaposan már bilire szoktatják az anyukák.
Az én védőnőm elejétől kezdve erőlteti a pohárból ivást, akkor ki siettet...........?
Jaj olyan jó képeket csinál a párod!!! Néztem a honlapját is:)
Apa holnap itthon lesz és már mondtam neki, hogy menézhetnénk mi is ezt a Kopaszi gátat, vagy menjünk ki a Margit szigetre!
Mit adhatott az első gyerekének???? Azért most már van rengeteg kaja amit lehet enni de amúgy nem hiszem, hogy ő négy hónaposan mindent megevett!! Ki tudok akadni az ilyen embereken.
Én úgy vagyok vele, hogy betartok mindent amit evéssel kapcsolatban mond a védőnő, hogy mit mikor ehet. Abból biztos nem lehet baj ha később kap ezt-azt. (pl. kolbászt, ahogy írta a kérdező)
Igen, erről én is hallottam, majd írjátok meg, hogy milyen!
voltunk a Gellért-hegyen sétálni. Elnéztünk előtte a Kopaszi-gátra is, de nem engedtek be, mert velünk avolt a Beakutya :-(
Apa megint nem bírt magával, hozta a fényképezőgépét és min. 80k épet csinált. Nyugi, csak egy párat fogok feltenni belőle :-)))
fogalmam sincs, nekünk még nincs kint annyira, hogy mosni lehessen. de a dm-ben van valami tanuló fogkefe-csomag. a te ujjadra kell ráhúzni és te mosod neki. Én azzal fogom kezdeni. Monstro????
Mert nekem az első gyerekem:) neki meg a második,csak jobban tudja mit lehet meg mit nem:)
Az olyan buzogányos amit most használnánk ha meglenne, mint amilyen BOtinak van:)
mi sehogyse:)) vettemneki fogkefét és most bőszen keresem, emrt fogalmam sincs hová tettem:)
Monstro és Fülöpke: ezeket az ici-pici fogakat hogyan lehet mosni? Már most is kell ugye? (csak, hogy felkészülhessek)
nekem azt mondta a doki, hogy 1 éves koráig minden nap kapjon. Azt követően meg csak októbertól májusig.
Érdekes.......végül miért nem írtál véleményt?
nem tudom, de még az előzőek sem jöttek ki teljesen. Legyen már elég neki még egy kis ideig ez a kettő. Ez is egyszerre jött ki.
:)) Nálam sincs mindíg siker. De azért LÉna általában mindent megeszik. Mivel ugye még nem fűszerezünk így az íz ugyanaz lehet mint nálatok:)
Szofi: áruld már el, hogy csinálod? Amit én főzök az sosem kell Bálintnak:-((
Köszi:-) Az igazság az, hogy mostanában kell majd etetőszék, sport babakocsi, autósülés. Nekünk ez mind sok lett volna, így ajándékba kapunk etetőszéket nagynénémtől, az ülést anyutól, tehát nem lesz anyagi csőd:-))
Ennyi eddig vártam.Lesz ami lesz felébresztem.
Majd este megleslek Titeket!
Ez nem olyan egyszerű,mer amikor fel van ébresztev képes addig üvölteni amíg cicit nem kap.Na most vagy szopizik vagy elmegyünk de üvöltve....
Most mi csináljak???
Boti bealudt de nagyon és menni kéne a nagyokért de nincs szívem felébreszteni.Ja és beis van kakilva...
Hiszti.....
Az nállunk is van egyszerre mind a kettőnek.Boti meg csak nagy szemekkel figyeli az eseményeket és szerintem közben jegyzetel.....
Azóta sem a nagykönyv szerint csinálja a dolgokat:-) Kivétel a hisztikorszakot:-))))) Abban profi. Első szava az volt, hogy NEM!!!! Minden elárul róla szerintem:-)))))
Hát vannak ilyen babák is.Ő extrázott.Ennyi
Nálunk még csak négykézláb van, de az teljesen szabályosan. Már kezdi próbálni félretolni a popsit is. Mászni még nem mászik. A lányom először kúszott, majd felállt, és abból ült le, utána jött a négykézláb és a mászás. Ő borított mindent, ami a nagykönyvben meg van írva:-))))
Fredaszter nagyon klassz az ülés:) Rendes az anyukád, hogy ilyen ajándékot ad:))
További ajánlott fórumok: