2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Szofi, köszönjük szépen! :)) Már nagyon izgatott vagyok, úgy gondoltam 7-8 között elindulunk. Gabuci remélem megint olyan jól viseli majd az utat mint karácsonykor! :)
Onnan is fel fogok nézni, megnézlek Benneteket hogy vagytok, meg próbálom majd nyomon követni az eseményeket, amennyire tudom. :)
Köszönjöm:)
Nagyon jó pihit kívánok nektek Szihalmon! Legyetek óvatosak a hosszú úton! Aztán majd kérünk élménybeszámolót a húsvéti kiruccanásról!
Monstro, szépek a babakocsik, de nekem is a 3. tetszik a legjobban. De szerintem az első sem rossz! :)
Babianyu, várjuk a képet a nyusziról! :) Biztos nagyon édes lehet! Imádom a nyuszikat, olyan kis ártatlanok és puhák! :D Biztos a gyerekek is odáig vannak érte!
Sziasztok Csajok!
Ancsa, nagyon örülök hogy már Andriska is vezet naplót :D, így a Ti mindennapjaitokat is olvashatjuk. Már nálam is a kedvencek közt van! :)
Nagyon szuper a babakocsitok, Andris olyan édes benne! :D
Andrisnak nagyon boldog féléves hófordulót! :D
Babszika, én is elküldtem az üzit. :)
Mivel holnap nem biztos hogy leszek, mégegyszer kívánok itt is Levikének nagyon boldog 7. hófordulót! :)
Olvastam hogy Ti is utaztok, jó utat és pihenést! És persze mindenkinek aki utazik! :))
Calli, örülök hogy megoldódott a zár dolog, így legalább Ti is el tudtok menni otthonról! Ha nem is az anyóshoz, akkor máshova. :)
Fredaszter, megpróbálom megjegyezni hogy 6.-án született Bálint, mert tényleg rossz hogy Te nem vagy a táblázatban. De megjegyzem, az évszámok agyban tárolásában itthon úgyis én vagyok a menő! :))
Szofi, nekem is annyira tetszik hogy Léna mindig mosolyog! Annyira látszik rajta hogy egy kiegyensúlyozott, nyugodt baba! Annyira tüneményes! :)))
Nagyon szépen köszönjük mi is a húsvéti köszöntéseket.
Képzeljétek meg van a nyuszink.Olyan aranyos.az előbb mutattam meg Botinak.Nagyokat vigyorgott rajta.:)
Babszika: Bálintnak 6.-án van a hófordulója:-))
Írtam privit a képfeltöltésről!
Babszika, nekem több ismerősöm a nagyobb bevásárlásait mind Ausztriában-Németországban intézi-autósülés, babakocsi stb. Sokkal olcsóbban jönnek ki-még az utiköltséget bekalkulálva is.
Pl. az általam most vett kocsika kint 100 Euró, az a mostani árfolyammal 26E Ft körül van. Ennyiért újonnan tuti nem kaptam volna meg újonnan-a boltokban azt mondták, ha lenne is bőven 30E felett lenne az ára.
Szóval nézz körül neten aztán bíztasd a nagymamit egy kis vásárlásra :DD
Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, és a velkámot a babás naplóíróktól-remélem, rászolgálunk majd a megelőlegezett bizalomra :DD
A napvédőket a Homasitában vettem. XI. Andor utca.
A miénk Disney Pixar Cars 65*38 cm, meg vettem a hátsó szélvédőre egy sima feketét is.
Lányok még ennyi, hogy ha valakinek lenne pőr perce leírni priviben, hogy a háttér elé hogy tudom odaszerkeszteni a babafotós képet, azt megköszönném!:)
Már megvan az oldal, be is raktam a fotót, de csak a mi gépünkre tudtam lementeni, nem tudom, hogy tegyem a naplóba.
Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a húsvéti üdvözleteket. Sajnos én küldeni nem tudok, mert béna vagyok, és időm sincs, hogy rájöjjek, hogy kell:-((((
Ja és aki gyerekülést akar venni, a Brendonban van most kuponakcióban a Concord hihetetlen jó áron. Tényleg egy biztonságos ülés a tesztek szerint is. A szomszédnak az van, és imádja a kislány.
Ancsa de jó, hogy naplót indítasz. Máris jelöllek.:)Ja, és nagymami megy Németországba egy pár napra lehet, hogy nekem is onnan kéne kocsit hozatnom?!
Csók
Drága anyucik!
Mindenkinek nagyon köszönjük az üdvözlő lapokat és a jeleket!
Mi is nagyon Boldog Húsvétot kívánunk Minden babócának, mamának, papának, nagymaminak és nagypapinak!
A mamiknak sok locsolót, ha szeretik, ha nem akkor keveset és zárjátok jól be az ajtókat!:)
Levi manó és Barbi anyu
Holnap mi is elutazunk. de igyekszem még este jönni hozzátok!
Na vééégre! Nálam is kedvenc már! Már csak Andriska hiányzott a sorból :-) Végre az ő mindennapjairól is tudni fogunk (remélem) :-)
A kocsi szuper!!!
beugratást akartam írni...
Fredaszter, köszi szépen!!! Én már most imádom ezt a kocsit-a réginket meg utáltam, olyan böhöm nehéz és még drága is volt. Kinövi Andris a hordozóját, adom is el.
1200 Ft volt az 1 pár árnyékoló, nem egy egetverő összeg.
Ancsa: olvastam a naplódban, hogy vettél árnyékolót, nagyon jó ötlet nekünk is kéne:-))))
tetszik a babakocsi is:-))