2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
:S
Nagyon pofátlanok...Gondolj bele, ez csak egy ember, rajtad kívül még hány emberrel csinálják meg (GYED, nyugdíj, miegymás)? Szép kis mellékes, és még te vagy a rossz, ha mered kérni azt, ami jogosan téged illet...
Ma megjött a gyedem. A vége ennyi volt: 695 Ft.. mire a postás: így adok, jó? és a vége 600 Ft lett
Erre már azt se tudom mit mondjak, ez így simán a képembe, hogy a 95 forint marad nála? :DD Még jó, hogy olyan gyorsa leszámolta, hogy nem tudtam követni és csak bent tudtam átnézni.
Köszönjük! :)
Én is boldog másfél éves évfordulót kívánok minden babának utólag is és előre is!
sziasztok..
én is boldogságos másfelediket kívánok Nórinak,Odettnek és Lilinek..:)
Sziasztok!
Nóra, Odett és Lili boldog 1,5. évfordulót!
sziasztok..
csak dolgozni megyek,még jövök "haza"...:)
akartam,akartam,de végül nem jutottunk dűlőre,hogy ki mit szeretne..mondjátok,és megcsinálom..
szerintem azokat,akik nem járnak fel vagy nem tagjai már a portálnak,törölni lehetne...
Meezy jó lett a cikked.
Én is írtam véleményt.
Sziasztok!
Jobbulást a betegeknek!
babavárónak a februári holdnaptár
01.31. Nyilas: FIÚ
02.01. ~ 21.h-tól Bak: LÁNY
02.03. ~ 22.h-tól Vízöntő: FIÚ
02.05. ~22.h-tól Halak: LÁNY
02.09. ~8h-tól Kos: FIÚ
02.11. ~3h-tól Bika: LÁNY
02.14. ~0h-tól Ikrek: FIÚ
02.16. ~2h-tól Rák: LÁNY
02.17. ~9h-tól Oroszlán: FIÚ
02.19. ~20:30-tól Szűz: LÁNY
02.23. ~4h-tól Mérleg: FIÚ
02.24. ~15h-tól Skorpió: LÁNY
02.26. ~14h-tól Nyilas: FIÚ
03.01. ~1h-tól Bak: LÁNY
örülök neki :)
jobban futja rezsire, m úgy csináltuk h a számlámról elmegy minden kifizetés, hogy átlátható legyen, mármint amire elég a GYED :) és másra meg apa fizujából költünk :)
sziasztok..
Norci..
de jó,örülj neki..:)én örülök helyetted is....:))
nincs..bár,attól függ..a kutyám tavaly szétrágta a Dalma vadi új medencéjét..az menthetetlen volt..:S
:))
Sziasztok,
a tegnapi aggodalmaitok után félve mondom, hogy én 4000Ft-tal több GYEDet kaptam, mint eddig... Az okát nem tudom - adójóváírást párom veszi igénybe, nem én.
Sőt, én tavaly nem kértem adójóváírást, most azt egy összegben fogjuk visszakapni - lesz új munkalapom a konyhában, yippi :):)
Tök jó!!
Gondolom nálatok nincs gond, ha a gumicsónak v. a felfújható medence kilyukad! :)
nézzétek meg..
sátrakat varrunk,ami kamion beállóként,a nagyobb repülő hangárként,a kisebbek katasztrófa védelmi sátrakkén szolgálnak.de csinálunk dekon kabinokat,életmentő tutajokat és még számtalan mindent..ezeket akkor vetik be,ha katasztrófa történik,be vannak vízvezetékelve,kabinok vannak benne,vízhatlan az egész...
a dekon kabin arra való,hogy ott fertőtlenítik a ruhájukat a katasztrófa védelem emberei,ha vegyi vagy esetleg biológiai fertőzés van..
szeretem és remélem még csinálhatom sokáig...
én vagy varrok vagy ragasztó gépen vagyok,ami a varrás mentén vízhatlanná teszi újra az anyagot...
nem könnyű,de a fizu nem rossz...
nézzetek be hozzánk..:)
Nem mondod?
Én még nem láttam a bérpapírom mert akinél van most síel....
Dalma kapott ma egy zöld bilit..vateráról vettem,1 forintért..:)
tiszta új..
akartuk,hogy pisiljen bele,de a szőnyegre sikerűlt..feltakarítottam,5 perc múlva a másik felére..:)
de azért ment egy kevés a bincibe,és nagyon örült a sok dicséretnek..:)