2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziasztok!
Gratulálok én is nektek! Sok egészséget és boldogságot kívánok!
Gyors szülés volt? Mesélj kicsit, ha van időd...
aztadurvaéletbe...
sajnálom Évi...
sziasztok..
gratulálok nektek,jó egészséget:)))
Sziasztok! Látom sajnos nem olyan nagy már az aktivitás, de én örömmel jelenthetem, hogy 2011. február 3-án éjjel 22:50-kor megszületett Botond 3350 grammal és 54 cm-rel!!!!
Linda! Minden elismerésem,most már látom én is, hogy nem olyan egyszerű 2 picivel! (főleg, hogy alig van korkülönbség)))
Sziasztok!
Szét vet az ideg... Most nagyon gonosz formában vagyok.. Anyum délelőtt majdhogynem sírva hívott fel... Az egyik nő akinek üzlete van ott a faluba pletykálkodik. De az még hagyjám nlenne. Olyan dolgokat.. Tény hogy anyuéknál kikapcsolták a villanyt, Ezt híreszteli is a faluban. Plusz anya viszi aput melózni, és állítólag majdhogynem leér az autó hátulja a földre úgy megvan pakolva!! Meg anyukám a munkahelyéről annyi kaját lop hogy az utcába mindenkinek ő viszi a kaját. NORMÁLIS???? Ha ez olyan fülekbe jut mindkettőjüket kirúgják a munkahelyéről! Ne akarja hogy lemenjek mert rágyújtom a boltot!!!
Sziasztok!
Itt olyan szép idő volt ,hogy délelőtt és délután is kint voltunk 2-2 órát .:)
sziasztok..
itt nálunk olyan gyönyörű idő volt egész nap:)
Jó reggelt mindenkinek.
Itt szépen süt a nap, így egy csomó dolgot terveztem.
Sziasztok!
Itt vagyok én is.
Jó reggelt.
Köszönöm,hát eltengilengi.Próbálok időmhöz mértem minél többet agykontrollozni.Elfoglalni magam.Pár fokkal jobban. :))
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Nyuszogó ,hogy vagy?
6 évig volt nekem is laborgyakorlatom.Találkoztam ez idő alatt jó néhány anyaggal de azért ezeket nem írom a arra a számlára amit az egészségemért tettem hasznosan,az tuti.
A fog dolog meg genetika is zömmel.Szerintem.