2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Én már azt sem tudom ki kicsoda!
:S
Csak egy kérdésre válaszolj:
Írtad a klubba hogy megadod az új nevem annak akit érdekel?
Nem szeretném ha azt gondolnád, hogy én vagyok aki zaklat és ezért inkább kerüllek. Nehogy azt tudd mondani..
Ezért lépek ki a klubból.
Na jó be lehet ám fejezni! Martina most remélem nem azt akarod sugallni mindenkinek, hogy miattam kell távoznod mindenhonnan, mert ez nevetséges!
Röviden a lényeg:
A szeptemberiek klubbjába kérdezték mi van velem mert Kolping óta nem írtam, mire Anitram ja nektek nem szólt? Akinek kell az új neve annak megírom...
És Martina ezt a saját szememmel olvastam! Tudod Katica-bogárkával még tagja voltam a klubbnak! Utána töröltettem magam a moderátorral!
Szofi egyből írt is hogy tényleg én vagyok-e Katica-bogárka?
Írtam Neked egy üzenetet, hogy ezt most miért kellett? Tudod, hogy óvatosnak kell lennem! Mire Te, hogy te ilyet nem írtál és senkinek nem adtad meg!
Ennyi volt az egész, kiléptettelek a naplómból te is a tiédből, de az nagyon gyerekes hogy most az egész hoxát meg mindenkit kiraktál mindenhonnan meg kiléptettél mindenkit meg törlöd magad!
Hagyjuk már!
Igen én vagyok Katica-bogárka most már teszek arra is ha mindenki megtudja, de nehogy már a bolhából elefántot csinálj!
Megsérteném vele Bence anyut. Azt pedig nem szeretném.
Boldog hófordulót a fiúknak!
sziasztok..
Bencének és Olivérnek boldogságos 18.hónapot:)
Ja, amúgy sziasztok!
Mi is nagyon boldogságos hófordulót kívánunk Grétinek! :-***************
Jesszus!
Mi történt???????
Elmondhatnád a klubban ha gondolod!
Ne menj el!
Sziasztok!
Meezy légyszives törölj a táblázatból.
Kilépek a hoxáról és nem szeretném ha maradna valami. Köszönöm.
Szuper!:-)))))))))
Nagyon bíztam benne!:-))
sziasztok..
nem Roni..nem végleg:))
Sziasztok! Hát nekünk nincs láncunk, de mondhatni még szerencsések vagyunk. max hőemelkedés van fogacskánl, de nyűg az olyan hogy akár hisztinek is lehetne nézni.. Szóval én szerencsésnek érzem magam :D Nekünk is most a hátsó 4 rágófog jön egyszerre. örülök is neki...
Mi ma kaptuk volna az oltást de nem adták be. Folyik a nózi meg piros a torok... mag folyt.köv. 2 hét múlva.