2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
micsoda élet volt itt...én meg pont előtte léptem ki, mert előtte neteztem vagy 1 órát, a maradék időt meg angolozással töltöttem. :( pont, amikor itt a nagy tömeg. :)
na, remélem, majd legközelebb...
Meezy!
Gergő még mindig 3 órát alszik. Du. 1 és 4 között. Igaz, ma "csak" 2,5 órát aludt! :) Nagyon szépen beállt ez neki.
Ehhez képest du. gyorsan elfárad és este 20:30-kor már alszik, mint a bunda! :)
ancsa84, Trinitas...
Hogy érintett vagyok, relatív, nem akartam semmi rosszat, csak azért mertem beleszólni, mint írtam, hogy nem legyen olyan, mint a mi fórumunkban, valaki megkattant, hasonló miatt, szó-szót követtett és mire (elmondások alapján) mert ott sem voltam, de mire szerettem volna érdeklődni, hogy mi van, addigra szétbombázták a fórumot, antiram nagyon kedves volt velem, és mivel nekem is nyári volt a babám, mondta, hogy írjak hozzátok, párszor írtam is és nagyon jó volt a társaság. Talány ennyi a közöm, semmi rosszat nem akartam,csak ha van egy jó csapat mindig jön valaki, aki szétcincálja... ennyi, ha bántó lett volna, bocsánat, nem akartam rosszat és valóban gyerekes, hiszen anyukák vagytok! Inkább a babákról beszélgessetek, hisz ők a legfontosabbak :) Szép estét nektek!
Halihó!
Bocs,hogy hirtelen eltűntem du. csak jöttek hozzánk!
Úgy örülök,hogy felpezsdült a fórum!
Meezy!Gréti napi egyszer alszik,1-1,5órát!
És mostanában mindig ordítva kel!Kiborít,mert nemtom miért?!
Én is húzok, mert tényleg mindjárt órám van. További szép napot!
Nyuszmami neked meg minden jót, ha esetleg már nem tudunk addig beszélni! De gyere holnap még! Kitartás, minden rendben lesz!
Hello!
Mijafenefolyik itt? Kiteszem a lábam oszt 3 oldalt teleírtok?
A cukor témáig jutottam el, itt 300 körül van...
mennem kell...
sziasztok..
jó,hogy volt egy kis élet..:)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAndi..
ha nem jönnél esetleg holnap,akkor egy nagy kalappal még egyszer,és majd hívlak,hogy jól vagy:)..
de remélem jössz..:))
sziasztok:))))
Sajnos mennem kell.Lili úgy hallom rosszalkodik!:DDDD Én nemtom kire ütött!
Aztán tessék innentől kezdve sok bejegyzést kreálni.Jó volt végre kicsit nosztalgiázni!
Puszik :)
aha..
nekem anyám most volt 55..nem volt nagy banzáj..de torta fini volt..:)
:)
lemaradtam valamiről?csak nem már te is???:))
A szomszéd vitte el, de már kb. egy órája, úgyhogy lassan érte kell mennem. Bulizik, áthallatszik a mosolya:D
nem volt nagy buli, csak a nagyim volt még ott. Az öcsém éjszakás, nem ivott, én vezettem, úgyhogy józan parti volt. Azért este itthon ittam egy keveset, szigorúan az egészségére:)
Nyussz, nagyon szorítok neked!!!
Ancsa, én ma néztem a cukrot a szomszédban (jó szomszéd)370, nagyon durva....
Petra nekem is 2 órát alszik ebéd után. Este 8-tól reggel kb. 6-ig alszik. Asszem nem panaszkodhatok....
De szupi :)
Szija nagy buli volt nálatok???
szia..
ki volt az?
kicsit az enyémet is vihetné:)