2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
mondjuk egy tanács!
Én mindig minden gyógyszer bevétele előtt elolvasom a tájékoztatót! érdemes...
köszi kérdésed, nem vagyok csúcsformában...
Apumnak meg megcsináltattam az agy CT-t,az szerencsére negatív, most várunk más vizsgáltokra is...
Hát Nelly!
Az eszem megáll...először szerintem a patikában nézd meg tényleg az adagot, hogy mennyit írt rá, aztán lehet vissza kéne menned, nem kéne ezt szó nálkül hagyni...most utána olvastam napi fél tabletta ajánlott pár napig...te mennyit szedtél be?
Szijjasztok!
Sajnos utólag, de annál nagyobb szeretettel kívánok Boldog szülinapot Davidnek!!!!
Sziasztok, Davidnek boldog szülinapot kívánok.
Képzeljétek csajok, tegnap el kellett mennem az ügyeletre, mert begyulladt a mellem, erre egy nálam kb két vével idősebb picsa volt a doki, aki közölte, hogy ez nem mellgyulladás, az nem így néz ki, mert ő már látott eleget. Majd finoman hozzátette, ha gondolom megnézhetem az újszülöttosztályon milyen egy gyulladt mell, mert most van bőven. nem akartam már megkérdezni, hogy ugye most lát először olyan emlőt, amelyik egy éve laktál? Hát még jó hogy nem olyan, mint azoknak akik két napja szültek, eszem megáll. Mindegy, mondtam neki, hogy a gyulladás részét majd megoldom, írjon vmit amitől elapad. Persze ez neki nem volt kielégítő, átküldött az újszülöttosztályra, hogy majd a csecsemősnővér megfej engem géppel. Átmegyek, vár a 20 éves csecsemősnővér, odaültet a mellszívó mellé, ráhelyezi a harangot és vár...mondom neki, hogy ez gy nem fog menni, azért nem fejek 3 hónapja, mert nem tudok. Otthon is megoldhattam volna, ha tudnék fejni, de max kézzel jó erősen rengeteg masszírozás mellett megy csak. megfogja a mellem, azt mondja, hogy el van apadva. Na gondoltam ez sem látott még max 3 napos kismamát. Mindegy. áthívta egy idősebb kollégáját, az is kb velem egyidős volt, de legalább van gyereke, azzal megbeszéltük, hogy masszírozni kinyomkodni stb, szóval teljesen jó volt amit én csináltam nem értem akkor minek küldtek át. És ez még nem minden, az az őrült intelligens dokinő írt fel bromocriptint, csak épp elfelejtette, hogy mennyit lehet, és így egy kicsit túladagolt. tegnap csak az esti adagot vettem be, az 4x-es túladagolás, de ezt az adagot napi 3x írta fel, úgy 12x-es lenne. Az éjjel halálközeli élményben volt részem, hánytam, hallucináltam, remegett az alsó állkapcsom, mint a varrógép, nem kaptam levegőt, fájt a szívem, és a végén már attól féltem, hogy ott döglök meg. Szóval úgy döntöttem ezt azért nem hagyom annyiban, megnézem az ambuláns kezelőlapot, hát szerintetek rá van írva a mannyiség? nincs, de nem baj, visszamegyek a gyógyszertárba és elkérem a receptet, mert ezzz túlzás. És értitek, még mint egy hülyegyereknek a számba rágta, hogy de pontosan kell szedni az adagot 2 hétig. Ezután ha el is olvastam a betegtájékoztatót, beszedem amit kiírt.
Javitottam time!;)
Idözavarban szenvedek most vhogy.
A LISTA:
1. Inci79 június 15. 23:41-kor 1 éves lett Bence Zsolt.
2. Vanet június 21-én 14. 20-kor 1 éves lett Laura.
3. szofi28 június 25-én 15. 16-kor 1 éves lett Laura.
4. zsuzsa74 június 27-én 11. 08-kor 1 éves lett Hanna.
5. Julimami kislánya Maja június 30-án 0:58-kor 1 éves lett.
6. kikki Dorottya nevű kislánya június 30-án lett 1 éves.
7. Lili13 Adrian 1 éves lett július 2-án 16:05-kor.
8. timihugi kisfia, Bertold július 3-án reggel 1 éves lett.
9. Pici04 július 3-án Marcus 1 éves lett 11:17-kor.
10. kkinga78 Dániel Máté Hunor 1 éves lettjúlius 6-án, 12 óra 50 perckor.
11. kutyapocok Hannája július 7-én este 18. 00-kor 1 éves lett.
12. csillu77 Ági 1 éves lett július 8-án 10. 00-kor.
13. martone82 Csengéje július 10-én hajnali 4 óra 50 perckor 1 éves lett!
14. Cashmere Balázs György 1 éves lett július 10-én 10. 25-kor.
15. vuck Boldizsár 1 éves lett július 10-én, 18. 44-kor.
16. Mókicaaaa Gergőkéje július 11-én 9:04-kor 1 éves lett!
17. annelly Zsófia július 12-én 10:53-kor 1 éves lett.
18. R75 Gréti július 14-én 20:43-kor 1 éves lett.
19. gardiedi július 15-én 1 éves lett Sára.
20. magdolna56 Márk július 17-én 00:14-kor 1 éves lett
21. Szurgo július 21-én Áron baba 1 éves lett!
22. Alexa77 július 29-án 12:04-kor 1 éves lett Réka.
23. Sutoczkine augusztus 04-én 17 órakor 1 éves lett Nandija.
24. Bumbu23 augusztus 7-én 10:13-kor 1 éves David Chigozie.
25. Time augusztus 11-én 07:01-kor 1 éves lesz Emma Anna. Meg 2 nap!
Bumbu!
Ne haragudj,de meg futolag szoktam lenni es tegnap nem gratulaltam David születesenapja alkalmabol!
Isten eltesse a Nagyfiut sokaig!
Remelem a buli is jol sikerült.
A LISTA:
1. Inci79 június 15. 23:41-kor 1 éves lett Bence Zsolt.
2. Vanet június 21-én 14. 20-kor 1 éves lett Laura.
3. szofi28 június 25-én 15. 16-kor 1 éves lett Laura.
4. zsuzsa74 június 27-én 11. 08-kor 1 éves lett Hanna.
5. Julimami kislánya Maja június 30-án 0:58-kor 1 éves lett.
6. kikki Dorottya nevű kislánya június 30-án lett 1 éves.
7. Lili13 Adrian 1 éves lett július 2-án 16:05-kor.
8. timihugi kisfia, Bertold július 3-án reggel 1 éves lett.
9. Pici04 július 3-án Marcus 1 éves lett 11:17-kor.
10. kkinga78 Dániel Máté Hunor 1 éves lettjúlius 6-án, 12 óra 50 perckor.
11. kutyapocok Hannája július 7-én este 18. 00-kor 1 éves lett.
12. csillu77 Ági 1 éves lett július 8-án 10. 00-kor.
13. martone82 Csengéje július 10-én hajnali 4 óra 50 perckor 1 éves lett!
14. Cashmere Balázs György 1 éves lett július 10-én 10. 25-kor.
15. vuck Boldizsár 1 éves lett július 10-én, 18. 44-kor.
16. Mókicaaaa Gergőkéje július 11-én 9:04-kor 1 éves lett!
17. annelly Zsófia július 12-én 10:53-kor 1 éves lett.
18. R75 Gréti július 14-én 20:43-kor 1 éves lett.
19. gardiedi július 15-én 1 éves lett Sára.
20. magdolna56 Márk július 17-én 00:14-kor 1 éves lett
21. Szurgo július 21-én Áron baba 1 éves lett!
22. Alexa77 július 29-án 12:04-kor 1 éves lett Réka.
23. Sutoczkine augusztus 04-én 17 órakor 1 éves lett Nandija.
24. Bumbu23 augusztus 7-én 10:13-kor 1 éves David Chigozie.
25. Time augusztus 11-én 07:01-kor 1 éves lesz Emma Anna.Meg 3 nap!
Csillu, én kisgyerek koromban nagyon hányós voltam. Emlékszem, ha anyuval busszal utaztunk, szinte mindig elhasználtunk 1 zacsit:-(. Remélem nem örökletes!!!
Jó nyaralást Nektek a Balcsin!:-)
Szofi, ritkán látunk mostanában. Olvasom a naplódat, hogy Lulu még mindig nem jó étvágyú. Pedig a képeken cseppet sem látszik rajta. Még most is olyan jó kis husi:-)...olyan kis harapnivaló:-)! Bár Te biztos jobban észreveszed, ha nem ilyennek kellene lennie. Egyébként nagyon jók a képeitek!
Remélem egyszer csak egy karikacsapásra megoldódik minden.
Katát is ritkán látom, remélem Áron is már jobban eszik. Kata, ha ráérsz, ugorj be néha kicsit!
Sziasztok Csajok! Köszi a reagálásokat autóban-hányás ügyben. Nem lesz nehéz kideríteni, hogy a szerpentin okozta-e. Legközelebb sokkal lassabban megyünk (bár most sem mentünk gyorsan, amolyan normál tempóban), remélem csak ennyi kell. Igaz, előtte evett is, de ezelőtt sosem volt ez probléma. Másrészt meg elég sokat utazunk kezdetektől fogva mi is, remélem nem most kezdődik el valamiféle "érzékenység". Álmos is volt már Berci, lehet, hogy ahogy Nelly írod, ez a sok minden együtt okozhatta. Majd tudósítok később, hogy alakul a helyzet.
Pici, már meg sem lepődöm, hogy Picikével is történt már hasonló;-). Remélem többször egyikünknél sem fordul elő.
A témához még hozzátartozik, hogy ugye vannak olyan gyerekek, akik képesek olyan szinten felhergelni magukat, hogy hányásig fajul a dolog. Remélem ezt senki nem tapasztalja meg közülünk. Mondjuk Berci sem az a fajta kisgyerek (bár sosem mondhatjuk, hogy nálunk soha). Ez temperamentum kérdése. Ez csak úgy eszembe jutott, mert sokszor olvastam/hallottam már ilyen esetről.
Látom, jó hétvégéje van mindenkinek:-).
Nekünk 3 körül vendégeink lesznek, Csaba régi barátai. Már várom, mert én is nagyon szeretem őket. Velünk hasonló korú pár, 13 éves kamasszal, aki nem jön velük most. Ugye ekkora gyerek már nem jár a szüleivel ilyen programokra;-).
Tenyleg Moki!
Sziveddel mi ujsag?Nem volt azota hasonlo eset?
Apukanak sikerült mar vmi korhazat talalni?
Szio Moki!
Itt vagyok am,csak meg mindig röviden,futolag.
Meg a heten szeretnenk a föbb dolgokat kipakolni,mert dobozok meg böven vannak.:D
Igaz,föleg a pinceben.
Meg vmi iratszekrenyt is kellene venni a dosszieknak es egyeb dolgoknak,mert latszodik,hogy tetöterben laktunk,ezeket a dolgokat korabban kommodban tartottuk.
Holnap irany nezelödni.
Az elöszobaba is kell majd vmi,mert a korabbi nem volt tul stabil es Marcus mar 2x magara döntötte.
Meg vmi balkonbutor sem lenne rossz,mert vegre van az is.
Szoval van meg böven tennivalo,plussz penztarcalapito dolog,a sorrendet majd meglatjuk.;D
Kepeket majd probalok vmikor csinalni,legkesöbb jövö heten,amikor Berci Kispajtasek jönnek hozzank.
Huuu,de hosszu lettem.
Hu, ez a hányós-dolog durva lehetett, Timi, nálunk még sosem fordult elő, bár amennyit Laura eszik, nem is nagyon lenne mit kihánynia!:)
Plusz ő útközben szokott majszolgatni kiflit vagy kukoricapukit, ugyanis ha nem alszik, elég nehezen viseli az egy helyben ücsörgést, így muszáj valamivel lekötni.
Sziasztok, szép napot Nektek, látom mindenki él és virul!:)
Hát kicsit nehezen ment Lulunak ez a visszaszokás az itthoni életbe, ma alszik először a kiságyában napközben, eddig minden nap babakocsizni kellett vele (dehát mivel egyébként nem mentünk le, így legalább megvolt a levegőzés mindkettőnk számára), így semmi időm nem volt netezni.:(
Elég sok idő lesz, mire mindent, mindenkit visszaolvasok, de igyekszem.