Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
18548. annelly
2009. aug. 7. 13:40

Suiasztok!

Timi van olyan gyerek aki nem bírja az utazást, ezt általában idővel kinövik, lehet rá gyógyit kapni, amit utazás előtt kell bevenni. Unokatesómra kb 5 évesen jött rá, és két évig tartott. Többféle oka lehet, pl sokat eszik utazás előtt, vagy ha savasat. De lehet, hogy magát az autózást nem bírja a gyomra hasonlóan mint pl a tengeribetegeknél, ehhez nagyon hamar hozzászokik, és ha megfigyeled pont most alakul ki az egyensúlyérzéke, vagyis mostanság érzékeli komolyabban az autó mozgását. Végül, de nem utólsó sorban lehet pszichikai eredetű, vagyis érzékenyen reagál a környezetváltozásra, magára az utazás tényére, vagy esetleg rossz időben indultatok el, és az nem tetszett neki. ezek a dolgok egyfajta idegességet váltanak ki, amire a gyomor összehúzódásokkal reagál, aztán bumm.

18547. Pici04 (válaszként erre: 18545. - Timihugi)
2009. aug. 7. 13:22

Szio Timi!

Nalunk Marcus 2x hanyt mar az autoban.

1x megusztuk a huzatmosast ,mert akkor magat es fökent engem hanyt le,meg az ajtot.:)

Masodszor bizony huzatmosas is kellett.

Egyiknel sem lett utana beteg es en gyanitom ,hogy egyszer tuletettem,masodszor meg nagyon ugralt az ülesben.

Remelem Nalatok sem lesz komolyabb gond.

18546. csillu77 (válaszként erre: 18545. - Timihugi)
2009. aug. 7. 12:52

Húú, timcsi, ez elég meredek lehetett! Remélem nem lesz ilyen többet. Nálunk egyik gyerek se produkált még rókakomát az autóban, mi se vagyunk hányósak egyáltalán.

Nálunk nyugaton már reggel óta kánikula van, megint itt a nyár. Holnap hajnalban megyünk a gyerekekért a Balatonra! Jó hétvégét mindnekinek!

18545. timihugi
2009. aug. 7. 11:07

Sziasztok! Én is csak most tudok jönni, mert tegnap reggel kiderült, Csabának ma Pesten van dolga. Szóval mindent elintézni otthon, és késő délután már jöttünk is. A hétvégén itt vagyunk Ktarcsán, igaz, mostanában ritkábban jövünk. Képzeljétek, tegnap Berci hányt az autóban, de naggyon durván, jól megijedtünk. Megállás, ruhacsere, majd itt az autósülés huzatot is ki kellett mosni.

Történt már ilyen valakivel?

Bár erősen gyanús, hogy a szerpentin kavarta fel a kis gyomrát, már álmos is volt. Szerencsére betegségnek semmi jele, utána mintha misem történt volna. De azért én jól megijedtem:-(.

Remélem mindenki alakulgat egészség fronton, szép hétvégét!

18544. Mókicaaaa
2009. aug. 6. 21:11

Nah Szijjasztok!Bumbu jobban vagy már? Nellykém hogy állsz?

Pici te is jó lenne, ha jönnél mesélni hogy álltok, Csillu, Szofi, nektek is van mit!!!

Pusszancs Mindenkinek!!!

18543. bumbu23
2009. aug. 5. 23:15

Sziasztok!

Nekem tovabbra is nagyon faj a torkom meg a petefeszkem is.Holnap utan szulinap.Tesomek jonnek.A bulit most csak csaladi korben tartjuk es kb.2-3 het mulva lesz az uj lakasban egy kis zsur.Davidnek megjott az uj babakocsija.Ez egy resze az ajandekanak.Nagyon jo mama mar le is teszteltuk.

Nelly:szuper jok a kepek.Nagyon cuki a kiscsaj.

Timi:mindjart elkuldom az email cimem.

18542. annelly (válaszként erre: 18541. - Csillu77)
2009. aug. 5. 22:56
Csak nem a negyedik babával kapcsolatos??? :D
18541. csillu77
2009. aug. 5. 22:26

Sziasztok!

Szombat éjjel megjöttünk, azóta próbálok magamhoz térni. A nyaralás nagyon jól sikerült, nagyon szép vidéken jártunk, jó volt a társaság, igazán sikerült mindent elfelejteni, kikapcsolódni. Amióta itthon vagyunk, elborítanak a tennivalók, ma este pl. fejembe vettem, hogy elolvasom mind a 14 oldalt, amivel lemaradtam... Most már látom, hogy előbb ragadnak le a szemeim.

Remélem mindenki jól van, készülnek a kistesók ezerrel... Ezzel a témával kapcsolatban elég fura érzéseim vannak, majd legközelebb leírom. Jó éjt!

18540. time
2009. aug. 5. 16:29

Esőőő? Itt csak éjjel volt, s csodás ez a kis lehűlés. Nem 29 fokban főlünk, hanem reggel csak 27 volt a lakásban.

Én is főként olvasóüzemmódban vagyok, követem az eseményeket! ;)

Bendinek mielőbbi gyógyulást!

Nelly, Neked meg szorítok, ahogy szeretnéd, Mókinak meg szintén, csak másképp. :) Jó lenne, ha már valaki megtörtné a "jeget" és újabb babaváró listát kezdenénk.

Megjöttünk a pilis csodás nyaralásból és hétfő óta újra kettecskén vagyunk Emmával napközben, pedig olyan nagyon jóóó volt Apával hármasban egész nap. Lassan készülődünk a szülinapra. Nagyon izgi! :)

18539. annelly
2009. aug. 5. 15:24
Nahát, pedig hétköznap van, az eső is esik, mi történt veletek? Hová letettek lányok?
18538. annelly (válaszként erre: 18531. - Timihugi)
2009. aug. 5. 01:03
A képeken nekünk is van egy napozónk, én babarabruhának hívom:)
18537. annelly
2009. aug. 5. 01:02
Sziasztok, Bumbu jobbulást. Ha épp ráértek és van kedvetek kukk be a naplómba feltöltöttem egy hónapra visszamenőleg (vagy több) képekkel, majdnem terít egy oldalt... aki nem tudja, hogy kell mosni, vagy teregetni, annak mindenképp ajánlom:)
18536. bumbu23
2009. aug. 4. 23:20

Sziasztok!!

Olvasoban vagyok.Kitort rajtam ez a vacak.Faj a torkom meg minden.Ma meg meloztam is igy total k.o vagyok.

Holnap majd probalok irni.

Puszi!

18535. timihugi
2009. aug. 4. 22:31

Azért itt kívánok Picikének boldogságos 13.at. Csúnya lusta vagyok, és nem küldök képecskét...ugye nem baaaaj???

Tudom - vagyis reménykedem - hogy nem;-).

Viszont küldök helyébe naaaagy cuppanósat: CUPP-CUPP!:-)))

18534. timihugi (válaszként erre: 18519. - Bumbu23)
2009. aug. 4. 22:28

Bumbu, jobban vagy? Remélem, nem hatalmasodott el rajtad a nyavalya.

Szoríjjok lakás ügyben!

18533. timihugi (válaszként erre: 18530. - Annelly)
2009. aug. 4. 22:26
Ehhez azért komoly lelki erő kell csajok:-D. Vagy tévedek?
18532. timihugi (válaszként erre: 18526. - Annelly)
2009. aug. 4. 22:25
Hú, Nelly, ez a dolog azért kezd izgalmas lenni;-). Gondolom Neked főleg. Na jó, tudom, ezzel nem kell viccelődni. De mégis olyan jó lenne...meg mégsem. Jajj...de nehéz ez!
18531. timihugi (válaszként erre: 18527. - Mókicaaaa)
2009. aug. 4. 22:23

Móki, remélem nem lesz komoly a dolog! Biztos sűrű lesz a napotok, ha itt jártok, de azért tartsuk talonban egy találka lehetőségét...sosem lehet tudni.

Van pár édes kis "napozónk" - én ezeket így hívom, bár nem azok. Melegben nagyon praktikusak, és olyan jól áll még nekik:-).

Örülök, hogy nincs ellenetekre a havonta köszöntés...hisz úgy sem ez jelzi, hogy "törődünk"-e egymással, nem igaz?

18530. annelly (válaszként erre: 18529. - Mókicaaaa)
2009. aug. 4. 22:05
Nekem is pont ez a programmom, de nem lelkesedek érte:S
18529. Mókicaaaa
2009. aug. 4. 20:48
Szép jó estét!Olyan jól lehűlt a levegő...nah mehetek vasalni...
18528. annelly (válaszként erre: 18527. - Mókicaaaa)
2009. aug. 4. 17:03
Én is teljesen egyetértek. Mondjuk, én eddig is kimaradtam inkább, csak úgy megemlítésszinten foglalkoztam a dologgal. Tudom, hogy csupa jó szándékról szól, de akkor is rengeteg időt igénybe vesz, és az agyunk kpacitását is leterheli észben tartani mindent:) Nem, de komolyan, figyeljétek meg, hogy az 5. gyereknél:D már rendesen gondolkozni kell majd, ha vki megkérdezi hány hónapos:)
18527. Mókicaaaa
2009. aug. 4. 15:08

Szijjasztok!

Kivel mizujs? Kaptam időpontot szept. 14-re a Szívklinikára...remélem nem mondja a doki,hogy ismét gyógszer...:-(

Pici hogy álltok?

Bendikém jobban van már?

Timcsi édes Bercikén az a csíkos szerkó!

Teljesen egyetértek a bejegyzéseddel, ezt én is akartam majd írni, hogy mostmár talán nincs jelentősége a hófordulóknak...mostmár az évek jönnek...bánatomra.. :-((

18526. annelly
2009. aug. 4. 09:35

Sziasztok!

Jelentem élek még, Veszprémben voltunk apósom szülinapját ünnepeltük. Kívánósság megmaradt, bár lehet, hogy csak pszichológia... rosszullét kezd korlátozódni, de minden reggel rajtam van, még 6 napig kell megjönnie. Gyógypuszikat köszönöm. Na hát kedves Boglárka, nem is tudtam, és őszintén szólva, annyira megszoktam a Mókit, hogy nem is gondolkoztam rajta, teljesen meglepett. Ettől függetlenül, akkor fogadd köszöntésem. Martone, sajnálom, ami a kisfiaddal történt, remélem mihamarabb kigyógyul belőle, és el is felejtitek ezt az egészet.

Óriáspuszi mindenkinek

18525. Mókicaaaa
2009. aug. 3. 21:17
Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
18524. Mókicaaaa
2009. aug. 3. 20:26

Nah jól van!

Örülök, hogy Bendike jobban van!!!

Sok puszi még mindig a kis kobakjára!

18523. martone
2009. aug. 3. 20:01

Mindenkinek köszönöm a ránk gondolást és a drukkolást! Már koránt sem olyan duzzadt az arca mint tegnap. Remélem holnapra talán alig látszik már. Persze lehet hogy most sem olyan szembetűnő annak aki nem ismerte előtte... a szép szabályos kis pofiját. A szemei még mindig olyan duzzadtak, nyomja őket kicsit a víz és olyan furcsán állnak... :( de már nem sok kell és újra a régi lesz!

Mindenkinek sok-sok kitartást a gyerkőcökhöz, a munkához, költözéshez, a rendetlenkedő vérnyomáshoz... stb!

18522. Mókicaaaa
2009. aug. 3. 10:49
Tényleg mi lett a múltkori vérzéseddel? elmentél dokihoz?
18521. Mókicaaaa (válaszként erre: 18519. - Bumbu23)
2009. aug. 3. 10:48
megy a drukk!!!!
18520. Mókicaaaa (válaszként erre: 18519. - Bumbu23)
2009. aug. 3. 10:48
Helló-helló...de elszeretnénk költözni, csak egyrészt a váláság óta pang az ingatlanpiac, másrészt mostmár csak családiba megyünk, ha elköltözünk, ahhoz meg kell még gyűjteni egy pár millát...
18519. bumbu23
2009. aug. 3. 10:44

Sziasztok!!!

Moki:en is nagyon szarul aludtam.Nagyon megfaztam.csak tudnam hol?Valoban jol megjartatok ezzel a lakassal.Nem akartok elkoltozni ha ennyi bosszusaggal jar?

Pici:en szeretek koltozni.Tegnap elhajtottunk a haz elott.Felujitas alatt all.Mindent kicserelnek.A padlo is fel van szedve.A kornyek jo.Csak szoritsatok, 17-e elott kesz legyen mert itt addg kell kikoltozni.

❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook