2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudja esetleg vki ,hogy a cukor molyosodhat-e?
Tudom,hülye kerdes.
okéka!
Gyönyörű volt a rózsád!!!
Sziasztok!
Na most vagyok bajban, nem tudom, kinek mit akartam írni!:-S
Móki, a buláta Rékának nagyon bejött és tuti nem fullad bele, nagyon gyorsan olvad a szájában. Ugyanígy a hipp babakeksz.
Csillu, egyik barátnőm kisfiával is ment a kínlódás szobatisztaság-ügyben, majd két és fél éves korában egy Thomas gőzmozdony megoldotta a dolgot. Azt ígértek ugyanis neki, ha 3 napig bilibe kakil. Mire észbekapott, szobatiszta volt.:-))
Time, jobbulást!
Ha eszembe jut, mit akartam még, majd jövök.:-)
Szerintem először csak ne turmixold annyira a rendes ételét.. én így kezdeném ha nem a darabossal kezdtük volna..:)
Aztán van kölesgolyó.. azonnal mállik szét a szájban..
Vagy mondjuk kiflicsücsökkel..;D Azt csak áztatja úgyis először...
Sziasztok! Csak egy gyors bekukk, szárad a felmosás... Holnap jönnek a szüleim ebédre, egész nap nyüzsgök, ha megjön Anna az oviból, francia krémest fogunk sütni!
szofi, ilyenkor az ínyükkel is tudnak rágni a picik, nekünk is csak két és fél pici fogunk van és Ági remekül pusztítja a darabosat is. Persze csak puhákat, krumplit, rizst, banánt, meg ami az almában egyben marad.
bumbu, erre gondoltam, köszönöm, hogy megkerested. Őszintén szólva minden tiszteletem azé, aki erre képes.
Gratula a kisfiadhoz, nem semmi, mekkora és milyen ügyes a problémák ellenére!
nelly, Laci fiamnál a kakilással van defekt, egész addig szépen ment minden, amíg arra nem próbáltam rávenni, hogy a nagydolog is a bilibe menjen. Ő úgy szeret, hogy elvonul valahová és nyugiban végzi a dolgát, arra meg nem hajlandó, hogy bilivel menjen... Ha meg leveszem a pelust, nem izgatja, ha 77x becsorog, viszont ősszel-télen képtelen vagyok ilyen sebességgel mosni meg szárítani. Persze, nem tagadom, az én lustaságom is, amikor nem ment, azt mondtuk, hogy ok, ne erőltessük, inkább sikerélménye legyen, de ez nem vezet semmire idáig.
Anna ekkora korában már rég szobatiszta volt, pedig nála se ment egyszerűen. De biztos bennem is van hiba. :-P
Ez az eldobható bili mekkora ötlet! :) Jó volt olvasni ezt a sokféle véleményt a biliztetésről. Én még várok vele egy ideig, s majd ahogy érzem. Ez eddig bevált! ;) Apa már vett nagyon szép zöld Ikeás bilit, s büszkén hazavonatozott vele. :))
Nálunk is a pépes kaja a menő. Húst még nem adtam, valahogy nem bírom elkezdeni, de majd lassan.
Csajok, miért kell az a járássegítő?
Ez az első betegség engem jobban megvisel egyelőre, mint Emmát. Ő a köhögések tüsszögések mellett is vidám, nagyokat nevetgél. Kivéve mikor óránként szívom az orrát. :(
sziasztok!
Járássegítő-szerűséget mi is kaptunk nemrég, de elég labilis (szerintem később is csak nagykorú felügyelete mellett lesz ajánlott a használata:), és Lulu nem is tudja még arra használni, amire kéne, csak a készségfejlesztő részét...
Nálunk még inkább a pépes hami a menő, azzal a két mini foggal, ami Laurának van, inkább nem kockáztatnék nagyobb falatokat.
Tegnap talalkoztam ket magyar csajjal meg a baboikkal.Olyan edik voltak a gyerekek.Nagyjabol egy korosztaly.Egyre elvezhetobb ahogy a kis ertelmuk kinyilik.Igaz David megcsak 7honapos mult,de az ertelmi szintje messze meghalad egy egy eveset.Asulyarol nem is beszelek:-)Tegnap mazsaltunk 10.2 kg.Es majdnem 80 cm.:-)
Alexa:nekunk van olyan jaras segitonk.FP.David is nagyon huzza fel magat kapaszkodik mindenbe.Viszont en meg nem szeretnem ha allna.Elobb legyen rendbe teljesen a labiko.Nem orulnek ha helytelenul tanulna meg jarni.Viszont a tesom szerint nagyon balesetveszelyes ez a jarassegito.Legalabbis ez ami nekunk van nagyon ingatag.Csodalkozom, hogy erre az FP nevet adta.
Jo reggelt!
Alexa:hat gondolhatod nekunk milyen meredeknek tunt miutan megszultunk es a csajszi irta, hogy az ujszulott pelus nelkul van.Mara mar en megszoktam a gondolatot.En nem tudnam csinalni az biztos.De minden tiszteletem az ove.Ebben sem vagyunk egyformak es ez igy van jol.
Anelly:en nem gondolnam, hogy rossz az elkepzelesed a biliztetesrol.Szerintem ez is hasonlo dolog lehet mint a bababeszed.Csak az anya tudja jobban ertelmezni a baba jeleit.Ha Te igy latod es mukodik a dolog akkor miert ne?
amúgy sziasztok.
nem kell á azt gondolni, hogy én vagyok gonosz és szigorú anyuka, aki aztán eldöntötte, hogy így lesz, és nem érdekli semmi. Azért a gyereknek is vannak jelzései. És úgy vettem észre, tetszik neki, ha száraz marad a pelus, olyannyira, hogy ma pl, még reggel 6 óta nem ment be semmi. Sőt, elkezdett sírni nagyon...és nézte a bilit...ráültettem és kakált egyet. és közben vigyorog, tehát örül. Akkor nem csinálok vele tuliképp rosszat szerintem.
hol lehet kapni olyan papírbilit? és milyen néven fut?
azt amúgy nem értem, miért nem veszed ki alóla a pelust? Szerintem lenne olyan kényelmetlen neki, ha maga alá csinál, hogy motiválná a bilihasználatra.