2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Time, mivel én "kódolva" vagyok a porszívós ellen, ez azért van, mert a sógornőm majdnem kinyírta előttem az Emma babáját, és én ott akkor megfogadtam, hogy SOHA, persze ezt soha ne mondd tudom, mert ha nem működne az elemes, tuti vennék. De eddig Bazsának nem volt még olyan "durva", hogy nem bírtunk volna vele. Az tuti, hogy a porszívós sokkal hatékonyabb, de számomra drasztikus.:( És Bencénél sem kellett, akkor még normálisan működtek azok az ezer forintosok is.. most is azzal kezdtem, de nálunk is ment a kukába.
Gyógyulást a sok betegnek!
Lili, nálunk ez a kétszemélyes dolog nem menne, egész nap szinte egyedül vagyok Emmával. Mi a gondod a porszívós változattal? Hangos az igaz, de nagyon hatékony. Próbáltam a NUK kézijét, semmit sem ér, csak kidobtam érte egy ezrest. Aztán próbáltam szájjal a szívókát szívni, de akkor meg nem tudom elég jól lefogni, szóval ez se megy. Marad a porszívó. Ha jól emlékszem Cash vett valami elemeset. Az milyen?
Bumbu, Time, nektek is jobbulast!
Sajna nekunk utazokepes es fertozesmentes allapotba kene kerulnunk pentekre, nem tudom mi lesz, a repjegyeket tul draga elvesziteni...
Time, az orrszivot mar itthon vettem, Otrivin a neve.. szivofej a vege aztan egy cso, azon egy vekonyabb cso es a felnott szajaval szivja (kozben persze van szivacs, hogy ne jojjon keresztul a szamba a cucc). Csak velemenynek irom, hogy a porszivos megoldas nekem nem tetszik. Amit vettem eddig bevalt, igy is ordit vegig sajna es ketszemelyes a muvelet...
Timih;sajnalom Berciket.Jobbulast neki es kitartast neked.
Sajnos nalunk is lazasan telenek a napok.38.2-re beallt es nem igen akart onnan mozdulni a homero higanyszala.:-(Nalunk azt hiszem egyertelmuen a ket szemfog okoza ezt a lazas allapotot.En is kicsit odavoltam mert meg sosem volt beteg ez a kis huncut.Talan matol mar azt mondhatom jobb mert lement 37.2-re.Szoval csak pozitivan!
MInden kis betegnek jobbulast,szuloknek kitartast!
Sziasztok!!
Probalok gyorsan reagalni par dologra.
Alexa:gratula a kis Rekanak.Nagyon ugyio a kiscsaj ha mar magatol is sikerul neki.Nalunk a kis micimackour csak kapaszkodva tud.HIaba a pocakja az visszanyomja.:-)
Time:jobbulast Emmanak.Az antibio meg neha sajnos elengedhetetlen.
Csillu:gratula Aginak is.Elhiszam a tesoknak milyen furi lehet, hogy van egy "kistolvaj" aki elcseni a dolgaikat.
Pici;en is talalkoztam egy molylepkevel valameyik nap.Meg nem sikerult rajonni, honnan jott a kis galad.
pill.folyt.kov.
Szijjasztok!
Jobbulást a kis betegeskedőknek!!!!
Köszi.Mi is probalunk pozitivan gondolkodni.Csak ......
Amugy remelem az Apjara üt es nem örökli a hajlamot.
Szia!
A doki azt mondta,hogy jo lenne,ha nyirokcsomo "szürte" volna meg a fertözest,gyulladast,ha az volt.Ha ez igy van,akkor 1-2 het mire visszaall rendes allapotaba,de mas is lehet,illetve a nyirokcsomo mas megbetegedese.
A gond,hogy Tesomnak csecsemökoraban volt problemaja es el kellett tavolitani sok nyirokcsomot. Meg joindulatu volt ugyan az elvaltozasa,de a dokik ugy lattak jonak,ha megmütik.
Sziasztok! Köszönöm Mindenkinek a gyógyulásos üzit, úgy tűnik, már hatnak is:-).
Druszáméknak én is mihamarabbi gyógyulást...azt hiszem most mi is megtudtuk, milyen a beteg baba-mama helyzet. Nem elsők vagyunk ebben, és sajnos nem is az utolsók. De semmi nem tart örökké, túl leszzünk egyszer csak rajta.
Sziasztok Lanyok!
Mi ma delelött dokinal voltunk,mert Marcus füle mögött tegnap felfedeztünk egy csomot.
Mivel penteken folyt az orra es kicsi höemelkedese is volt,lehet,hogy ez a fertözes következmenye,de minden tiszta volt,igy nem kapott gyogyszert.
Ha nem tünik el a csomo 1-2 heten belül,akkor sajnos tovabbi kivizsgalasok varnak rank.
Remelem erre mar nem lesz szükseg.
Jövök később még válaszolni a jókívánságokra, nagyon jól estek, és jó lenne, ha soha sem kellene megtudni, milyen egy beteg baba. Mintha most délután kicsit javulna...talán átbillenünk már a túloldalra...de még nem merem elkiabálni.
Süssön a nap nálatok is!:-)
Ne haragudjatok Csajok, nem itt akartam, csak így sikeredett.
Viszont a reggel és délelőtt folyamán kaptam olyan levelet/leveleket, és telefonhívást is, ami után átértékeltem a dolgokat.
Köszönöm Andi, hogy megmentettél Minket!
És a szívemben most is szeretet van, ahogy eddig is:-)!
Köszi Mindenkinek a gyógykívánságokat!!! Remélem, lassan hatni kezdenek. Betegen beteg babát ápolni egész nap egyedül, tegnap ez volt, na ez minden eddigit überelt, pedig nem nem is vagyok úgy igazán betegek.
Nekem az ortopédus mondta, hogy ha Emma elkezd majd járni ne segítsek neki, mert az én derekam fog rámenni, tud ő majd egyedül is, ha ott lesz az ideje. Persze ezt gondolom, nem könnyű kivárni, mikor annyira örül és büszke az ember, hogy megy a babája.
Valami gond van a gépünkkel annyira lassú, hogy mire a dominónál bejön az akukció, már el is felejtem, milyenet is kell néznem. Így alig tudok valamit olvasni, de azért igyekszem.
Milyen konfliktus van itt újra? Nem összeveszni itt!!! Irgum-burgum!
Szegény Bercike!
Most nézem csak a képeket, nagyon látszik rajta, hogy le van törve!:(
Millió gyógypuszi Nektek Timcsi, vigyázzatok magatokra!