2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Érdekes kis "klikkek", igaz? A mamimamisok a MT-osok is, igaz?? Én is regisztráltam régebben, de még nem írtam oda.
Bébiétel ügyben "tapasztalatlan" vagyok..;D
Tesóprojekt még nem megy, csak gondolatban. :)
A másik kör: eddig csak nagyon tudatos, konkrétan a mamamis körökben hallottam a Pedipedről, pedig a környékembeli anyukák is tudatosak, de nekik a Siesta adja meg a biztonságot.
Holnapra spenótkóstolást terveztem Emmának, erre mit látok a HIPP-es spenót-burgonya összetevői között? Tejszínt és tejport!!! Na köszönöm, mindez 6 hónaposoknak! Mikor megvettem erre nem is figyeltem a fene vigye el, vagy mindegyikben van?
mi is tecsózoknikban nyomulunk (rózsaszín), szerencsére Lulu nem szedi le, jól viseli...
cetli-téma nálunk is menő, és azon kívül minden, ami a mi kezünkben van, így már újságot olvasni sem tudok Laura jelenlétében...
Pici: hol van az netes lehetoseg a harmadaert? Johet priviben is, ha lehet, koszi!
Nalunk is cimke, palack, popsitorlos zacsi, minden zacsi es ujabban az asztalterito es minden bogre, amibol iszunk, mert o is csak poharbol iszik...
;D
Bazsa is leszedi néha, de nem jellemző hála..:)
Nálunk is nagy a sikere..meg a bilétáknak:) De most éppen a virágföldre készül rákapni..;) Mondom, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, és akkor rám figyel és elfelejti az eredeti szándékot.:) Szerintem ez nem fog mindig működni..;D
Hát nagyon sok császár lett, de nem csak itt, hanem úgy általában. Én láttam valahol egy kimutatást, hihetetlenek voltak a 10 évvel ezelőtti és mostani adatok.
De jó Time, hogy már ennyire megy nálatok a babaprojekt..:)
Zokni??? S hogy marad meg a lábukon? Nálunk Emma rögtön leszedi, így csak harisnyázunk, de nem tudom, mi lesz, ha már ahhoz meleg lesz. Vagy akkor már talán nem fogja ennyire érdekelni a lába.
Nálam visszatért a Hoxa gyorsasága, azért vagyok ilyen aktív. ;)
Ja-ja, a másik nagy kedvenc a Pediped valóban, csak az más körökben. ;)
Bizony, engem is sokszor megdöbbent, mennyien lettünk császárosok itt a fórumon. Igaz, van azért két otthonszülőnk is, s olyanok pedig nincsenek is más fórumokban. No ezt szépen egymás mellé tettem, pedig nem egymás ellentétei, hanem azért mégis a két véglet, csak a császárt általában nem választja az ember... Tényleg, Ti a dolog feldolgozásával hogy álltok? Már egyáltalán, ha lehet ilyet kérdezni... Én igyekszem elfogadni, s nem is gondolni rá. S mivel a következő baba, jó lenne, ha minél hamarabb jönne, így szoktatom magam a gondolathoz, hogy nagy valószínűséggel a korom, meg a kicsi idő miatt az is császár lesz.
Emma épp nagyon dolgozik: A kanapé ágyneműtárolójának két rése van, ahol ki lehet húzni. Odabent csücsülnek a vendégpaplanok zacskóban. Erre a kisasszony benyúl a résen, s húzza ki a zacskót egyenesen a szájába. Teszek oda egy-két pelust, de semmit sem ér, kiveszi és addig kotorászik kis óvatosan, míg meg nem találja az áhított zacsit. Mennyire meg vannak zakkanva a babák a zacsikért! A másik kedvenc az ásványvizes palack. :)
Szívesen!:)
Mi fehéret szoktunk venni, vastag és "tapadós" is az alja..:)
Sziasztok Lanyok!
En cipö ügyben mar korabban is probaltam tajekozodni a neten.Vegül a dokinkat is megkerdeztem es Ö a Pedipedet ajanlotta.Marcus mar javaban abban "nyomul".:)
Amugy nagy szerencsenk volt ,mert a neten vetteük meg az eredeti ar harmadaert.
A gyerekcipök tenyleg nagyon dragak.Amiota Marcus van,megallapitottuk,hogy iszonyu nagy üzlet a "babaüzlet".
Sajnos.
Aranyosak nagyon, de én "mezítlábas" gondolkodású vagyok, és ehhez a Pediped van a legközelebb.:) Úgy értem a mellett, hogy szépek, egészségesek is.
De ez is a sokadik olyan téma már, ahol megoszlanak a vélemények.:)
Megjottunk.Kellett egy kis penzt hazakuldeni.Szegeny anyumnak van egy Beagle kutyusa.Pentek ota lemerevedett a hatso ket laba.Most injekciora hordjak de valoszinuleg megkell muteni.2 eves csak es allitolag porckorong serve van.Ha a mutet sem hasznal akkor altatas lesz.:-(Anyukamnak ez akutya az elete.Remelem megmarad a kis bloki.
Nem is tudtam, hogy ilyen sokan voltunk csaszarosok.Erdekes azert regen ennyi csaszar nem volt.
Ugy latszik nekunk valami csoda NUK jutott.:-)en maximalisan tudom hasznalni.Mielott beleteszem az orraba kinyomom belole a levegot.Igy vakum keletkeik.Sokszor nyomok rajta aprokat es gyonyoruen kiszipkaz minden trutyot.Huhh ma aztan vanak temaim.Egyik undoritobb mint a masik.:-)sorry
Nézd Nelly:
746-os bejegyzés.. nekünk ez van.. ez zárt, és mondom.. nem téli, de vastag eléggé.
Hát ha most hirtelen járni kezdene, nem tudom milyet vennék, ezen még nem gondolkoztam. Egy-két lépést engedélyezek én még neki, ugyanis nem bír többet a derekam ;D, meg nem nagyon akarom járatni egyelőre.