2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szia!
Gratulalok a Növerednek!
A mi Babaink mar tavaly születtek.Szerintem az ideiek forumjahoz a Tesod siman csatlakozhat.;)
A "sorstarsak" varjak az idei Babasokat.
Sziasztok!
Tegnap adtam elöször baranyhust Marcusnak.Bepöttyösödött.:(
Jo ideig nem kap meg azt hiszem.Az üvegre 8 honapos kortol volt rairva.Sebaj.Kihagyjuk.
Igaz én nem várok babát!!!De a nővérem igen!!!ő most július 04-re várja!
Nálunk most a buláta a menő. Réka csak úgy pusztítja. :-)
Zsófi imádta, először csak a felét akartam odaadni neki, de hisztizett a maradékért, kb 10 perc alatt bepuszilta:)
én pont tegnap vettem egy üveg ugyanilyet Laurának kóstolóba, de nem tudom mit fog szólni az ízesítéshez, mert eddig csak natúr dolgokat kapott, lehet még várok vele...
Ja Móki! Zsófi most nyomott be egy üveg spenótot, mi mindig univert veszünk, és egyik termékükben sincs, glutén, tej vagy tejszármazék, tartósító, cukor, esterséges cucc...a spenót tartalmaz: spenót, pulykamell, kukoricapehely, rizskeményítő, só, fokhagymapor...szerintem lesd meg, néha kell az üveges
Szerintem az állatkert max azért veszélyes mert még hideg van ahhoz, hogy egy kis Mazsi olyan sok időt töltsön a szabadban, és félő, hogy megfázik. És alátámasztom Alexa elméletét, miszerint zárt légtérben sok ember között előfordul jobban. Én mégis tropicariumban vittem Zsófit...mentségemre legyen, hogy hétköznap délelőtt mentünk, így nem fenyegetett az a veszély hogy sok emberrel leszek egy légtérben, másrészt itt a levegőre nagyon oda kell figyelni, hogy kellőképp meleg legyen, de mégis sok oxigén legyen benne, meg a páratart stb. szóval biztos vok benne, hogy nem szállingóznak a bacik egy hétig a tropi levegőjében:)
A múltkor csak szuri utáni szokásos lábadozás volt, ez most valami vírus, de úgy tűnik megússzuk egy kis pópival. Hálistennek gyógyit sem írt fel, csak c vitamin cseppekben, meg 2 fajta orrcsepp, az egyik nasivin, a másik antibiotikum tartalmú szemcsepp, de orrba kell lőni. Még mindig jobb, mint ha tömény ab-t szedne. A legrosszabb az egészben, az, ahogy tiltakozik. És persze én vagyok a főgonosz, hogy mindig kínzom.
A majmok nagyon tetszettek neki, a papagájokat még nem vette észre, de a sláger az a naaaagy rája volt, no meg a cápák:)
Csajok, én úúúgy bevásároltam a Rékának! Eleve már tegnap vettem neki dolgokat (kis ruhát, nadrágot) az újonnan nyílt bev. kp. egyik boltjában, most meg visszamentünk délelőtt, mert megbántam, hogy nem vettem meg neki az egyik kis dzsekit. Mivel ma közel sem voltak annyian, mint tegnap a megnyitó alkalmával, így sokkal jobban körül tudtam nézni. Az eredmény: Réka megint gazdagabb lett egy nadrággal, egy nyári ruhácskával és két pulcsival, én pedig egy klassz toppal!:-)
Julimamit sajnálom, de nem értem... Remélem, azért minden rendben vele.
Nincs konkrét infóm, de: a bacik olyan helyeken vannak sokan, ahol zárt légtérben sok ember előfordul. Az állatkert egyrészt nyitott, másrészt rendben tartott állatok vannak, harmadrészt az állatok kórokozói nem igazán hatnak az emberre. Szóval szerintem több baja lehet a kicsiknek a tropikáriumban, vagy egy sima bevásárlóközpontban, mint az állatkertben.
Pont azt teszem, amit te: odabújok!:-)
engem max a rossz idő tántorítana el az állatkerttől, nem hiszem, hogy veszélyes baciktól kéne félni, vagy mégis? ha valakinek van konkrét infoja, most már én is kíváncsi lettem.
jaj, én egyáltalán nem így gondoltam, és ne haragudj a megjegyzésemért, csak annyira rossz olvasni... főleg miattad, mert tudom, nem vagy az a kiakadós fajta... a megjegyzésem nem is konkrétan neked szólt.
én pont ezért nem szeretem a priviket, mert az esetek nagy részében azért íródnak, hogy egy 3. személy ne értesüljön róluk, persze az más dolog, ha a privit csak az illetőnek szánom.
nem arra céloztam, hogy julimami miattunk ment el, az egy külön gondolat akart lenni...
én spec nagyon szeretek itt lenni (már amikor van időm) ugyanis szerintem már mindenkitől tanultam valamit, és ezért hálás is vagyok!
tőled is , Timi, és a lelkemben el is raktároztam a bíztató soraidat.:)
Kepzeljetek!
A hetvegen szerettem volna elmenni az allatkertbe Marcussal,de Apa szerint meg veszelyes lehet ,mert egy csomo idegen,esetleg veszelyes baci van es szerinte meg korai emiatt.
Igy marad a Tropicariumhoz hasonlo vmi.Majd meglatjuk.
Szerintetek is korai,illetve veszelyes lehet az allatkert?
Szio Timi!
Julimami szerintem nem miattatok törölte magat.
Nem tartom valoszinünek,hogy Valakit zavarnal a forumon.
Szovaltasok ugyan voltak az utobbi idöben es tenyleg majdnem "kihaltunk" neha,de remelem ez is rendezödik.:)
Szia annelly!
Ti most nemreg gyogyultatok meg nem?
Szegeny Zsofi,remelem hamar meggyogyul.
jajjj...ez de ismerős! Annyi különbséggel, hogy Bercinek azért volt egy-két fáradtabb napja. De már a régi ilyen téren:-D...hála!
van valami jó módszered/ötleted??:-)
Jobbulást Nektek is! Már vége lehetne ennek a betegségmizériának! Tropicarium nagyon klassz, már mi is voltunk...de még Berci nélkül. Legközelebb csakis Vele:-). Selyem majmokat és papagájokat nem akart Zsófi hazahozni? ;-)
Köszönjük, a kitartásra télleg szükség van, mert ez őt nem viseli meg, én viszont nem alszok éjjel, hogy nózit tisztítsak, álmában ui tűri, nappal meg olyan aktív mint a kisördög...ergó zombulok
Helló lányok! Julimaminak nincs köze a dolgunkhoz, ebben biztos vagyok. Legalábbis nekem nincs tudomásom róla. Tényleg nagyon sajnálom, ha rossz hangulatot okoztam, de valahogy ki kellett írnom az érzéseimet. Ezt pedig a naplómban tettem - kivéve az itteni 1 db hsz-emet, tényleg ne haragudjatok érte, de ezt akkor is írtam. Bár a naplójába ugye mindenki azt ír, amit akar, nem érzem, hogy "alpáriul" tettem volna. Itt pedig a fórumon nem emlékszem, hogy valakivel is "szóváltásba" keveredtem volna, számomra ez volt az első és az utolsó alkalom. Ha valaki mégis másként gondolja, vagy bántóan viselkedtem Vele, mondja nyugodtan, akár itt, akár priviben, nem szeretnék elvarratlan szálakat. És főleg nem szeretnék olyan helyen lenni, ahol azt érzem, hogy nem szeretnek. Ha renitensnek tartotok, nem zavarlak Titeket, mégha ez egy nyilvános fórum is. De sajnos sokszor két tűz közé kerültem, nem volt könnyű a helyzetem.
:(((((((((( jobbulást Zsófi babának, neked meg kitartás!
nem vagyok megfázva, viszont ma minden ellenünk van, apukám vidékre utazott munkaügyben, így duplán nincs autó. én meg bkv-zni nem fogok, főleg nem ilyen hidegben, bár már gondoltam, hogy egyszer azt is ki kéne próbálni...:) persze csakis lapos platós buszon, arra még talán fel tudnék szállni... én épp egykezezek, ölben alvás van, ha letenném, tutira felébredne, legalább neki legyen jó napja!:)
Sziasztok!
Minket úgy elkapott a takonykór, nem tudunk szabadulni tőle, és úgy veszem észre egyre nehezebben oldódik. Szegénykém alig kap levegőt. Most meg mennem kell szopizni, mert rácuppant a könyökömre:)
Ajaj!Menni kell,mert kaka van.:)
Kesöbb jövök.
Tenyleg.Szofi!Lesz uszoda?
Nem vagy nagyon megfazva?
Ez tenyleg igy van.Vadidegen emberkent kezdtük es "vegigcsinaltuk"együtt a babavarast.
Azert ez fura,eppen a Ferjemmel beszelgettünk erröl.
További ajánlott fórumok: