2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Köszi Pici! Jól esik.
Csajok, nekem nehogy törölje magát valaki miattam itt a fórumon:-)! Ennyit nem ér az egész!
Lanyok!
Tenyleg igaz,hogy lemondott Gyurcsany?
A süllyedö hajot elhagyja?
Sziasztok!
Julcsin kívül törölte még magát valaki, mert mindenki odaírja név szerint, s hogy a többiek.... én is sajnálom, remélem visszajön...
nem tudom mi az oka, de egy horror volt az éjszakánk...hiszti a köbön hajnali kettőig. Játszani szeretett volna a drágám, de hát a csúnya gonosz anya nem engedte...és altani mertem..ezen teljesen kiakadt, még sosem csinált ekkora ramazurit...remélem nem csinál rendszert belőle, mert csak szegénykémnek lesz rosszabb, az éjjeli alvásból sajnos nem engedek.
Sziasztok lanyok!
Udv az uj embereknek.:-)Julimami es akik toroltek, sajnalom.
Itt hihetetlenul jo ido van egesz heten.Igy valoban egesznap uton vagyunk.
Babakocsi:en is most tervezem lecserelni ezt a bohom jarganyt.Veszek valami jo kis konnyu szerkezetet amivel nem kell megszakadni ha hegyet maszunk.
Szofi;azt a kismocit mi is halalra kerestuk itt.Aztan nem lehetet kapni.Helyette mindenfele flancos tipust arultak.Vegul egy magyar par hozott egyet kocsival.Mi azt megorokoltuk.Igy ha David teljesen helyre jon akkor mar kint varja a garazsban a moci.:-)
Rebeka:ezek a mozgasok meg valoban nincsenek kifinomulva.Nalunk is David huzza a hajamat,csipked stb.. de ezeket mind szeretetbol.Igy fejezi ki az izgatotsagat,szeretete stb.Tegnap itt volt egy 3 nappal fiatalabb kisfiu mint az enyem.Na szegeny az amit kapot?Eloszor szepen megfogta D a kezet.Aztan az nem volt eleg a szemet akarta.Vegul a hajat annyira megcsupalta, hogy mire odaertunk, mar egy nagy csomo volt a kezeben.:-(Ja es mindekozben D teljesen szeliden mosolygot gogicselt.:-)koszi
Szia!
Laura is szokott néha, de ő főleg csípked... szerintem ők még nem képesek olyan finom mozgásokra mint mi, így az egyszerű símogatás is néha pofonként hathat...
jajj, én is máár úgy váááárom!!!!!
de sztem nekünk a húsvét még korai.:(
sziasztok!
remélem mindenki jól aludt!
nem volt semmi baj, annyi, hogy hirtelen elfolyt a magzatvíz, fájások abszolult nem voltak, nem is fordult még be, és így lett császár.
Sziasztok, szia Livi! Gratula Emmához!
Én is egy éveskorra tippeltem ezt a motor-témát.:)
Szia Livi!
Nyugodtan gyere,ha kedved tartja.;)
Emmahoz meg gratulalok!
Volt vmi problema,hogy elöbb született?
Ismerős :))))))
Mi nem lázasodtunk be, csak akkor, ha két szurit kapott egyszerre. Egyí prev meg egy kötelezőt.
Sziasztok!
Én livi vagyok, jelenleg 8 hónapos a pici babám, a 2008 aug-i fórumba szoktam írkálni, gondoltam benézek hozzátok, ha nem probléma.
Aug 13-ra voltam kiírva, de júl. 18-án született meg Emma lányom.
Ja-ja, csak csatlakozni tudok, hogy tapasztalat-, meg élmény-megosztani vagyunk itt, nem pedig marakodni. Remélem, most már rendeződnek a soraink. ;)
Julimamival mi lehet? Ha olvasol minket, jelentkezz!!!
Köszi az Univeres ötletet, de előbb szeretném még hús nélkül kóstoltatni Emmával a spenótot.
Az állatkert szép időben szerintem sem veszélyes, egy bevásárlóközpont, vagy zárt hely valóban veszélyesebb lehet.
Emma még vasárnapig kapja az antibiotikumot, szerdán meg megyünk Prevenárra. Attól eddig mindenki belázasodott??
Sziasztok!!!
Mi is elunk.:-)Tegnap voltunk eskuvon.David menyasszonyanak a szulei hazasodtak.Van egy felver kislany aki annyi idos mint az en fiam.Nagyon jo volt.JOl esett kicsit kimozdulni.
Kepzeljetek vettem babakekeszet.4 hostol irja.De csak itthon olvastam el, hogy csokentett cukrot tartalmaz.Hat nem is olyan csokntett.Igy megvontam.Pedig olyan boldogan ette.